Stirile din ziua: 10 martie 2011

Concert Partizan, la Timisoara

Artanu şi Partizan cântă vineri la Timişoara. Adrian Pleşca „Artan”, voce, Răzvan Moldovan „Suedezu”, chitară, groove box, voce, Robin Proca, bas, şi Radu Moldovan, tobe, vin în Clubul Setup, de la ora 22, pentru a-şi promova cel mai nou album.

Programul Rabla va fi reluat in 18 martie

Programul Rabla, ediţia 2011, pentru persoane fizice va demara în 18 martie, a declarat, joi, ministrul Mediului şi Pădurilor, Laszlo Borbely. Acesta porneşte cu un buget care permite casarea a 60.000 de maşini vechi, dar poate fi suplimentat în funcţie de cerere.

Centrele bugetare din invatamant, desfiintate de la 1 septembrie

Inspectoratul Şcolar Timiş va desfiinţa toate centrele bugetare, din anul şcolar 2011/2012. Reprezentanţii administraţiilor locale se aşteaptă la mari probleme privind execuţia bugetară, în condiţiile în care vor fi nevoite să colaboreze cu toate unităţile de învăţământ, în loc de cele câteva care centralizau situaţia financiară.

Posibila greva la CFR, in 16 martie

Trenurile nu vor circula timp de două ore, în 16 martie, când sindicaliştii de la Federaţia Mişcare Comercial au anunţat grevă de avertisment. În aceeaşi zi, celelalte confederaţii sindicale vor organiza un miting în Bucureşti.

Taranistul Ciuhandu nu vrea sa fie sluga, de aia folosim eufemisme

Primarul Gheorghe Ciuhandu categoric nu vrea să ajungă „sluga” vreunui partid politic dacă se gândeşte (şi n-are cum să nu se gândească) ca pe viitor, după alegerile din 2012, să pună de-o coaliţie pentru buna funcţionare a consiliului local, a executivului primăriei, fireşte, în interesul cetăţenilor municipiului Timişoara. Sună frumos, nu?

Top