Stirile din ziua: 18 martie 2011

Healing Cancer – vindecarea cancerului

Un film documentar cutremurător, care descoperă că miliardele de dolari investite în tratamentele pentru cancer sunt nejustificate, cine sunt cei interesaţi să păstreze această stare de lucruri şi cum pierde, de fapt, bolnavul de cancer. Prima parte a filmului documentar se ocupă de eșecurile tratamentelor convenționale împotriva cancerului și arată cum medicina convențională, pe scară

Gheorghe Ciuhandu a facut fapte bune

Normal că a făcut şi fapte bune, că nu degeaba o să-l realeagă populaţia Timişoarei şi peste un an, şi peste cinci ani, şi peste nouă, când va preda ştafeta lui Adrian Orza. După ce zile în şir mass-media şi diverse asociaţii civice au tot relatat păţanii cu şi despre asfaltul deteriorat din Timişoara, plus că cetăţeanul Antonio Leonte Kilb s-a plictisit şi s-a apucat să numere 600 de gropi după dezgheţul de primăvară, primarul Gheorghe Ciuhandu s-a arătat deosebit de iritat că instituţia pe care o conduce trebuie să fie paratrăsnetul firmelor care asfaltează şi întreţin (sau nu) drumurile municipale.

PNL, curatat cu acetona de PDL

Siglele galben-aurii ale PNL, de pe sediul din Piaţa Unirii, au fost făcute lună, vineri, de un grup de membri ai Organizaţiei de Tineret a PD-L Timiş, înarmaţi cu tampoane demachiante şi flacoane cu acetonă. Presedintele PNL Timis, Nicolae Robu, dă replica: „Dacă PDL nu fura aşa mult, altfel arăta acum clădirea”.

Vinil redivivus, la Timisoara

Sunt 80 de ani de la lansarea primului disc de vinil cu 33 de rotaţii pe minut, iar la Timişoara doi DJ-i şi un grup de împătimiţi ai muzicii bune vor să dezvăluie unui oraş întreg personalitatea vinilului.

White party in Le Cinema

Clubul Leo Young Spirit Timişoara a organizat, joi seară, o petrecere în scop caritabil. Timişorenii cu suflet mare au fost invitaţi să întindă o mână de ajutor copiilor de la orfelinatul din Checea.

Top