„Ciuhandu a refacut Piaţa Badea Cartan după mintea lui marcata de Mos Gerila”

Preşedintele PRM Timiş, Grigore Trif, este supărat pe primarul Gheorghe Ciuhandu şi pe municipalitate, după redeschiderea Pieţei Badea Cârţan, a cărei modernizare a costat jumătate de milion de euro.
„Ciuhandu a vrut probabil să facă o bucurie timişorenilor în preajma sărbătorilor de iarnă, dar, în mintea lui marcată de Moş Gerilă, le-a dat timişorenilor o piaţă renovată la bătaie de joc. În hale este un ger de nedescris, iar mesele de plastic arată oribil. Au reparat doar ceva pe sus, în rest nu au făcut nimic. Este un lucru de mântuială, aşa cum îi place lui Ciuhandu să facă”, spune Grigore Trif, preşedintele PRM Timiş. Acesta va candida în 2012 la funcția de primar al Timișoarei. Comercianții din Badea Cârţan se plâng că piaţa nu a fost închisă pe părţile laterale, sunt nemulţumiţi de spaţiile de depozitare, dar şi de noile chioşcuri în care nu ai loc nici să te învârţi. (sursa foto: www.opiniatimisoarei.ro)

Autor
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

7 comentarii pentru acest articol

Adi a spus: (decembrie 2nd, 2011 at 19:57 )

Am fost si eu zilele astea prin piata Badea Cartan si chiar e bataie de joc si cand te gandesti ca toata afacerea asta a costat juma de milion de euroi, de fapt e afacere da nu pt pietari ci pt hotu de primar evident

@ adi a spus: (decembrie 2nd, 2011 at 20:49 )

piata aia e o piata deschisa. gaivoronshi e un mare arhitect. desteptilor, il injurati pe ciuhandu, dar dati fara sa vreti intr-un mare arhitect local. va scuza insa, faptul ca nu ati facut nimic la viata voastra. despre trif nu am ce sa spun ca nu stiu cine e. doar faptul ca e in prm, spune destule….

trif a spus: (decembrie 3rd, 2011 at 19:44 )

Adi,ai dreptate in privinta dlui Gaivorovschi.Nu doar mare arhitect si un caracter solid.Nu am spus nimic impotriva domniei sale.Proiectul putea fi bun , nu stiu, realizarea lui este oricum execrabila.La banii astia….O intrebare, totusi:cine are mai multe lucrari cu Primaria Timisoara Gaivorovschi sau Ciuhandu jr.,chiar prin interpusi?

@trif a spus: (decembrie 4th, 2011 at 16:35 )

avand in vedere ca ciuhandu jr are zero, banuiesc ca gaivoronschi

tm a spus: (decembrie 5th, 2011 at 10:28 )

Scena balconului, varianta 2011

1 decembrie 2011. Ce feerie de solemnitate! Ce scursură de ipocrizie de la parada militară a prefectului Mircică Băcală la re-re-re inaugurarea de pieţe a primarului Coriolan Ciuhandu. Ahhh! S-a redeschis Piata Badea Cârţan. Mai corect zis, Scârţan. Pentru că popularitatea primarului Gheorghe Ciuhandu scărţâie.

sursa foto: tion.ro

Si asta nu pentru ca nu ar avea in continuare un avans confortabil in fata viitorilor potentiali contracandidati la fotoliul de primar la Timisoarei. Ci pentru ca, pe 1 decembrie 2011, s-a cocotat in balconul din piata agro-alimentara, a tinut speech-uri, impreuna cu a sa camarila si…a fost huiduit. De catre pietari si de oameni. Cativa, vreo cateva zeci, ca nimeni nu a fost nebun sa mearga la o taiere de panglica in piata cu legume, cand s-a putut inghesui la o fasole cu ciolan, cadou din partea regimului portocalelor mincinoase. S-au cum zicea dom’ prefect Bacala: e cea mai mare defilare de 1 decembrie din 1989 incoace! Mama si ce ne incalzeste, ne tine si de foame si de frig, parada militarului disponibilizat. Ca sa nu mai zic de penibilitati de ordin strict militar: TAB-uri si efective aduse din alte judete, mascatii de la DPIR defiland cu geamuriled ubelor deschise pe jumatate ca si la insotire de valori sau VIP, si, crema, politistii locali pe scutere la minus 3 grade Celsius, cu uniformele lor zdrentuite, non-tactice si casti neomologate. Delir militar ce mai!

Sa revin la scena balconului.

Balconul Operei din Timisoara a fost deschis pe 20 decembrie 1989, dupa 4 zile de represiune. De acolo, Timisoara a fost proclamat, in fata a peste 150.000 de oameni, primul oras liber al Romaniei. S-a cantat “Desteapta-te, romane”. In acelasi balcon a fost adoptata, pe 11 martie 1990, Proclamatia de la Timisoara, prin care se cerea decomunizarea tarii.

Balconul Comitetului Central a intrat in istorie ca “scena balconului”. In dimineata zilei de 21 decembrie, Nicolae Ceausescu, secundat de Elena Ceausescu, s-a adresat unei multimi de oameni adusi de la fabricile bucurestene cu scopul de a condamna evenimentele de la Timisoara. “Alo, alo” si “Stati linistiti la locurile voastre” au marcat sfarsitul dictaturii comuniste.

Balconul Universitatii a fost deschis de Emil Constantinescu pe 24 aprilie 1990. Astfel a inceput manifestatia maraton din Piata Universitatii, primul protest fata de puterea instalata dupa Revolutie cu nesocotirea promisiunilor si a regulilor democratiei. Demonstratia a fost suprimata de interventia brutala a minerilor pe 14 iunie.

Balconul parlamentului este locul in care intelectuali anticomunisti si fosti detinuti politici au fost agresati verbal de C.V. Tudor si acolitii lui, la sedinta de condamnare a comunismului romanesc ca ilegitim si criminal, pe 18 decembrie 2006.

Pe 1 decembrie 2011, Ciuhandu, Orza, Cojocari si consilierul taranist Moldovan, plus Don Stefan – acest Padrino al Pietelor inca din anii 80, alaturi de o baba neidentificata priveau de sus defilare mercenarilor de legume care incurajeaya importul ilegal si omoara babutele autohtone care vor si ele sa vanda un buchet de “morconi” banateni din gradina casei. O parada cu tigara in coltul gurii, a “agricultorilor” comisionari de rosii turcesti, struguri spanioli, usturoi din China, pui+praz+ceapa verde+gulii+conopida+oua toate aduse din Ungaria. Numai ca armata de bisnitari, ca agricultori is vreo 5 la suat dintre ei, a inceput sa se planga de cum e facuta piata, de tarife, de noile reguli etc.

Maimult, clar e ca pietarii nu-s ca militarii si iarna nu-i ca vara. Asa ca au inceput sa faca galagie si sa il huiduie pe imemorabilul nostru primare! Socat, asta nu s-a dat jos din balcon, nu a facut baie de multime si , cu frica si frigul in oase, a dat chiar si interviurile din balconul pietei Scartan, asa cu multimea in amorsa, ca sa dea bine pe ecrane. Ce spectacol de doua parale!

Sa citam surt de la colegii de la tion.ro, carora le-am folosit si fotografiile, citand evident sursa, cu bun simt.

” Principalele nemulțumiri ale piețarilor din Badea Cârțan se referă la faptul că le este în continuare foarte frig, pentru că piața nu a fost închisă pe părțile laterale, și nu au spații pentru depozitarea mărfii, în condițiile în care primarul i-a anunțat că de anul viitor va fi limitată la două ore staționarea în zona piețelor agroalimentare. Acest lucru a fost reglementat printr-o hotărâre de consiliu adoptată în această săptămână tocmai pentru că unii comercianți își transformă autovehiculele în depozite de marfă.

„Unde să duc maşina după ce descarc marfa? Înseamnă că aţi făcut o piaţă dar vreţi să ne desfiinţaţi pe noi!”, i-a spus o femeie primarului Gheorghe Ciuhandu, joi, înainte ca acesta să taie panglica în piaţă. Edilul-şef i-a replicat că trebuie să se descurce pentru că şi timişorenii care vin în piaţă pentru a-şi face cumpărăturile trebuie să aibă acces la locuri de parcare. „Nu puteţi ţine locurile ocupate ore în şir”, i-a spus Ciuhandu. „Dumneavoastră nu mergeţi cu maşina la primărie? Eu nu am şofer…”, a răspuns femeia. „Văd că există o problemă de înţelegere, dar mi se pare normal să se limiteze staţionarea pentru că până acum stăteau cu zilele maşinile parcate aici şi ocupau locurile”, a concluzionat primarul. În plus, comercianţii din Piaţa Badea Cârţan s-au plâns de frig. De altfel, multe mese erau goale. „O să vedeţi cum va fi când va ninge, o să bată zăpada până la mijloc”, i s-a plâns primarului o altă vânzătoare din piaţă. „Se vor monta panouri publicitare de o parte şi de alta de-a lungul pieţei, ceea ce va mai atenua din curent”, a afirmat Ciuhandu.

Directorul SC Pieţe SA, Victor Ştefan, a declarat că proiectantul nu a fost de acord cu închiderea pieţei. „Şi noi am fi vrut să închidem părţile laterale, dar proiectantul nu ne-a acceptat. Oricum, acum piaţa nu funcţionează la capacitate maximă, în perioada mai-septembrie e bine să lăsăm să se intre în piaţă şi pe laterale”, a declarat Ştefan Pieţarul. Şi aici închei preluarea de pe tion.ro .

Si sa revin. ‘Geaba au cântat lăutarii şi au dansat în frig talentaţii dansatori de populare de la Casa de Cultură a municipiului. Astfel de arme electorale s-au perimat după ce dl. Ciuhandu a abuzat de ele ani de zile., la Rugile Timisoarei, la Zilele Cartierelor, la Ziua orasului si la alte osanale electorale. Plus că în materie de populism mai are de învăţat lecţii serioase de la maeştrii precum Vanghelie-Vanghelion şi chiar de la maestrul Onţanu.

In concluzie, valoarea totală a investiției a fost de 2.167.061 de lei. Bani păpaţi, investiţie făcută, comisioane plasate la firmele de casă ale primăriei. Insa, obiectiv final nerealizat. Nu a mai punctat nici un vot, ori vreo simpatie dl Ciuhandu. Pana la urma e doar o renovare de piata, nu o inaugurare de baza de lansare a navetelor spatiale, precum cea de la Cape Canaveral, Florida. Ridicolul si-a spus cuvantul. Cat despre cum si cui au fost atribuiti banii si lucrarile pentru reamenajare, aia veti mai citi in ziare serioase.

Fotografiile realizate de colegii de la tion.ro spun totul: “baietii”, cu feţele siderate ca timisorenii nerecunoscatori ii huiduie, au vrajit-o de parca erau Nicolae si Elena Ceausescu impreuna cu sefii PCR, la scena balconului, dupa care a urmat iminenta fuga cu elicopterul.

sursa foto: tion.ro

Si pe final, fiind iarna, nu va pot oferi cireasa de pe tort. Dar va pot oferi steluta din varful bradului. Ciuhandu s-a mai facut definitiv de kakao in fata timisorenilor tot la o scena a balconului din istorica Piata a Operei din Timisoara. Pe 1 decemrnbie 2009, exact in urma cu 2 ani, acelasi anticomunist si politician rebel si cu principii Gheorghe Ciuhandu a pus-o de o fratie a inelelor cu niste ciudati lideri ai unei Opoziţii la fel de fleoşcăită ca şi puterea portocalie. “Parteneriatul pentru Timisoara”, semnat exact pe 1 decembrie, dar 2009, de Mircea Geoana si Gheorghe Ciuhandu, a iscat un adevarat scandal in Piata Operei din Timisoara.

Domnule Ciuhandu, un remember de acum 2 ani:

“Parteneriatul pentru Timisoara”, semnat ieri de Mircea Geoana si Gheorghe Ciuhandu, a iscat un adevarat scandal in Piata Operei
Timisoara, scena de razboi a prezidentialelor
1 Decembrie 2009

Mii de timisoreni au iesit in strada pentru a huidui alianta formata in jurul PSD, scandand “Jos comunismul!” si “Mincinosii!”. Manifestatiile anti-PSD s-au extins la Brasov, Bucuresti, Targoviste si Cluj.
» In acelasi timp, sustinatorii PSD adusi din intreg judetul au venit “inarmati” cu steaguri si pancarte, astfel ca Politia Comunitara a trebuit sa intervina cu spray lacrimogen pentru a desparti cele doua tabere.
Locuitori ai Timisoarei, in mare parte tineri, revolutionari, dar si simpatizanti ai PDL au iesit in Piata Operei pentru a scanda impotriva semnarii “Parteneriatului pentru Timisoara” de catre primarul Gheorghe Ciuhandu si candidatul PSD la presedintie, Mircea Geoana. La semnare au fost prezenti si primarul Klaus Iohannis, presedintele PNL, Crin Antonescu, dar si liderul PNTCD, Radu Sarbu.

Geoana si Antonescu, paziti de jandarmi
Revoltati de prezenta la Timisoara a liderilor PSD, revolutionarii au scandat “Jos comunistii!”, “Mincinosii!”, “Proclamatia de la Timisoara nu e a voastra!”, “Romani anti-PSD”. Acestia s-au declarat tradati de Ciuhandu, spunand ca votul dat actualului primar nu reprezinta o sustinere pentru PSD. De asemenea, unele bannere ale lui Geoana au fost calcate in picioare. De partea cealalta a baricadei, PSD Timis si-a adus mii de sustinatori din intreg judetul care fluturau steaguri rosii, dar si pancarte de sprijin al lui Geoana. Politia Comunitara a trebuit sa intervina cu spray lacrimogen pentru a separa cele doua tabere. Potrivit unor surse, liderii aliantei politice aveau in program sustinerea unor discursuri pe o scena amplasata in Piata Operei (simbolul Revolutiei romane din 1989), insa in urma disputelor din strada au renuntat. De asemenea, Mircea Geoana a fost nevoit sa intre pe usa din dos in sediul Operei din Timisoara. Crin Antonescu, intrebat de ce nu a tinut un discurs in Piata Operei, a raspuns: “Unde sa ma duc, ma, acolo, la Basescu?”, referindu-se la huiduielile din strada. In schimb, in Piata a fost amplasat un ecran mare in care erau prezentate imagini din interiorul Operei din Timisoara, unde liderii politici au tinut discursuri despre parteneriat. Ecranul a fost atacat cu oua. Evenimentul politic a fost insa bine pazit de jandarmi, care s-au postat in fata cladirii Operei pentru ca oamenii revoltati sa nu patrunda inauntru.

Piata Universitatii: “Azi in Timisoara, tot azi in toata tara”
Spre seara, si la Brasov s-au adunat 500 de tineri la Troita Revolutiei, pentru a se alatura protestului timisorenilor, scandand “Jos comunismul!” si “Brasov, Timisoara, maine in toata tara!”, “Iliescu, nu uita, Romania nu este a ta!”.
Apoi, aproximativ 300-400 de persoane au iesit in strada, in jurul orei 18.00, si in Piata Universitatii din Bucuresti si au scandat: “Jos comunistii”, “Geoana, jos mainile de pe Timisoara”, “PSD, nu uita, Timisoara nu-i a ta”, “Azi in Timisoara, tot azi in toata tara”. Mihai Tufa, student la Filozofie, 24 de ani, spune: “Am citit pe Twitter ca o sa se adune lumea aici in seara asta si am vazut la televizor ce s-a intamplat in Timisoara. Ii sustin pe cei care au iesit in strada la Timisoara. si eu as fi facut la fel daca eram acolo”. Tanarul nu exclude ca manifestatia sa fi pornit de la un indemn al PDL dar si-ar dori sa nu fie asa: “As vrea sa stea departe, ca sa nu compromita ce se intampla in seara asta aici”. Un alt student A.O, de 24 de ani, flutura un tricolor pe care l-a adus de acasa: “Sunt impotriva PSD. Nu m-a chemat nimeni, am vazut pe net ca se stange lumea in Piata Universitatii. Comunistii nu aveau ce sa caute in Piata Operei din Timisoara”. La manifestatie a participat si autorul “Imnului Golanilor”, Cristian Paturca. “Daca nu noi, atunci cine/ daca nu aici atunci unde/ daca nu acum, atunci cand” a raspuns Paturca, membru al Asociatiei “21 decembrie”, intrebat fiind cu ce ocazie in Piata Universitatii.

S-a semnat totusi
Alianta politica formata in jurul candidatului Mircea Geoana a semnat ieri, impreuna cu primarul Gheorghe Ciuhandu, un parteneriat care prevede sustinerea liderului social-democrat in turul doi. Documentul atesta si sustinerea din partea PNTCD, aripa Radu Sarbu. Ciuhandu a declarat ca spera ca pe 6 decembrie sa existe o guvernare noua, cu un premier “cunoscut atat pe plan national, cat si international”, si un presedinte “care sa nu-i invrajbeasca pe romani, ci sa fie un presedinte al tuturor romanilor”.
La randul sau, liderul PNL, Crin Antonescu, a afirmat ca daca punctul 8 al Proclamatiei de la Timisoara ar fi fost aplicat acum, “cel care ar trebui sa iasa din politica ar fi Traian Basescu”.

Simt in urina ca “scena balconului” se va repeta, La Timisoara, la Bucuresti, depinde unde liderii luminati ai tarii vor acea proasta inspiratie de a vorbi oamenilor de sus de la balcon. Semn al ruperii de popor, al fricii si al lasului care fuge de propriile fapte.
Za Stalina, tovarisci Ciuhandu!

Za Stalina, tovarisci Ciuhandu!
Share

the attachments to this post:

Za Stalina, tovarisci Ciuhandu!
Za Stalina, tovarisci Ciuhandu!

news-20091129-04272496-1761714269-600×300
news-20091129-04272496-1761714269-600×300

badea-cartan _12_
badea-cartan _12_

badea-cartan _7_
badea-cartan _7_

badea-cartan _9_
badea-cartan _9_

21_12_Miting Ceausescu_ultimul discurs
21_12_Miting Ceausescu_ultimul discurs

badea-cartan _10_
badea-cartan _10_

badea-cartan _10_
badea-cartan _10_

coca a spus: (decembrie 5th, 2011 at 11:19 )

ce va tot cacati pe voi ca ciuhandu nu a facut cum trebuie? mai bine nu facea? piata arata foarte bine iar oamenii sunt multumiti de ea. in rest e gargaa curata. trif, tu ce ai facut la viata ta? sa ne spui sa stim si noi si atunci poate mai vorbim. pana atunci…

@ tm a spus: (decembrie 5th, 2011 at 14:14 )

pararea mea e ca nu mai ai scapare:) medicina nu a ajuns atat de avansata sa te poata scapa. de tine insuti :))))))) odihneste-te n pace, minte neobosita! :))))

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Cele mai citite articole


L'architect du beaute

Administratie vezi arhiva Administratie

Fidelity by Iulius Mall

Politica vezi arhiva Politica

Tranziţie rapidă în PNL Timiş. Vasile Blaga a convocat prima şedinţă a BPJ pentru joi după-amiază/Update. Jumătate din primari boicoteză şedinţa

Desemnat marţi preşedinte interimar al PNL Timiş, Vasile Blaga a convocat deja prima şedinţă a Biroului Permanent Judeţean (BPJ) al filialei pentru joi, la ora 17.00. Aminitim că, la pachet cu demiterea lui Alin Nica din funcţia de preşedinte, Biroul Permanent Naţional (BPN) al partidului a dizolvat şi vechiul BPJ al PNL Timiş. Pe de...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Tranziţie rapidă în PNL Timiş. Vasile Blaga a convocat prima şedinţă a BPJ pentru joi după-amiază/Update. Jumătate din primari boicoteză şedinţa
isho.ro

Sport vezi arhiva Sport

CSM Lugoj iese din lupta pentru medalii, dar rămâne în bătălia pentru cupele europene

Visul luptei pentru titlu s-a încheiat prea repede pentru CSM Lugoj, care deşi a avut parte de un sezon regular foarte bun nu a putut trece de primul tur din play-off. CSO Voluntari 2005 s-a impus astfel cu 2-0 la general în duelul cu CSM Lugoj, după 3-1 în deplasare şi 3-0 (25-23, 26-24, 25-12)...
Citeşte tot articolul Citeste articolul CSM Lugoj iese din lupta pentru medalii, dar rămâne în bătălia pentru cupele europene
Muzeul National al Banatului

Social vezi arhiva Social

Start campanie de admitere la UPT

Universitatea Politehnica Timișoara a dat startul campaniei de admitere pe noul an educaţional 2024/2025. În acest context sunt în derulare o serie de activități: caravana UPT prezintă oferta educațională în liceele din jumătatea de vest a țării; meditațiile gratuite la matematică, informatică, chimie, desen, vin în sprijinul elevilor atât pentru examenul de bacalaureat, cât și...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Start campanie de admitere la UPT
dermaskin-orizontal
gauss-topografie-timisoara_728x90px

Economic vezi arhiva Economic

Primăria Moşniţa Nouă câştigă o nouă investiţie prin PNRR de peste 25 milioane de lei

Prin fonduri PNRR, la Moşniţa Nouă se va construi un liceu tip “şcoală verde”, investiţia prin PNRR fiind de peste 25 milioane de lei. În urmă cu o zi a fost publicată lista cu proiectele finanțate prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR), componența C15. Proiectul Primăriei Moşniţa Nouă ”CONSTRUIRE LICEU TIP ȘCOALĂ VERDE...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Primăria Moşniţa Nouă câştigă o nouă investiţie prin PNRR de peste 25 milioane de lei

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

Dorința administrației orașului, de a demara operațiunile pentru ridicarea unui nou spital municipal, a făcut joi primul pas spre realizare. Deocamdată vorbim despre hârtii, nu despre demararea unei licitații pentru construire, primarul Dominic Fritz a semnat acordul de colaborare cu IFC, divizie a Băncii Mondiale, instituție care va realiza un prim studiu de prefezabilitate referitor...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Primăria Timișoara a semnat cu IFC contractul pentru realizarea studiului de prefezabilitate pentru ridicarea unui nou spital municipal
Universitatea Politehnica Timișoara a dat startul campaniei de admitere pe noul an educaţional 2024/2025. În acest context sunt în derulare o serie de activități: caravana UPT prezintă oferta educațională în liceele din jumătatea de vest a țării; meditațiile gratuite la matematică, informatică, chimie, desen, vin în sprijinul elevilor atât pentru examenul de bacalaureat, cât și...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Start campanie de admitere la UPT
O persoană fizică s-a ales cu o amendă de 15.000 de lei pentru că se ocupa cu activitatea de colectare de deșeuri, fără a deține autorizație în acest sens. Sancțiunea vine după un control al Gărzii de Mediu. Comisarii Gărzii de Mediu, Comisariatul Județean Timiș, au efectuat un control la o persoana fizică, care desfășura...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Garda de Mediu Timiș a amendat o persoană fizică, cu 15.000 de lei, pentru colectarea de deșeuri fără autorizație
Județul Timiș deschide ”Lada cu Zestre,” cea mai așteptată competiție a primăverii, cu invitați de seamă: Oana și Adrian Stanca și Ansamblul Profesionist Banatul. Consiliul Județean Timiș prin Centrul de Cultură și Artă al Județului Timiș dă startul celei de-a XVII-a ediții a Festivalului – Concurs ”Lada cu Zestre” și aduce în atenția publicului un...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Timişul, în sărbătoare! Începe un concurs de tradiţie, extrem de apreciat
Cu ajutorul Consiliului Județean Timișoara, iubitorii mersului pe bicicletă pot pedala din nou spre Serbia, pe cea mai lungă pistă din România. Veți putea pedala pe pista de biciclete construită de-a lungul canalului Bega între Timișoara și Zrenjanin, pe la frontiera româno – sârbă. În urma solicitării făcute de CJ Timiș, se va putea circula...
Citeşte tot articolul Citeste articolul În acest weekend se va putea pedala pe pista de pe malul Begăi, până la Zrenjanin
British International School of  Timișoara se mândrește să aibă prima generație de absolvenți care va susține examenele pentru diploma de Bacalaureat Internațional la sfârșitul acestui an academic. Școala a demarat procedura de admitere pentru anul școlar 2024-2025 atât pentru școala primară, cât și pentru gimnaziu și liceu. Un număr de 33 de elevi sunt pregătiți...
Citeşte tot articolul Citeste articolul British International School of Timișoara a deschis procedura de înscriere pentru anul școlar 2024-2025/FOTO
Prin fonduri PNRR, la Moşniţa Nouă se va construi un liceu tip “şcoală verde”, investiţia prin PNRR fiind de peste 25 milioane de lei. În urmă cu o zi a fost publicată lista cu proiectele finanțate prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR), componența C15. Proiectul Primăriei Moşniţa Nouă ”CONSTRUIRE LICEU TIP ȘCOALĂ VERDE...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Primăria Moşniţa Nouă câştigă o nouă investiţie prin PNRR de peste 25 milioane de lei
Desemnat marţi preşedinte interimar al PNL Timiş, Vasile Blaga a convocat deja prima şedinţă a Biroului Permanent Judeţean (BPJ) al filialei pentru joi, la ora 17.00. Aminitim că, la pachet cu demiterea lui Alin Nica din funcţia de preşedinte, Biroul Permanent Naţional (BPN) al partidului a dizolvat şi vechiul BPJ al PNL Timiş. Pe de...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Tranziţie rapidă în PNL Timiş. Vasile Blaga a convocat prima şedinţă a BPJ pentru joi după-amiază/Update. Jumătate din primari boicoteză şedinţa
Top