Am sa votez partidul care le va trage teapa lui Ghita, Dugu jr. si doamnei Maria

Desigur, aș vota la alegerile din toamnă partidul care-mi lasă impresia că știe și vrea să facă reforma în administrația de stat, în sistemul de pensii, în sănătate. Aș vota și pentru acela care-mi promite revenirea la monarhie. N-ar fi de lepădat nici o ofertă serioasă în direcția unor reforme fiscale care să învioreze mediul economic.

Da, cu siguranță aș fi fascinat de niște promisiuni care să se transforme în măsuri legislative care să nu mai permită ca un colonel de securitate să aibă de zece ori pensia victimei sale. Sunt multe „bunătăți” la care aș pune din nou botul, chiar dacă m-am fript de atâtea ori până acum. Cum să nu votez partidul care-mi arată că vrea să modifice Constituția, nu pentru unicameralul lui Băsescu, ci pentru interzicerea migrației tuturor scursorilor parlamentare de la un partid la altul?

Sau, mai bine, aș vota cu cinci mâini acel lider de lider de partid care, până în toamnă, îmi dovedește tărie de caracter și va trage o mare țeapă unor indivizi precum Gheorghe Ciobanu, Cristinel Dugulescu sau acea Maria Barna de după prima defectare. Și eventual după încă una, dacă social-democrația pesedistă ar și avea ce să facă cu dânsa.

Cu înverșunare aș vota partidul care-i lasă cu buza umflată pe ăia din Caraș-Severin care-au plecat cu Frunzăverde ori alte specimene ce vor mai fi prezentate cu satisfacție tâmpă și imorală implinire politică în extraordinare conferințe de presă ținute de Victor Ponta și Crin Antonescu. Aș vota cu smerenie partidul care îi va trăda pe trădători, care-i promite lui Ghiță Ciobanu colegiul Deta, iar la momentul oportun îi va trage covorul de sub picioare cu tot cu „investiția” ce se presupune c-a fost făcută de fostul vameș la intrarea în PSD. Să se simtă omul și cu doctrina violată, și cu banul luat.

În locul liberalilor, nu l-aș fi dat afară din partid pe Cristinel Dugulescu pentru dublă defectare cu ocazia moțiunii. Aș profita de dumnealui și de nișa sa electorală a neoprotestanților cu ocazia alegerilor locale, după care l-aș trimite acolo unde aș fi trimis-o și pe doamna Maria Barna când a plecat din PSD acum câțiva ani. Și unde tare ar mai pleca dacă ar găsi pe cineva fraier s-o mai ia în partid, să stea dumneaei cuminte lângă Ilie Sârbu, mentorul său politic, fără de care n-ar fi ajuns niciodată în politică așa de sus, să afle ce părere are colegul deputat Vasile Bleotu despre mișcările sale în politică.

Liberalul Relu Fenechiu spunea, cu ceva vreme în urmă, că de ani la rând i-a propus senatorului Mihaela Popa (ex-PDL) să-l onoreze cu o intrare în partid, însă „am fost refuzați cu demnitate”. Probabil, tot cu demnitate a fost emanat și acceptul dnei Popa de a intra în PNL. Însă spre deosebire de traseiștii consacrați, senatorul de Iași a anunțat că nu va candida la viitoarele alegeri, ceea ce face ca gestul dumneaei să nu pară atât de mizerabil precum al „vagabonzilor” din Timiș.

Chiar așa, nu s-ar putea, domnilor Ciobanu și Dugulescu Jr., să deveniți puțin mai demni și să-i anunțați pe alegători că nu ați plecat dintr-un partid în altul pentru a vă asigura un scaun de parlamentar ori alte avantaje, ci doar pentru a pune umărul la construcția dreptei și stângii laolaltă pe înalte culmi de progres și civilizație? Și ca să vă creadă lumea, să nici nu mai candidați, ce mama dracului! Că nu muriți dacă stați o tură! Hai, două.

Autor
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

15 comentarii pentru acest articol

mda a spus: (iunie 1st, 2012 at 11:59 )

Foarte bine scris, felicitari!

fruncea... a spus: (iunie 1st, 2012 at 12:41 )

bineeeeeeeeeeeeee

Dani a spus: (iunie 1st, 2012 at 14:03 )

Domnule Sasu, ca ziarist ar trebui sa nu informati gresit cititorii sau cel putin sa fiti la curent cu noutatile.
http://www.renasterea.ro/stiri-timisoara/politica/dugulescu-il-sustine-pe-mru.html
Si inca o remarca, este o mare diferenta intre a intentiona sa faci parte dintr-o formatiune politica si a face parte parte din ea.

alina a spus: (iunie 1st, 2012 at 16:41 )

Asa trebuie sa procedam toti timisorenii chiar daca fara ei nu se putea da jos guvernul dar pentru a ase grabii la ciolan pnl si psd iau primit.tocmai de aceea il voi vot a pr Orza.felicitari pentru articolul scris si ar trebui sa scrieti si despre numirile facute si angajarile ce se pregatesc la deconcentrate

Ionescu a spus: (iunie 1st, 2012 at 17:05 )

Bravo! Bine spus, traiasca PNT -CD!!!

Eugen a spus: (iunie 1st, 2012 at 17:45 )

Domnule Sasu sunteti de pe alta planeta, pacat ca sunteti ziarist si nu stiti ce se intampla sau nu vreti sa stiti, e si asta o varianta sa informati gresit cititorii , cati bani ati primit sa faceti acest lucru???? Dugu Jr nu a fost niciodata membru PNL!!! , de unde sa l dea afara!??? Ciobanu are prea mare putere si influenta in zona, asa ca…!!!! Reveniti cu picioarele pe pamant si nu mai mintiti lumea!!! Pacat dl Sasu!!!

banatean a spus: (iunie 1st, 2012 at 20:44 )

Ce aveti cu dugulescu? Este omul; care a adus la timisoara pe Crin Antonescu, care a reusit sa ii tina piept lui ostaficiuc cand toti il laudau. este cu coloana ,si stie ce vrea. Are multi , urmasi si iubitori !Cinste lui !

Whocares? a spus: (iunie 1st, 2012 at 21:36 )

Imi place cum Domnul Dugulescu isi comenteaza singur articolele de pe aceleasi ip-uri!
Bravo!

Dani a spus: (iunie 1st, 2012 at 22:18 )

Ce nisa neoprotestanta are Dugu jr?Nici un lider neoprotestant nu il sustine , iar enoriasii neoprotestanti dezamagiti de votu la 2 miini , de minciunile spuse cu zimbetu pe buze , cind a promis ca nu pleaca din partidul lui si in Joia mare se alatura lu Crin Antonescu , apoi toata mindria lui de a nu sta de vorba cu oameni simpli.Prietenia lui cu oameni dubiosi , mindria si duplicitatea i-au adus falimentul. Se lauda cu tupeu ca alaturi de el vor pleca din partid 300 de oameni , si au plecat doar vreo 10 , printre care secretara , avocatul si inca vreo trei consilieri.Cam asta e nisa electorala a juniorului. Acu se lauda ca este independent , si asteapta ca oaemnii sa il voteze. Vise !

@Dani a spus: (iunie 1st, 2012 at 22:25 )

Dani ,ca politician ar trebui sa nu minti cititorii. Cristinel Dugulescu a afirmat public ca nu pleaca din PDL, apoi cu nerusinare, dupa cateva luni in care isi pregatea dezertarea, apare langa Porumbacu, si afirma ca PNL este singurul partid in care se poate cladi „dreapta” . Dupa doua zile le trage teapa si la PNL, apoi spune ca nu stie de ce colegii din PNL nu il accepta, ca el de aia a intrat in PNL. Acum ne spune ca nu a fost in PNL niciodata, ba il si sustine pe Ungureanu. Ce sa mai credem domnule Dani?

o alegatoare a spus: (iunie 1st, 2012 at 22:39 )

Domnule Dani, noutatile de care vorbesti sunt declaratii ale lui Dugulesco, si nici nu au de-a face cu realitatea. Ieri, cei din PNL asteptau pe Dugulesco la sediul lor, ca sa se impace cu Antonescu. Nu stiu daca a venit, dar era asteptat. Asa ca aceste „noutati” sunt la fel de false ca si declaratiile domnului mentionat. Daca sunteti cumva apropiat de acest traseist politic, spuneti-i ca nu prea are loc in PNL, asa dupa cum nu are nici in partidul care l-a lansat. Poate la PP-DD!

fruncea... a spus: (iunie 2nd, 2012 at 02:03 )

ILIE BERTEA PRIMAR…….SA VINA POPORUL LA PUTERE ….DISPRET TOTAL CIOCOILOR VAMPIRI….

Dani a spus: (iunie 2nd, 2012 at 09:35 )

Cele scrise de dvs. imi permit sa cred ca sunteti departe de realitate. Un adevarat ziarist verifica intotdeauna datele inainte sa scrie ceva la adresa unei persoane, chiar daca intentia lui este sa scrie ironic si ieftin. Din cate vad nici macar nu ati incercat acest lucru, altfel nu mi explic de unde atata dezinformare. Si putin respect pentru cei care au votat Gheorghe Ciobanu, Marius Dugulescu si Maria Barna, nu cred ca au fost Ghita, Dugu jr. si dna Maria.
Ieftin de tot….

Alex a spus: (iunie 2nd, 2012 at 14:52 )

Dnul Sasu, ati fost angajatul dnului Ciobanu, deci sunt convins ca ati putea da exemple concrete de afaceri neoneroase ale acestuia! Daca exista, va rog sa o faceti, altfel sunteti partas! Daca nu, cred ca ati putea sa nu mai fiti atat de ipocrit si sa faceti acele investigatii ziaristice care v-au consacrat! Succes!

codrut a spus: (iunie 3rd, 2012 at 12:06 )

usl o cacealma,titu bojin politician foarte slab,nu stie sa tina un discurs apoi sa conduca un judet.

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Cele mai citite articole


L'architect du beaute

Administratie vezi arhiva Administratie

Fidelity by Iulius Mall

Politica vezi arhiva Politica

isho.ro

Sport vezi arhiva Sport

European de lupte pe plajă va avea loc în Parcul Rozelor din Timişoara. Şi etapă de circuit mondial

După ce anul trecut în Parcul Rozelor au avut loc Europenele de volei pe plajă U23, şi în acest an, acelaşi loc cu multă simbolistică pentru timişoreni va fi în centrul atenţiei. Federația Română de Lupte va organiza în perioada 18-21 iulie 2024 Campionatul European de Lupte pe Plajă (U15, U17, U20) precum și etapa...
Citeşte tot articolul Citeste articolul European de lupte pe plajă va avea loc în Parcul Rozelor din Timişoara. Şi etapă de circuit mondial
Muzeul National al Banatului

Social vezi arhiva Social

dermaskin-orizontal
gauss-topografie-timisoara_728x90px

Economic vezi arhiva Economic

Se pregătește o nouă ediție a Salonului Industriei Ușoare, dedicată sărbătorilor pascale

La Timișoara se va desfășura o nouă ediție a Salonului Industrie Ușoare, una dedicată sărbătorilor pascale. Organizatorii au decis susținerea acestei ediții având în vedere succesul de care se bucură evenimentul în rândul publicului timișorean și la solicitarea expozanților tradiționali, urmând să aibă loc în perioada 24 – 28 aprilie, în organizarea Camerei de Comerț,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Se pregătește o nouă ediție a Salonului Industriei Ușoare, dedicată sărbătorilor pascale

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

Zece fanfare, cinci scene, sute de alămuri! Emoții, nostalgie, atmosfera Banatului de altădată și o muzică irezistibilă, ce face inimile să tresalte, la Festivalul Fanfarelor. Cea de-a 36-a ediție a festivalului se va desfășura în Duminica Floriilor, 28 aprilie 2024, de la ora 16:00, în cinci locații din Timișoara. Zece redutabile formații muzicale vor anima...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Un festival unic şi de tradiţie ajunge la a 36-a ediţie! Haideţi să ascultaţi fanfarele
Vineri, Primăria Timișoara a anunțat că va penaliza societatea care se ocupă de extinderea Școlii Generale nr. 30. Suma este una semnificativă, de 2,7 milioane de lei, De asemenea, a mai anunțat că a reziliat contractul cu respectiva firmă, iar primarul Dominic Fritz spune că respectiva firmă ar fi refuzat să termine lucrările în timpul...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Primăria Timișoara intră în conflict cu firma care extinde Generală 30. Se lansează acuzații de intervenții … electorale
Lanțul acuzațiilor și contraacuzațiilor pe tema stadionului continuă, după ce Alin Nica l-a acuzat, dimineața, pe Alfred Simonis că ar bloca deliberat procedura pentru proiectul noului stadion al Timișoarei. Cel acuzat reacționează și transmite că Nica nu se pricepe, că, de fapt, el ar fi trebuit să ceară hotărâre de guvern pentru demolare. ”Am luat...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Simonis îi dă replica lui Nica, pe tema stadionului: E rău intenționat și nu se pricepe
Mai puţin până la o nouă ediţie a unui concurs apreciat. Peste 500 de iubitori ai pedalării, de toate vârstele, s-au înscris la cea de-a III-a ediție a competiției cicliste Poli Bike Challenge, eveniment organizat de Universitatea Politehnica Timișoara împreună cu Asociația Club Sportiv Velocitas, susținut de parteneri din mediul privat. Cursa ciclistă, care se...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Ciclişti din toată ţara îşi dau întâlnite la cea de-a III-a ediție a Poli Bike Challenge
Alin Nica, actualul președinte al Consiliului Județean Timiș, candidat pentru un nou mandat, spune că modul în care guvernul lucrează cu investiția pentru noul stadion al Timișoarei transformă acest obiectiv în mită electorală. Conform celor spuse de acesta, proiectul și hotărârea de guvern prin care se aprobă indicatorii tehnico-economici au fost ținute deliberat la sertar,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Nica acuză PSD că șantajează Timișoara cu noul stadion, pentru voturi: ”Suntem martorii unui trafic de influență pentru blocarea acestui stadion”
Vicepreședintele în funcție al Consiliului Județean Timiș, Cristian Moș, plecat pe un drum diferit de cel al USR Timiș spune că nu a primit încă nicio înștiințare oficială referitoare la retragerea atribuțiilor pe care le avea în cadrul instituției. Spune că își va da demisia din funcție, așa cum i-a cerut Alin Nica, dar aceasta...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Cristian Moș acceptă să își dea demisia din funcția de vicepreședinte CJT, dar după demisia lui Nica. Acesta îi răspunde
Prim-divizionara de volei din Lugoj rămâne şi în continuare o echipă europeană. Bănățencele au câștigat și al doilea meci cu CSM București și termină sezonul pe locul 5. Au fost două seturi rapide pentru gazde, după care oaspetele au dat semne că pot reveni. În cele din urmă, Lugojul a pus capăt partidei în patru...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Lugojul prinde locul 5 şi astfel avionul de Europa
Piața muncii este una dinamică, noi meserii apărând și dispărând periodic. Progresul tehnologic este cel mai mare generator de job-uri care nu existau la începutul anilor 2000, gambling-ul este unul dintre domeniile în care influența noului este ușor detectabilă. Din 1996, atunci când a fost lansat primul cazinou online, și până în 2024, lumea distracției...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Dealer la Live Casino: Una dintre cele mai bine cotate noi meserii din România
Pentru prima dată în istorie, Primăria Dumbrăviţa a accesat un proiect european destinat drumurilor. Este vorba de un milion de euro cu care se vor asfalta primii cinci kilometri de străzi cu bani europeni.  “Unii știu să vorbească despre fonduri europene. Eu și echipa mea ne pricepem să le atragem și să implementăm proiecte. Proiecte...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Primul proiect european pentru drumuri la Dumbrăviţa. Vor fi asfaltaţi primii 5 kilometri cu bani europeni
Top