Adrian Orza, primarul noptii

Mare bucurie mare, zilele trecute, prin primărie, sediul PNȚCD, atârnători de bugetul municipalității, cojocari, ciupi, junii, chișculiți, Cruzeiros, Drufec, Rosign etc. Bucurie la care s-a prins, după ora 10 sau 11, când a ajuns la lucru, și viceprimarul Adrian Orza. Noaptea, hora veseliei a continuat prin cluburile din oraș.

De unde atâta joc și voie bună? Simplu, potrivit unui portal național de știri, Orza ar urma să fie viitorul primar al Timișoarei, pe baza unor sondaje anonime și – foarte probabil – orale, precum folclorul. Eventual, făcute prin cluburile de noapte timișorene, respondenți fiind cocalarii și pițipoancele care colcăie prin astfel de stabilimente. O veste tristă însă pentru Orza: indivizii ăștia nu votează decât dacă le deschizi urnele pe la două sau trei noaptea, după una sau două linii albe sau câteva fumuri de iarbă maronie.

Fiindcă, se știe, Orza e un tip monden, care semnează fest prezența în cluburile timișorene. La urma urmei, e treaba lui, e necăsătorit, fiind proabil cel mai râvnit burlac timișorean. (În urmă cu ceva timp își disputa titlul cu fostul prefect Ovidiu Drăgănescu.) O mică problemă ar fi faptul că, din cauza nopților pierdute, vine mai greu la birou. Și poate de aici și faptul că una din direcțiile pe care le coordonează, cea de Mediu, face cele mai extravagante (eufemistic vorbind) cheltuieli din banul public. Exemplele sunt celebre: bolovani din Grecia, salcâmi din Olanda, aduși gata ofiliți, mini-trenuleț din Elveția cu 85.000 de euro etc.

Însă un lucru merge bine în Timișoara, și poate i se datorează taman lui Orza. Și anume, dacă Primăria Timișoara se poate lăuda cu ceva, sunt cluburile din oraș. Marea majoritate ridicate pe spațiu public. Afirmând că va continua proiectele începute de Gheorghe Ciuhandu, Orza poate chiar la acest lucru s-a referit, respectiv că o să dea dea cluburi de noapte la tot cartierul. Iar el va fi primarul nopții. Iar dacă după 10 iunie nu prinde nimic, nu-i nicio problemă, poate să se înscrie și la emisiunea TV „Burlacul”. Numai să nu se facă filmări înainte de 10-11 dimineața.

Autor
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

47 comentarii pentru acest articol

Timiseanu a spus: (mai 20th, 2012 at 14:40 )

Si mai doreste sa devina reprezentantul timisorenilor! NU ii e putin jena?

Gusterul a spus: (mai 20th, 2012 at 14:53 )

N-are cum sa-l ia pe Robu, cel putin nu in universul asta, e prea obosit de la atata chef sa se mai ocupe de propria campanie. Felicitari lui CIuhandu ca si-a ales un astfel de succesor de prima clasa :))!

Silvia a spus: (mai 20th, 2012 at 14:59 )

Orza power(ed) by Ciuhandu ! :))))))))

adi a spus: (mai 20th, 2012 at 15:14 )

Adica daca te duci in club esti cocalar si tragi pe nas? Ino Ardelean … cata prostie

Cosmin Safta a spus: (mai 20th, 2012 at 15:29 )

Se stie asta de orzica de mult timp…dar se mai stie acum clar ca nu are nici o sansa si ca toate sondajele il dau cu mult sub Robu! ma bucur ca scapam de caracatita aia din primarie…

Adi a spus: (mai 20th, 2012 at 15:36 )

Si daca vine Robu lucrurile nu or sa stea altfel, lu asta ii trebe 4 ani ca sa invete ce e aia si cum se face administratie!

CATA a spus: (mai 20th, 2012 at 15:37 )

Estompatorilor va recomand sa creat un brand: gelul estompator marca” Nicolae Robu”

Alle a spus: (mai 20th, 2012 at 17:11 )

De ce nu ati modificat programul la primarie pentru Orza?? :))
O schimbare radicala in bine nu poate fi facuta decat de Domnul Robu

Liviu a spus: (mai 20th, 2012 at 17:15 )

Asta cu estompatorul e tare . Apropo de unde se poate cumpara ca am si eu cateva fire albe

Costy a spus: (mai 20th, 2012 at 17:17 )

Fiti linistiti vine Robu la primarie si ii fac Cristestii agenda. Patrimoniul Timisoarei se va transfera pe cartile funciare ale Cristestilor. Garanteaza noul Pitziponc Gastric, adica junele Busoi Cristian! Hai noroc!

razvam a spus: (mai 20th, 2012 at 17:44 )

SA STITI SI VOI CA INCA NU S_A FACUT UN SONDAJ CORECT! HABAR NU AU CUM STAU IN SONDAJE , NICI ROBU SI NICI ORZA! NU M_AR MIRA SA CASTIGE GARBONI SAU NODITI PRIMARIA, !!! SA DEA DUMNEZEU SA IA NODITI SAU GARBONI SCAUNUL DE PRIMAR! ORICINE DA NU ASTIA 2 OLIGOFRENI!

Fritz a spus: (mai 20th, 2012 at 18:10 )

Mare chef …. Bautura si femei … Orza este de 2 lei ….

Roland a spus: (mai 20th, 2012 at 18:15 )

in data de 11.06.2012 se va vedea adevarata cultura a populatiei Timisoarei … sa fiu mai concis , va fi ales Orza => populatie majoritara ( clasa Rroma , ce-i cu maxim 8 clase , adica Low Cost people) , iese Domnu Robu ( clasa Inteligentilor, a oamenilor care vor un viitor mai bun pentru Timisoara)

Borza a spus: (mai 20th, 2012 at 18:18 )

tot e bine si cu Orza la ceva , Timisoara devine capitala Prostitutiei Est europene ! Budapesta, Amsterdam vor pali in fata Timisorii !

timisoara a spus: (mai 20th, 2012 at 19:29 )

Oligofrenu de Orza sa isi vada de parasutele lui ca nu ii in stare de nimic.

alina a spus: (mai 20th, 2012 at 19:38 )

el vrea sa iese primar in conditiile astea ?
:))

alina a spus: (mai 20th, 2012 at 19:40 )

orza ar trebui sa fie primarul cluburilor :))

un mitic mai mic a spus: (mai 20th, 2012 at 19:40 )

voi, timisorenii va dati rotunzi, cat de dastepti sunteti, dar copiati Bucurestii (sau plagiati, ca ministrul ala….), daca noi am votat un medic(dr.Oprescu), acum cativa ani, in sfarsit v-a picat fisa si voua si veniti cu un medic Noditii !!!!!! HA – HA – HA cat de inteligenti si originali sunteti!

telespectatorul TV Realitatea a spus: (mai 20th, 2012 at 19:49 )

in sondajul dat pe post , pt. Timisoara , Robu e abia pe locul 4! Primul e Orza, pe 2 e Noditi, iar pe 3 e Raducanu, asa ca….

brocolli a spus: (mai 20th, 2012 at 20:11 )

ala e un mare sondaj. hai sa fim corecti si sa nu mai fim aiuritori, pentru ca e foarte greu de crezut ca robu poate pierde batalia din campanie. dar daca se va intampla asa ceva, atunci vom avea o certitudine: robu e zero in politica. pana atunci, sa avem rabdare/

Galu a spus: (mai 20th, 2012 at 21:16 )

Sper sa nu ne alegem cu un alt barbos…!

sa va stea orza in gat din 10 iunie :) a spus: (mai 20th, 2012 at 22:08 )

curs, irsop si alte alea nu cred ca sunt floclorice nenea ino. dar tu te dedai la mizerii pe bani mujlti de la robu. nu e nimic. fiecar epasare pe ciocul ei piere.

vasi a spus: (mai 20th, 2012 at 22:49 )

Robu o sa fie primar, trebuie sa va obisnuiti cu ideea 🙂

ciprinica a spus: (mai 20th, 2012 at 23:54 )

eu pot sa confirm faptul ca acest individ este club-erist si din punctul meu de vedere trebuie o schimbare in timisoara, dar nu cu o alta fata si acelasi primar… vrem pe Robu

Emma a spus: (mai 21st, 2012 at 01:08 )

groazic… nu vrem un Ciuhandu 2 la primarie,16 ani ne-au ajuns … timisorenii merita o schimbare… de data asta votam Nicolae Robu primar !!!!!!!!!!!!

martin a spus: (mai 21st, 2012 at 03:31 )

Nu am eu loc de Orza prin cluburi,k e mare!!!!
Sper sa iasa Robu,sa scapam de Drufec,Rosign,RSG …

camerun a spus: (mai 21st, 2012 at 08:59 )

si cu draganescu ce facem? ca nu cred ca ii este inferior lui orza. il punem viceprimar?

ciprinica a spus: (mai 21st, 2012 at 09:12 )

draganescu saracul nici nu o sa stie ce sa mai faca, pt ca e vandut lui Bega group :)) il compatimesc deja

Cristi a spus: (mai 21st, 2012 at 10:50 )

Mai lasati-ma cu Robu vostru ca nu ar afce altceva decat de a instala o noua dinastie in Primarie si ne-a aratata ca habar nu are sa faca nici politica nici administratie din functia de senator!

clau a spus: (mai 21st, 2012 at 12:10 )

D-le Ardelean, va rog sa ma scuzati daca va supar cu ceva, dar am senzatia ca deontologia profesionala la dumneavoastra este o pasare rara. Faceti niste afirmatii total lipsite de orice argumente logice , morale si evident extrem de partinitoare. Imi pare rau ca spun lucrurile astea si as vrea ca ele sa stea altfel, dar se pare ca Dl.Robu a inceput campania extrem de murdar, insa sper ca fiecre dintre noi sa primeasca ceea ce merita, functie de ceea ce face. In ceea ce-l priveste pe Dl.Orza, cu toate noptile lui nedormite, are o inteligenta greu de egalat, lucru care nu poate fi spus din pacate despre reprezentantii D-lui Robu, iar despre Dl.Robu nici atat. Fie ca viitorul apropiat sa ne aduca exact ceea ce meritam fiecare, la nivelul la care ne aflam si ne balacarim!

clau a spus: (mai 21st, 2012 at 12:10 )

D-le Ardelean, va rog sa ma scuzati daca va supar cu ceva, dar am senzatia ca deontologia profesionala la dumneavoastra este o pasare rara. Faceti niste afirmatii total lipsite de orice argumente logice , morale si evident extrem de partinitoare. Imi pare rau ca spun lucrurile astea si as vrea ca ele sa stea altfel, dar se pare ca Dl.Robu a inceput campania extrem de murdar, insa sper ca fiecre dintre noi sa primeasca ceea ce merita, functie de ceea ce face. In ceea ce-l priveste pe Dl.Orza, cu toate noptile lui nedormite, are o inteligenta greu de egalat, lucru care nu poate fi spus din pacate despre reprezentantii D-lui Robu, iar despre Dl.Robu nici atat. Fie ca viitorul apropiat sa ne aduca exact ceea ce meritam fiecare, la nivelul la care ne aflam si ne balacarim!

cneazul a spus: (mai 21st, 2012 at 15:49 )

Ce articol slab Ino, cred ca poti mai mult de atat…..

cneazul a spus: (mai 21st, 2012 at 15:50 )

cat ai luat sa il scrii?:) nici nu ii scris la comanda:P

cneazul a spus: (mai 21st, 2012 at 15:50 )

penibil esti

Mihnea a spus: (mai 21st, 2012 at 20:11 )

Sper sa iasa Robu clientela PSD si PNL a investit o gramada de bani doar pentru bine orasului si nu ca sa si ia inapoi din contracte dubioase dupa ce iese Robu primar,precum si multi tineri pupincuristi de partid care isi investesc timpul liber pentru un viitor mai bun ,nu ca sa obtina un job de 10 mil la firme USListe sa aiba ce manca si merge la Costinesti in vacanta.

mihai a spus: (mai 22nd, 2012 at 00:11 )

Domnule Ino! pe vremuri erati mai informat…ce dezamagire pentru noi. Va spun eu dl Orza este f casatorit, cu acte in regula, merge prin cluburi??? se pare ca nevasta n-are reclamatii!!!atuci care-i treaba , poate mediteaza la filozofia ,, ce o fi vrut sa zica adversarul cu catelusul cu parul cret?,,aproposs catelusa ece vopsea foloseste ? sau doar se shamponeaza?

Grigore a spus: (mai 22nd, 2012 at 00:20 )

las ca o sa castige USL alegerile in Timisoara si atunci o sa avem destui ca sa facem de o iesire la discoteca precum in vremurile tineretii…Cu Draganescu aduteru ce facem?dar cu Grindeanu,viceprimaru care corupe minore prin Fratelli?dar cu Busoi?sau chiar si cu Robu,auuu auuu e cate ori nu l-am vazut cu fufele de studente restantiere prin Happy la ore cam tarzii pentru un senator care mai are treaba si pe la Bucuresti,cicaac

Guvidu a spus: (mai 22nd, 2012 at 13:41 )

Chiar dorim un astfel de individ la carma Timisoarei! Sincer ma indoiesc!

COJOCARI a spus: (mai 22nd, 2012 at 20:01 )

noi ominii de baza din Primaria Timisoara ni-s zid monolit in juru lu domnu Orza cel mai tanar frumos si destept Primar. Noi totz din Primarie o sa-l votam si familiiile nostre. Nu aceptam in ruptu capului alt Primar si no sa lesam un strain sa vine icishea la noi in Primarie. cetateni ai Timisorii sa fitz cu noi.uraaaaaaaaaaaaaa

COJOCARI a spus: (mai 22nd, 2012 at 20:06 )

bey Clau
sa io s*ugi lu robu tau cacu asta ramai. Primar nexam Robu a tau ca iasa Orza al nost. si numai scrie icishea ca te dibuim si sa vez atunci cum te begam la beci la sediul lu dom general spataru.

Gordo a spus: (mai 23rd, 2012 at 08:44 )

Al doilea sondaj pentru Primaria Sinandrei .(15-22 mai) – http://primarsinandrei.blogspot.com/2012/05/al-doilea-sondaj-pentru-primaria.html

Miky a spus: (mai 23rd, 2012 at 14:13 )

Stati linistiti nu va mai bateti iese Butuza Primar !!!

Miky a spus: (mai 23rd, 2012 at 14:16 )

Cu Butuza Primar Cojocari /secretarul pleaca de buna voie din Primarie sa nu il i-a potera, nici no sa mai auziti de el, decat din citatiile DNA.

Andrei a spus: (mai 26th, 2012 at 12:38 )

Sa fim seriosi… Robu „Par vopsit” n-are nici o treaba cu primaria si cu viata politica asa cum nici magarul n-are nici o treaba cu motoarele Otto.

Orza e limpede cel mai calificat si potrivit sa fie primar. Tipii ca Robu, care vor sa para ceea ce nu sunt, iar mai apoi sa minta ca de fapt el nu este carut (cautati mai multe poze cu Robu pe net) sunt demni de titulatura de profesori mediocri, profesori care in timpul cursului nu vorbesc decat despre cat de grozava le este ultima carte publicata!
Nu vrem ca Timisoara sa fie condusa de un „Rob” al PSD-ului!

alex a spus: (mai 26th, 2012 at 15:48 )

sunt curios ce inteligent ai scris asta , si care este iq-ul lui … ii sugerez sa faca testul de inteligenta a lui einstein sa-si revina ,dar oricum o sa ii ea cam o zi sa-l faca!!!! ORZA PRimar

ana a spus: (mai 30th, 2012 at 15:54 )

Am citit si eu Articolul acestui domn ziarist., Am impresia ca a scris dupa dictare… cum poti sa acuzi pe un om fara sa ai vreo dovada clara? cat de balcanic si de intunecat poate fi un asemenea om. daca nici voi ziaristi nu sunteti echidistanti at ce ne mai miram de politiceni. se pare ca Timisoara nu se mai poate numi mica Viena ci micul Bucuresti. Traiasca Republica Banat.

Orza a spus: (mai 31st, 2012 at 11:29 )

Va promit ca atunci cand voi fi primar , se va deschide si Bamboo, nu de alta, dar m-am plictisit doar in Heaven, Fratelli, Le Cinema..

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Cele mai citite articole


L'architect du beaute

Administratie vezi arhiva Administratie

Fidelity by Iulius Mall

Politica vezi arhiva Politica

Tranziţie rapidă în PNL Timiş. Vasile Blaga a convocat prima şedinţă a BPJ pentru joi după-amiază/Update. Jumătate din primari boicoteză şedinţa

Desemnat marţi preşedinte interimar al PNL Timiş, Vasile Blaga a convocat deja prima şedinţă a Biroului Permanent Judeţean (BPJ) al filialei pentru joi, la ora 17.00. Aminitim că, la pachet cu demiterea lui Alin Nica din funcţia de preşedinte, Biroul Permanent Naţional (BPN) al partidului a dizolvat şi vechiul BPJ al PNL Timiş. Pe de...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Tranziţie rapidă în PNL Timiş. Vasile Blaga a convocat prima şedinţă a BPJ pentru joi după-amiază/Update. Jumătate din primari boicoteză şedinţa
isho.ro

Sport vezi arhiva Sport

Ultimul joc înainte de provocarea primăverii: meciurile pentru evitarea retrogradării

Baschetbaliștii Timişoarei joacă vineri, 29 martie, de la ora 18.00, cu CS Vâlcea, la sala Constantin Jude. Partida contează pentru etapa a 26-a, ultima din faza secundă a Ligii Naționale, grupa 11-18. Cele două formații se află la egalitate de puncte, 21, pe locurile al treilea și al patrulea. Jocul va decide ocupanta poziției a...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Ultimul joc înainte de provocarea primăverii: meciurile pentru evitarea retrogradării
Muzeul National al Banatului

Social vezi arhiva Social

lumina libertății

Disputa Muzeul Național al Banatului – Balvia Development a trecut de Curtea de Apel Timișoara. Contestația MNAB, respinsă

Societatea timișoreană care a contestat rezultatul licitației pentru stabilirea organizatorului Festivalului Luminii, realizat de Muzeul Național al Banatului, instituție subordonată Consiliului Județean Timiș, va putea să concureze din nou pentru a obține acest contract. Comisia Națională de Soluționare a Contestațiilor a decis că procedura licitației trebuie refăcută, iar MNaB a contestat la Curtea de Apel...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Disputa Muzeul Național al Banatului – Balvia Development a trecut de Curtea de Apel Timișoara. Contestația MNAB, respinsă
dermaskin-orizontal
gauss-topografie-timisoara_728x90px

Economic vezi arhiva Economic

Firmele își pot plăti dările către Primăria Timișoara prin intermediul Portalului Unic

După ce a promovat în rândul persoanelor fizice posibilitatea de plată a dărilor către municipalitate prin sistemul online, Primăria Timișoara lansează o secțiune nouă în cadrul Portalului Unic pentru plata impozitelor persoanelor juridice. Companiile au acum opțiunea de a adăuga „Entități juridice” pe Cont , iar astfel își pot achita rapid și sigur impozitele locale....
Citeşte tot articolul Citeste articolul Firmele își pot plăti dările către Primăria Timișoara prin intermediul Portalului Unic

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

Consiliul Județean Timiș a primit confirmarea aprobării cererii de finanțare depuse în cadrul „Programului privind îmbunătățirea calității aerului şi reducerea cantității de emisii de gaze cu efect de seră, prin utilizarea pentru transportul elevilor a autovehiculelor mai puţin poluante de tipul microbuzelor electrice, hibride și alimentate cu gaz natural comprimat”, gestionat de Ministerul Mediului prin...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Timișul primește 25 de milioane de lei pentru cumpărarea a 25 de noi microbuze ecologice, destinate mediului școlar
După ce a promovat în rândul persoanelor fizice posibilitatea de plată a dărilor către municipalitate prin sistemul online, Primăria Timișoara lansează o secțiune nouă în cadrul Portalului Unic pentru plata impozitelor persoanelor juridice. Companiile au acum opțiunea de a adăuga „Entități juridice” pe Cont , iar astfel își pot achita rapid și sigur impozitele locale....
Citeşte tot articolul Citeste articolul Firmele își pot plăti dările către Primăria Timișoara prin intermediul Portalului Unic
Societatea timișoreană care a contestat rezultatul licitației pentru stabilirea organizatorului Festivalului Luminii, realizat de Muzeul Național al Banatului, instituție subordonată Consiliului Județean Timiș, va putea să concureze din nou pentru a obține acest contract. Comisia Națională de Soluționare a Contestațiilor a decis că procedura licitației trebuie refăcută, iar MNaB a contestat la Curtea de Apel...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Disputa Muzeul Național al Banatului – Balvia Development a trecut de Curtea de Apel Timișoara. Contestația MNAB, respinsă
Dorința administrației orașului, de a demara operațiunile pentru ridicarea unui nou spital municipal, a făcut joi primul pas spre realizare. Deocamdată vorbim despre hârtii, nu despre demararea unei licitații pentru construire, primarul Dominic Fritz a semnat acordul de colaborare cu IFC, divizie a Băncii Mondiale, instituție care va realiza un prim studiu de prefezabilitate referitor...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Primăria Timișoara a semnat cu IFC contractul pentru realizarea studiului de prefezabilitate pentru ridicarea unui nou spital municipal
Universitatea Politehnica Timișoara a dat startul campaniei de admitere pe noul an educaţional 2024/2025. În acest context sunt în derulare o serie de activități: caravana UPT prezintă oferta educațională în liceele din jumătatea de vest a țării; meditațiile gratuite la matematică, informatică, chimie, desen, vin în sprijinul elevilor atât pentru examenul de bacalaureat, cât și...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Start campanie de admitere la UPT
O persoană fizică s-a ales cu o amendă de 15.000 de lei pentru că se ocupa cu activitatea de colectare de deșeuri, fără a deține autorizație în acest sens. Sancțiunea vine după un control al Gărzii de Mediu. Comisarii Gărzii de Mediu, Comisariatul Județean Timiș, au efectuat un control la o persoana fizică, care desfășura...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Garda de Mediu Timiș a amendat o persoană fizică, cu 15.000 de lei, pentru colectarea de deșeuri fără autorizație
Județul Timiș deschide ”Lada cu Zestre,” cea mai așteptată competiție a primăverii, cu invitați de seamă: Oana și Adrian Stanca și Ansamblul Profesionist Banatul. Consiliul Județean Timiș prin Centrul de Cultură și Artă al Județului Timiș dă startul celei de-a XVII-a ediții a Festivalului – Concurs ”Lada cu Zestre” și aduce în atenția publicului un...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Timişul, în sărbătoare! Începe un concurs de tradiţie, extrem de apreciat
Top