Dupa patru ore, Robu a iesit cu bine din operatie

Nicolae Robu a ieșit din operație, iar medicii sunt optimiști în ceea ce privește starea sa de sănătate. Intervenția chirurgicală, în timpul căreia au fost efectuate mai multe bypass-uri, a durat patru ore și jumătate. Echipe conduse de chirurgii Sorin Pescariu și Marian Gașpar li s-a alăturat specialistul austriac Gunther Laufer.

Biroul de presă al PNL Timiș a emis și un comunicat oficial legat de starea de sănătate a senatorului Nicolae Robu. „Medicii consideră că domnul Nicolae Robu are nevoie de o perioadă de recuperare de aproximativ şapte zile, după care îşi va continua activităţile de campanie electorală.

În această perioadă, Nicolae Robu s-a bucurat de susţinerea morală a multor lideri politici ai PNL, printre care preşedintele Crin Antonescu, Călin Popescu Tăriceanu, ministrul Dezvoltării, Eduard Hellvig, care şi-au arătat dorinţa de a-l vizita în cursul zilelor următoare”, se precizează în comunicat.

Candidatul USL la funcția de primar al Timișoara a fost internat, luni, la Institutul de Cardiologie, pentru investigații, deoarece, în ultima perioadă, a avut unele probleme de sănătate. Medicii de aici au descoperit că Nicolae Robu suferă de o afecțiune cardiacă și au decis să intervină chirurgical pentru remedierea acesteia. În prezent, senatorul liberal este internat la Terapie Intensivă. Vineri, el va fi transferat într-un salon normal.

Autor
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

30 comentarii pentru acest articol

Ionut a spus: (mai 24th, 2012 at 15:24 )

La ce operatie grea a avut nu se retrage? Sau si functia asta il motiveaza?

Dan Turcu a spus: (mai 24th, 2012 at 15:40 )

Wow. Ce stire. Nu mai pot eu ca Robu a iesit din operatie. Cati cetateni ai Timisoarei nu ies zilnic din operatie si nu au bani sa-si cumpere medicamente, nu au cum sa-si permita medici din Austria si nici nu fac filmulete din spitale????
Sa va fie rusine!

Andrei a spus: (mai 24th, 2012 at 15:47 )

Sunt medic. Perioada de recuperare la o asemenea operatie este de 2 luni. Este invaziva si se deschide cutia toracica, taind sternul in doua. Daca apare in o saptmana spunand ca este bine pot spune ca l-au facut Robucop ca orice om normal are nevoie de refacere.

Alin a spus: (mai 24th, 2012 at 15:48 )

Multa sanatate si insanatosire grabnica! Numai bine si succes in continuare in cursa electorala!

fanu a spus: (mai 24th, 2012 at 15:59 )

A gasit putearea sa treaca peste greutatile care i le-a pus in fata viata in cel mai nepotrivit moment, a biruit si va birui si in 10 iunie! Atunci timisorenii vor avea privilegiul de a avea ca primar un luptator si un INVINGATOR!

@fanu a spus: (mai 24th, 2012 at 16:06 )

Daca ai studia manualele de subminare a maselor in regimul bolsevic vei vedea ca victimizarea si revenirea ca un supraom creeaza simpatie si mila. Ii trista ca domnul senator de pe locul 3, ex-rector, ex-prorector, ex-utcist fruntas, actual presedinte de partid, de senat, folkist, druker, polist din Arad, vopsit la coafor, recurge la asemenea tactici. Un om blonav ar sta acasa cu familia nu s-ar ambitiona sa adauge inca un titlul, sau poate ca il preseaza datoria catre niste frati, ca din salariu nimeni nu si-ar fi permis o campanie asa faraonica, operatie cu profesori din Viena..etc..

pentru @fanu a spus: (mai 24th, 2012 at 16:26 )

esti o p_ _ a demna de mila. Mars!

criss a spus: (mai 24th, 2012 at 16:30 )

Nu sunteti in stare sa respectatii oamenii,indiferent cine ar fi ei .Daca tot mergeti inainte cu replici de victimizare si manipulare hai va rog sa repeteti si voi faza sa vedem ce se intampla…daca mai traiti…nesimtitilor

Pentru fanu a spus: (mai 24th, 2012 at 16:34 )

Esti demn de mila! Si Robu la fel! In momente de acest gen esti aproape de familie, el se pare ca o tine ascunsa din cauza „domnisoarelor” din partid.
Cateva declaratii ale sefului de campanie, gen „vedem ce se intampla, sanatatea e pe primul loc” ar fi fost de mult mai mult bun simt. O sa fie taxat la vot pentru aceasta dorinta avida de putere.
Eu m-am decis, il votez pe Garboni! Ii da clasa ca si caracter lui Robu!

Calin a spus: (mai 24th, 2012 at 16:48 )

Ce invingator ? Dar ce a invins el? El este un om bolnav de inima cu operatie pe cord deschis.Asta in cazul in care este adevarat.Poate fi si o mistificare, in cazul in care va reveni ca un june-prim doar in ziua alegerilor, dupa ce nu a participat la campanie decat o saptamana si nu a iesit la nici-o confruntare cu nici-un alt candidat, asteptand voturile din mila.Sigur ca ne pare rau de un om cand este bolnav, dar nici sa dai dovada de atata inconstienta, incat dupa o asemenea operatie , cu o asemenea afectiune si la varsta de 60 de ani,sa te arunci in valtoare, este de-a dreptul inconstienta, iar din partea celor care-l imping spre groapa este crima.Multa sanatate si intelepciune.

@pentru @fanu a spus: (mai 24th, 2012 at 16:49 )

A incerca sa argumentezi cu un retardat ii ca si cand ai incerca sa joci sah cu un porumbel, orice mutare (in cazul de fata argument valid) ai avea, porumbelul care nu poate mai mult de atat iti doboara piesele fara sa vina cu ceva logic(in cazul de fata, incepe sa injure). Se vede ca IQ-ul tau tinde spre cel al unei pietre, adica spre zero, numai ca piatra sta si tace.

alina a spus: (mai 24th, 2012 at 16:49 )

Insanatosire grabnica dl. primar.

danica a spus: (mai 24th, 2012 at 17:20 )

Chiar asa tare va plateste Don Costello? Probabil ca da, avand in vedere cat de disperat e!

christian a spus: (mai 24th, 2012 at 17:22 )

Haideti domnule Robu odata la primarie sa faceti curatenie ca nu se mai poate! Sunteti invingatori suta la suta, se vede asta, si domneavoatra si domnul Bojin!

banateanu a spus: (mai 24th, 2012 at 17:26 )

Cine ar fi atat de inconstient sa voteze un candidat de presedinte al Consiliului Judetean Timis si un candidat la primaria Timisoara care sa fie de la PDL, cand avem guvern USL? :))

popa tokes a spus: (mai 24th, 2012 at 21:36 )

Robu va castiga primaria Timisoara si de pe patul de spital. Cu candidati de genu ciorditORZA si noditi castiga si bunica-mea.

Dantes a spus: (mai 24th, 2012 at 21:47 )

Cam cat de „sanatos” mintal sa fi sa crezi ca un om incearca sa profite electoral facandu-si o operatie care l-ar putea costa viata ?!? as vrea sa-i vad pe toti imbecilii care comenteaza anapoda macar anesteziati total pentru operatie, nu neaparat taiati..v-ati c_c_ pe voi si ati fugi ca de dracu’…Penalilor

Violet Clasic a spus: (mai 24th, 2012 at 21:57 )

Multa sanatate d-le senator Robu. Va asteptam la Primarie sa maturati lichelele si lipitorile care tin Timisoara pe loc. Sunteti singurul care s-a batut cu adevarat pt POLI si va consider singurul capabil sa ne aduca mandria inapoi

LIBERALISIM a spus: (mai 24th, 2012 at 22:12 )

FRATILOR DIN ALTE PARTIDE ALTELE DECAT USL…AZI 24 MAI 2012 PARTIDUL NATIONAL LIBERAL A IMPLINIT 137 DE ANI DE EXISTENTA, AM SARBATORIT ÎNĂLŢAREA DOMNULUI…D

LIBERALISIM a spus: (mai 24th, 2012 at 22:21 )

FRATILOR DIN ALTE PARTIDE ALTELE DECAT USL…AZI 24 MAI 2012 PARTIDUL NATIONAL LIBERAL A IMPLINIT 137 DE ANI DE EXISTENTA…este un moment deosebit pentru liberali si coroborat cu reusita interventiei chirurgicale pe care a avut-o dl.Robu putem spune ca DUMNEZEU a fost, este si va fi de partea celor drepti si onesti…NERECOMANDAT CARDIACILOR :)))

@fanu a spus: (mai 24th, 2012 at 22:58 )

Bine frate! Zi-le, ca nu vor sa inteleaga ca deja NU SE MAI POATE! Nu poti sa NU FACI NIMIC timp de aproape 20 de ani si sa astepti sa fi reales. E nevoie de o schimbare! Lui ROBU ii doresc multa sanatate si putere sa recupereze repede,sa poata sa iain mainele domniei sale fraiele acestui oras sa transforme Timisoara in Metropola europeana care merita sa fie
\

Almaj colt de rai! a spus: (mai 24th, 2012 at 23:28 )

Cand vad anumite comentarii anterioare imi fac cruce!! Frustarea e mare la romani,dar e de inteles,intr un oras unde nu se practica sportul,unde mori calcat de masina ca si ciclist,unde poluarea a atins cele mai inalte cote,unde in tramvaie mor de transpiratie,unde in Primarie domneste spaga,si incompetenta,unde gigacaloria e la cele mai inalte cote,e de inteles ca frustrarea e mare!!! Cati romani la veniturile domnului senator se opreau in Romania,ba mai mult in orasul unde vor sa fie primar? Dadeau fuguta toti la Viena,cum a facut Base,Constantinescu si multi altii…Felicitari chirurgilor pentru reusita,sper ca si domnul Robu cand ajunge primar sa opereze precum un chirurg pentru ca Timisoara sufera de arteroscleroza obliteranta……este sufocata de firme ce o capuseaza,acestea trebuie cel putin bypasate daca nu predate direct procuraturii!

Liviu a spus: (mai 24th, 2012 at 23:34 )

De pe surse Operatia lui Robu a fost un succes dar necesita între 3 si 6 luni recuperare.

Liviu a spus: (mai 24th, 2012 at 23:35 )

Daca nu se recupereaza risca sa piardă tot

@ Liviu a spus: (mai 25th, 2012 at 00:17 )

– Să piardă ce ?

bazilescu a spus: (mai 25th, 2012 at 08:49 )

@almaj colt de rai – corect, aia enumerati de tine au mers la Viena. Domnul catindat de la Timisoara a adus Viena la el. Adica, un chirurg de acolo care sa-l opereze aici, Chiar asa, cati oameni isi permit asa ceva? Deci avantaj Robu! :))))

vali popescu a spus: (mai 25th, 2012 at 09:21 )

Daca nu poti sa ataci politic un om atunci te legi de alte lucruri prin care sa il jignesti. Iar daca are posibilitatea sa isi ingrijeasca sanatatea pentru ca apoi sa se puna in slujba Timisorenilor patru ani nici aceasta nu este un lucru bun. Daca cei pe care ii sustineti voi ar fi avut ceva de valoare cu ce sa iasa in fata ati fi facut-o, dar cum nu este cazul incepeti sa dati cu noroi in domnul Robu. Multa sanatate domnule Primar !

@vali popescu a spus: (mai 25th, 2012 at 09:45 )

Foarte de acord cu „Daca nu poti sa ataci politic un om atunci te legi de alte lucruri prin care sa il jignesti.”…. din pacate este foarte adevarat….din pacate nici macar acum nu lasam deoparte lucrurile josnice, dar ii intelegem pe unii pentru ca asa au crescut si asa au fost educati… pentru robu 2 cuvinte… insanatosire grabnica

Alle a spus: (mai 25th, 2012 at 19:13 )

Se pare ca Romania a devenit o tara in care avem numai cetateni inumani. Cum poti dori raul unui om nu te gandesti ca poti fi tu in locul lui?????

marcel a spus: (mai 27th, 2012 at 15:09 )

alle, sa-ti fie clar: eu nu pot fi in locul lui pentru ca eu nu sunt platit si sustinut de grupuril mafiote din oras! Eu nu-mi pot permite sa aduc un profesor din Viena sa opereze si nici nu platesc postaci ca sa scrie toate aberatiile. Din aceste considerente nu am nici un fel de mila si respect pentru Robu! Decat sa planga sute de mii de mame din Timisoara pentru ca o papusa comandata de mafie ajunge primar si mai distrug odata orasul, mai bine sa planga mama papusii!

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Cele mai citite articole


L'architect du beaute

Administratie vezi arhiva Administratie

Fidelity by Iulius Mall

Politica vezi arhiva Politica

isho.ro

Sport vezi arhiva Sport

Şi înotătorii de la Poli s-au remarcat la Naţionalele de la Otopeni

Nu doar David Popovici a furat priviriile ultimul campionat de nataţie, sportivii de la Politehnica fiind şi ei printre medaliaţi. Înotătorii Politehnicii Timișoara s-au întors cu trei medalii de la Campionatul Național de seniori, tineret și juniori, care a avut loc la Otopeni. Emil Dăncăneț a câștigat două dintre ele la seniori, iar Darius Nistor...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Şi înotătorii de la Poli s-au remarcat la Naţionalele de la Otopeni
Muzeul National al Banatului

Social vezi arhiva Social

UPT a sărbătorit Ziua Bibliotecarului, cu accent pe digitizare

Peste tot în lume, în data de 23 aprilie se sărbătoresc Ziua Bibliotecarului și Ziua Mondială a Cărții, la inițiativa UNESCO, începând din 1996. În această zi, în aproape toate țările lumii au loc acțiuni de omagiere a cărții, a autorilor, a editorilor, a librarilor, a bibliotecarilor și, implicit, a cititorilor. Ideea marcării Zilei Bibliotecarului...
Citeşte tot articolul Citeste articolul UPT a sărbătorit Ziua Bibliotecarului, cu accent pe digitizare
dermaskin-orizontal
gauss-topografie-timisoara_728x90px

Economic vezi arhiva Economic

Hannover Messe 2024

Hannover Messe 2024: O privire de ansamblu asupra inovațiilor și tendințelor tehnologice

Despre Hannover Messe 2024: 22 – 26 Aprilie 2024 | Hannover Hannover Messe 2024, care se desfășoară în perioada 22-26 Aprilie, promite a fi o ediție memorabilă, reunind lideri globali din diverse industrii pentru a prezenta cele mai noi inovații și tendințe în domeniul tehnologiei și automatizării. Iată o sinteză a principalelor atracții. Tara partenera...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Hannover Messe 2024: O privire de ansamblu asupra inovațiilor și tendințelor tehnologice

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

Echipa care conduce Prefectura Timiș e din nou completă, Guvernul României a aprobat în ședința de marți numirea ex-liberalului Raul Ambruș, acum membru PSD, în funcția de subprefect. El renunță la calitatea de membru al Consiliului Local Timișoara, acolo unde a fost ales pe listele PNL, iar după ce a asigurat majoritatea celor de la...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Raul Ambruș a fost numit de Guvernul României în funcția de subprefect al județului Timiș
Dominic Fritz, președintele USR Timiș și Primarul Timișoarei, Ligia Dugulescu, președinta PMP Timiș, Claudiu Chira, deputat și președinte Forța Dreptei și Alin Nica, președinte al Consiliului Județean Timiș și candidat al Alianței Dreapta Unită pentru al doilea mandat, au depus azi protocolul de constituire al Alianței, pentru a putea candida la alegerile din 9 iunie....
Citeşte tot articolul Citeste articolul Dominic Fritz: Vom câștiga aceste alegeri cu ajutorul timișorenilor și timișenilor
Primăria Timișoara anunță că tratamentele de dezinsecție pentru combaterea ţânţarilor şi larvelor acestora, pe domeniul public al orașului, programate inițial pentru perioada 15 – 25 aprilie, se decalează și urmează să fie efectuate între 26 și 30 aprilie 2024. Schimbarea perioadei a fost determinată de condițiile meteo nefavorabile, care nu au permis desfășurarea în condiții...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Ploaia strică treaba. Primăria Timișoara amână pentru zilele viitoare dezinsecția
Locuitorii aflați în partea de oraș unde se reconstruiește pasarela pietonală Gelu de peste Bega rămân fără apă. Firma care se ocupă de lucrări a spart conducta magistrală de alimentare cu apă. Societatea Aquatim a fost nevoită să întrerupă alimentarea cu apă a unei zone vaste, fiind afectate mai multe cartiere din acea parte a...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Firma care face pasarela Gelu a inundat toată zona. Conducta magistralei de alimentare cu apă a fost spartă/VIDEO
O zi cât o primăvară întreagă! Flashmob de dans popular, dans modern și balet, ateliere de pictură, de olărit, de creație vestimentară, expoziții, tururi expoziționale ghidate, spectacole de muzică ușoară, clasică și populară și un seminar de cultură și artă cu invitați speciali. Școala de Arte Timișoara, compartiment al Centrului de Cultură și Artă al...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Invitaţi speciali şi evenimente deosebite pentru Ziua Porților Deschise la Școala de Arte din Timișoara
Proiectul Liga AC LABS al Ligii Studenților din Facultatea de Automatică și Calculatoare a Universității Politehnica Timișoara se bucură de un real succes în rândul studenților, crescând de la an la an. Dacă în 2023 s-a înregistrat un record de 927 de studenți înscriși, anul acesta numărul candidaților a depășit din nou așteptările. Un număr...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Mult interes la UPT pentru Liga AC LABS! Record de înscrişi într-un proiect special
Despre Hannover Messe 2024: 22 – 26 Aprilie 2024 | Hannover Hannover Messe 2024, care se desfășoară în perioada 22-26 Aprilie, promite a fi o ediție memorabilă, reunind lideri globali din diverse industrii pentru a prezenta cele mai noi inovații și tendințe în domeniul tehnologiei și automatizării. Iată o sinteză a principalelor atracții. Tara partenera...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Hannover Messe 2024: O privire de ansamblu asupra inovațiilor și tendințelor tehnologice
Top