Stirile din ziua: 17 martie 2011

La 15 ani de la inscaunare, primarul Ciuhandu a realizat ca drumurile sunt proaste

În sfârşit, o veste bună de la primărie! Nu, nu vă bucuraţi prea tare, n-a fost arestat nimeni! Încă. Vestea bună e alta. După 15 ani de când conduce cu mare dibăcie destinele urbei, primarul Gheorghe Ciuhandu s-a prins că drumurile din oraş sunt proaste. Mai mult, de acum înainte, timişorenii care îşi rup zilnic maşinile în gropi au în primar un aliat de nădejde. Cel puţin declarativ.

Ziua Mondiala a Apei in Timis

Ziua porţilor deschise la operatorul regional de apă Aquatim are loc în 22 martie, chiar de Ziua Mondială a Apei. Cu această ocazie vor putea fi vizitate staţiile de tratare a apei din Timişoara şi Jimbolia.

Ras, tuns, frezat: salon de cosmetica pentru evazionisti

Nu ştiu ce-au făcut Italia şi alte ţări cu experienţe mafiote, dar intenţia lui Sorin Blejnar, şeful ANAF, de a impozita averile care nu pot fi justificate de români, ascunse prin conturi din străinătate, miroase a bătaie de joc faţă de cei disciplinaţi fiscal. Să pui 16% impozit pe averile ilicite, la fel cât iei unui agent comercial onest, este o invitaţie nescrisă la grevă fiscală.

Nicu Gheara, la inaugurarea „centrului cultural” Zambara

Site-ul deBanat.ro a publicat, zilele trecute, metoda prin care omul de afaceri Dorin Epure a reușit să-şi tragă un club de fiţe în nou renovatul Bastion Theresia. Asta, în condiţiile în care spaţiile sunt închiriate doar pentru activităţi cu specific cultural: librării, expoziţii, galerii de artă, vinoteci etc.

Top