Suporterii se lasa asteptati: Poli a vandut doar 70 de policarduri

În primele zece zile de la punerea în vânzare a abonamentelor pentru sezonul 2012/2013, la Poli Timişoara s-au făcut doar 70 de policarduri. Printre cumpărători, o mulțime de oficialități, care și-au luat abonamente la tribuna VIP. Suporterii nu se prea înghesuie însă.

Chiar dacă preţurile la policarduri au scăzut de zece ori faţă de anul trecut, când Poli era tot în Divizia B, suporterii se lasă greu convinşi să-şi cumpere abonamente pentru noua echipă a Timişoarei. La sectorul VIP, unde un policard costă 300 de lei, în loc de 3.000 de lei, cât era anul trecut, şi-au făcut abonamente 23 de persoane. Cele mai multe, cu nume sonore.

Mai multe oficialităţi din Timişoara – Titu Bojin, preşedintele CJ Timiș, primarul Nicolae Robu, viceprimarul Sorin Grindeanu, vicepreşedintele CJ, Călin Dobra, prorectorul UPT, Florentin Staicu, fostul rector al UPT, Ion Carţiş, şi directorul de la Mercedes Timişoara, Liviu Anton – s-au grăbit să-şi achiziţioneze abonamente la tribuna VIP.

La lojă, doar patru timişoreni s-au arătat interesaţi de a-şi face un abonament în valoare de 200 de lei. La Tribuna 0 există șase policarduri, la preţul de 100 de lei, iar adevăraţii suporteri, cei care stau la tribunele I şi II, şi-au făcut împreună 37 de abonamente. La Tribuna I se plăteşte 75 de lei pe întreg campionatul, iar la Tribuna II – 50 de lei.

Spre deosebire de anul trecut, la peluze nu se mai scot policarduri. La Peluza Sud, accesul este liber pentru cei care au asupra lor materiale cu însemnele lui Poli: steaguri, fulare, eşarfe, tricouri, în timp ce peluza nord este destinată în special suporterilor oaspeţilor.

În sezonul 2011-2012, un bilet la Tribuna VIP costa 200 de lei, aproape cât costă acum abonamentul pe întregul sezon. Abonamentele pot fi cumpărate, în continuare, de la Stadionul „Dan Păltinişanu”, din zona vestiarelor. Biletele pentru meciurile de acasă ale lui Poli Timişoara costă, în acest sezon, zece lei la Tribuna 0, șapte lei la Tribuna 1, respectiv cinci lei la Tribuna 2.

Autor
Etichete
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

59 comentarii pentru acest articol

doina a spus: (septembrie 28th, 2012 at 09:21 )

37 de spectatori, asta e, deocamdata, numarul adevaratilor polisti. nus e prea justifica investitia de milioane de euro din banii timisorenilor si timisenilor. e echipa oligarhilor din judet si oras. se poate vedea dupa cum si-au luat toti sefii din timisoara si timis abonamente la tribuna vip. cred ca un primar, viceprimar sau presedinte cjt isi permit sa plateasca mai mult de 300 de lei pe an pentru echipa lor de suflet. de fapt, ei si-au asigurat locuri de bastani la preturi de doi bani. rusineeeee

Spiky a spus: (septembrie 28th, 2012 at 09:32 )

astia sunt timisorenii si atatia sunt! Anul trecut nu si-au facut abonamente si nu veneau la meciuri, deoarece era „echipa lui Iancu”! Acum nu-si fac si nu vin ca e „echipa USL-ului”! Si , unde mai pui ca meciurile sunt la TV !Comoditate maxima si inainte de toate. Nici la ASU POLI nu sunt mai multi, degeaba se lauda ei, dar acolo sunt doua chestii: pe langa ca e mokka, nu sunt date meciurile la TV! La rugby trag la titlu si tot vreo 500 vin la meciuri!

@Spiky a spus: (septembrie 28th, 2012 at 09:40 )

cam asa e. banatenii sunt profesori la spartul caramizii in piept. au acum ocazia sa-si faca abonamente la preturi de doi lei. si tot nu vin. asta e una. dar mai e si felul in care actuala conducere a clubului si toti gainatii de acolo fac marketing pentru echipa asta. cum o promoveaza. promovarea e doar pe net. angajatii de acolo sunt de cacat. si sunt platiti din bani publici. pai robu munceste mai mult decat angajatii de la poli sa atraga lumea la stadion. restul e can can.

adi a spus: (septembrie 28th, 2012 at 10:01 )

am inteles ca au abonamente la acs poli si cristi brancovan, prodana si grebla. bun asa. hai poli!

Cristi Brancovan a spus: (septembrie 28th, 2012 at 11:30 )

Ai inteles gresit…eu si alte sute de suporteri am urmat sfaturile domnului primar si ne-am vazut de treaba.

miezu coji a spus: (septembrie 28th, 2012 at 11:38 )

Pai daca e liber la peluza… atunci de ce sa platesti? De aia nu cumpara lumea.

ALIN a spus: (septembrie 28th, 2012 at 11:42 )

DOMNUL PRIMAR SA VANDA BILETELE LA PARTIDELE DIN USL ……ASA S-AR UMPLE TRIBUNELE , SA FIE SARCINA DE PARTID

@miezu coji a spus: (septembrie 28th, 2012 at 11:43 )

pai si unde sunt aia care nu platesc, sub acoperire, undercover? sunt mai multi la sectiunea vip. e si normal, daca au stabilit pentru cele mai bune sectiuni preturi pe care si un aurolac si-l permite sa-l achite/

crama a spus: (septembrie 28th, 2012 at 11:53 )

Pai cati suporteri ar putea sa aiba o echipa din Recas?

drukeria-membriidepartid a spus: (septembrie 28th, 2012 at 12:36 )

„Pai cati suporteri ar putea sa aiba o echipa din Recas” astia de la drukeria au acelasi limbaj si aceleasi idei ca si aradeni. dar de ce sa ne mai miram cand drukeria a tinut cu uta in ultimul meci de pe dan paltinisanu! vai de capul lor ce rau au ajuns! doar aradeni ne ‘alinta’: ac recas, AEK, bragadiru, etc… drukeria=aradeni!

drukeria-membriidepartid a spus: (septembrie 28th, 2012 at 12:43 )

dupa ce drukeria l-a gonit pe iancu, la injurat, in campania electorala apareau la televizor liderii drukeria si faceau lobby ca echipa care a promovat sa nu fie ajutata de autoritati, sa nu fie sustinuta de autoritati sa ia licenta sa nu se salveze lotul de jucatori, acum incearca sa creeze diversiunea cu ASU(o echipa care exista de ani buni), duar cu scopul de a crea confuzie in randul iubitorilor de fotbal din timisoara! veti ramane in istoria neagra a timisoarei!

Pop a spus: (septembrie 28th, 2012 at 12:56 )

Brancovan,Mihalcea,si mai 100 = slugile lui Iancu.In curand o sa dispara si Asu,probabil o mearga la uta cu care isi rupeau gurile acum un an!!!

@drukeria-membri(cu un i)departid a spus: (septembrie 28th, 2012 at 13:02 )

sa incepem cu inceputul, adica cu limba romana. membri se scrie cu un i, in cazul asta. esti mereu rautacios in comentarii la adresa suporterilor timisoreni, aceiasi care uimeau un continent intreg prin prestatia lor. faptul ca esti un mascarici cu carnet de membru de partid nu ar trebui sa-ti permita sa arunci in adevaratii suporteri cu asemenea cuvinte grele. dar e misto sa te ascunzi in spatele unui pseudonim si sa dai lectii despre cum sta treaba cu poli. cu indivizi ca tine, situatia dintre actuala echipa din liga a doua si suporterii suparati va ramane neschimbata, lucru nedorit si de seful tau nicolae robu. fara public, proiectul acs poli e degeaba. nimeni nu-i permite lui robu sau altui individ sa arunce cu banii intr-o echipa de fotbal fara spectatori. esti prea imbecil si orbit de idei fize si proaste sa poti constientiza aceasta realitate. cert e ca nu esti un suporter adevarat al politehnicii, tu doar instigi si jignesti. si nu uita… membri cu un i, nu cu doi. macar ai invatat ceva, cap sec!

drukeria-membriidepartid a spus: (septembrie 28th, 2012 at 13:20 )

@@ ai dreptate ‘i’-ul acela este problema fotbalului timisorean! spune-mi te rog ce nu este adevart din ce am scris mai sus!
ca lideri drukeria nu au aparut la tv cot la cot cu unii politicieni sustinand ca echipa care a promovat si pentru care ati cantat sa nu fie sustinuta???
sau ca nu au tinut „drukerii” cu uta la ultimul meci pe dan paltinisanu??
sa-u ca nu l-ati gonit si injurat pe investitorul cu cel mai mari rezultate din istoria lui poli??
ce afirmatie din cele de mai sus nu este adevarta ????????????????????????????

Cristi Brancovan a spus: (septembrie 28th, 2012 at 13:25 )

Eu am auzit ca Brancovan asta e omul lui Basescu pus ca sa-l desfiinteze pe Ponta….doar ca el actioneaza de la baza dezmembrand structurile locale.

E clar o conspiratie faptul ca echipa ACS ajunge sa fie mai putina interesanta decat BC Timisoara, RCM Timisoara (sporturi ce sunt polulare in Timisoara de f scurt timp) sau ASU Politehnica. E mana lui Brancovan si a lui Mihalcea. Dupa victoria cu Resita la handbal poate se strang mai multi si acolo. Totusi exista o solutie….taierea fondurilor publice la rugby, baschet si handbal….. sa nu mai eclipseze nimeni ideea mareata a domnului primar.

manelistul a spus: (septembrie 28th, 2012 at 13:34 )

Rugbyul,handbalul baieti+fete,baschetul baieti+fete si -au vazut de drumul lor, FARA DRUKERIA, acum ca treaba merge acolo si drukeria si-a bagat coada intre picioare si incearca sa se intoarca acolo, adica SA LINGA unde s-au KKT si asrtfel sa spele singuri TOATA DIAREEA care au lasat-o acolo!

drukeria-membriidepartid a spus: (septembrie 28th, 2012 at 13:37 )

asta si-au dorit suportrii altor echipe ‘dusmani’ ai timisoarei .. o timisoara in ultima liga si ei sa spuna: „uite ce frumos e la timisoara”, „ce suporteri miunati o iau de la zero”, „isi sustin echipa in deplasare pe biciclete, ce frumos”
Eu unul decat sa aud cuvinte din astea din partea stelistilor si dinamovistilor mai bine sa aud ca ne spun: AC RECA, AEK, BRAGADIRU, POPLACA, CUCUIETII DIN DEAL, dar cand vin la timisoar pe dan paltinisanu sa tremure izmenele pe ei sa-i batem sa le luam punctele si sa ne pissam pe ei!

manelistul a spus: (septembrie 28th, 2012 at 13:39 )

Comando Viola a fost intotdeauna originala(e drept uneori cu oarecare inspiratie de pe la sarbi,italieni,englezi…) si au lansat SLOGANUL ORIGINAL:” – La Timisoara se iubeste, nu se discuta!” Apoi au preluat(desi ar trebui sa zic furat…)astia de la drukeria, care au schimbat TOT, nu se mai iubeste ci se discuta, se injura si se negociaza! Deoarece Robu A REFUZAT NEGOCIERILE( vedeti ca RECUNOASTE si C.BRANCOVAN,au urmat indemnul lui Orza de A BOICOTA PE ACS POLI….

drukeria-membriidepartid a spus: (septembrie 28th, 2012 at 13:42 )

n-am nici o satisfactie sa „lovesc” sau sa-i „defaimez” pe cei de la drukeria nu-mi face placere chiar daca am dreptate! as prefera un stadion plin si o echipa puternica la timisoara! dar daca bogdan herzog si altii nu doresac asta din diferite motive e treaba lor! fiecare cu pizzda masi!

papagaloile a spus: (septembrie 28th, 2012 at 13:43 )

astia de la drukeria au devenit papagalii oilor lui Jiji ! cand aia au inceput sa strige impotriva patronului(Jiji) si drukeria a inceput sa-l injure pe Iancu, oile au lansat:”steaua suntem noi”, drukeria imediat a inceput sa strige:”Poli suntem noi”. desi E UN NONSENS ! cand oile au inceput sa strige m…ie Sandu si astia au inceput sa strige, cand oile au inceput sa strige Mitica la puscarie si astia la fel !

manelistul a spus: (septembrie 28th, 2012 at 13:46 )

drukeria s-a defaimat singura, acum cand vad ca toata chestia cu ASU POLI e un fel de parodie, caci e TOT POLI si TOT NU E O POLI ADEVARATA, acum tatoneaza sa se intoarca pe la baschet,rugby si handbal. Dar cred ca dupa ce „AU PRESTAT” pe la partide si aliante politice, urmeaza PRESTATII PE LA NUNTI, BOTEZURI, INMORMANTARI si PARASTASURI !

Cristi Brancovan a spus: (septembrie 28th, 2012 at 13:49 )

Au fost suporterii de la ASU Politehnica infiltrati printre aradeni? Au fost cei de la ASU Polithenica in tribune punand presiune pe cei de la ACS astfel incat s-a reusit doar un rezultat de egalitate cu o echipa denumita UTA dupa modelul Recas, dar care pare blestemata de la ultima cumparare de loc pana-n prezent?

Din aprilie ai o singura idee…. Druckeria e de vina pentru tot. Pai e vina Druckeria ca nici macar consilierii judeteni sau locali din partea PNL nu au semnat propunerea de contract de vanzare-cumparare prin care nu preluau decat datoriile in valoare de peste 10 mil euro de la Iancu, nu si managementul, iar in plus de asta a 2a zi erau chemati pe la parchet. Iancu nu a fost dispus sa renunte la niciun euro din datoriile catre propriile lui firme- multe facturate pe baza unor contracte de CONSULTANTA :)))) , cu jucatori girati pana la plata datoriei respective.

Poate tot Druckeria, organizatia care si-a pus obrazul pentru Iancu scotand mii de oameni in strada in doua randuri in vara lui 2011, poate tot ea e de vina pentru faptul ca Iancu a incercat sa fenteze si in acel an in problema licentierii, mergand pe ideea „merge si asa”, punandu-si in pericol propria afacere in care oficialitatile locale si judetene investisera din 2008 aproape 10 milioane de euro……. totul pentru o datorie de 1,8 mil euro pentru ca putea lua imprumut de la oricine girand cu drepturile tv ce se stia ca o sa fie mult mai mari.

E problema ta ca esti fan Iancu, dar sunt subiecte pe care nu le stapanesti. Performantele alea despre care vorbesti s-au facut din 2008 exclusiv cu ajutorul banilor publici, fara ca Iancu sa mai aduca vreun leu de acasa…. in schimb in privinta managementului defectuos nu accepta nicio sugestie. Oricine poate sa traiasca un an- doi pe imprumut…..dar cand vine scadenta totul se spulbera.

nu comparati a spus: (septembrie 28th, 2012 at 13:49 )

nu putem compara fenomenul de la timisoara, creat si de cei de la druckeria, cu rahaturile din tara. e pacat ca nuse ajunge, intr-un fel sau altul, la un numitor comun. pana la urma, fata de toti postaci de partid, brancovan e singurul care are ceva in pantaloniasumandu-si identitatea.

asu de pica a spus: (septembrie 28th, 2012 at 13:53 )

cred ca putem cadea de acord ca subiectul de fata e altul, si anume ca timisorenii nu merg la acs poli. a cui e oare vina? a druckeriei in niciun caz. oamenii merg cu echipa lor in judet. ce fac ceilalti timisoreni? ce face conducerea lui poli? cum este promovata echipa asta? doar pe facebook, de robu. angajatii de la poli freaca martanu la rece si nu fac nimic, chiar daca in conducere sunt o sumedenie de sefi si sefuleti.

drukeria-membriidepartid a spus: (septembrie 28th, 2012 at 14:08 )

nu stiu daca cei de la drukeria au fost infiltrati sa unu in galeria ut-ei , dar am fost pe stadion si i-am vazut pe unii de la drukeria misunau pe acolo si nu mai vorbesc ca nu s-au bucurat deloc la golul incasat de uta dar au si zambit satisfacuti atunci cand uta a marcat! Este rusinos! acei drukeri nu merita sa fiee numiti ‘timisoreni’!
cat despre datorii sau alte acte si firme ale lui iancu ma intreb oare nu ai avut tu cumva acces la acel audit?! daca zici ca e asa ca stii tot?! detii adevarul? poate te-a informat vre-un politician?! ca nu ai fi avut acces din cate stiu eu la acel audit?! poate ne spui si de la ce partid era politicianu care te-a informat!
idea este ca indiferent de detaliile juridice sau de cuantumul datoriilor (care nu ar fi fost mai mari decat valoarea lotului de jucatori la vremea acea conform transfermarkt), un druker adevarat nu se pierde in detalii el ar fi trebuit sa faca tot ce-i sta in putinta pentru a „obliga” autoritatile sa salveze simbolul banatului! nu sa apara la tv si sa sutina ca tre sa ajungem sa „o luam de la ZERO”!

Cristi Brancovan a spus: (septembrie 28th, 2012 at 14:11 )

Nici macar pe Facebook activitatea ACS-ului nu se ridica peste celelalte sporturi. Handbalul care are o pagina de club profesionist si inca una ca persoana, strange mult mai multi prieteni si aprecieri ca ACS-ul. Rugby-ul la fel…. Baschetul e depasit doar de activitatea de pe pagina ASU Politehnica. In online, ACS-ul aproape ca nu exista (like-uri – share-uri – evenimente)

A fost angajat si fostul purtator de cuvant a lui Iancu, Levente Balint, insa nici el nu poate sa faca minuni.

Cristi Brancovan a spus: (septembrie 28th, 2012 at 14:19 )

amice…. „auditul” a fost fotografiat de pesedisti si facut public pe oradetimis,ro :)))) esti pe langa subiect rau. Care valoare a fotbalistilor ca cei mai multi dintre ei nu mai apartineau clubului ci erau girati catre firmele lui Iancu….altii aveau deja de primit bani de mai mult de trei luni si puteau sa fie declarati liberi de contract oricand.

Suporterii au facut tot ce a stat in masura lor….dar atat Iancu cand si reprezentantii autoritatilor de atunci doar au mimat negocierea. Nici Iancu nu si-a dorit sa vanda nici ei sa cumpere. Iancu a jucat totul pe ultima carte….ori ii fraieresc si obtin totul ori nimic. Cam tot un joc de pocker a fost si licentierea din 2011…. iar motivatia deciziei TAS avea sa demonstreze ca ne-a fost inselata increderea cu care il creditasem atunci cand ne strigam pe strazi nedreptatea ce aveam impresia ca ni se face, pe cand in realitate nu era deloc „albi”.

@drukeria-membriidepartid, @cristi brancovan a spus: (septembrie 28th, 2012 at 14:20 )

deci… nu cred nici in ruptul capului ca cei din druckeria au tinut cu uta, pentru ca asa ceva nu se poate. ii cunosc si stiu ca, indiferent de situatie, nu vor tine cu uta niciodata.
cristi, poate te graqbesti si tu. notorietatea nu se castiga peste noapte, e nevoie de timp. e adevarat, sunt extrem de putini spectatori si, ceea ce e mai nasol, sunt distribuiti in locatiile de lux. deci nu sunt chiar suporteri, ci doar baietii smecheri care cred ca e trendi sa stai la vip, loja sau tribuna zero. dar si asa, eu cred ca daca echipa leaga cateva rezultate bune, oamenii vormerge spre acs. si nu neaparat in detrimentul asu-ului. trebuie sa avem rabdare.

drukeria-membriidepartid a spus: (septembrie 28th, 2012 at 14:39 )

iti jur! ca asa este i-am vazut ca zambeau la golul utei! cei de la drukeria au fost singurii de pe stadion care au avut atitudinea asta! unii faceau si misto de copii aia care cantau! se vedea ca ii deranjeaza cand copii au inceputt sa cante!
de unde stii tu ca jucatorii aia „erau girati” ca eu ii vad pe la ciajna, dinamo etc.. daca erau girat nu mai erau a lui Iancu! acei jucatori ar fi ramas la tm daca autoritatile si lideri ai drukeria nu ar fi spus ca vor sa o ia de la ZERO!

mamaludrukeriamembriidepartid a spus: (septembrie 28th, 2012 at 14:49 )

Costieli, undi ai pus sticla di spirt sanitar? Ai bat-o pi tuatî? porculi, nu mai viezî tu barabulii si dragosti di la mine, cruşioiu ma-tii di retardat

Cristi Brancovan a spus: (septembrie 28th, 2012 at 14:57 )

Inchideti magazinele de vise ! In felul asta poate avem vreo sansa sa ne intelegem si noi cu „drukeria-membriidepartid”

drukeria-membriidepartid a spus: (septembrie 28th, 2012 at 15:22 )

ceau baieti! sa fiti sanatosi! etapa viitoare poate mergeti pe role in deplasare! ca sa iesiti in evidenta..

pompei a spus: (septembrie 28th, 2012 at 15:27 )

hai poli!

Aqwilla-Violla a spus: (septembrie 28th, 2012 at 15:31 )

Poate ca unii acuza drukeria de diverse si diferite chestii,probabil ceva adevar este caci nu iasa fum fara foc.Eu nu acuz drukeria pt. ca se duc la ASU POLI, eu am fost la ei campionatul trecut,cand nu era nici un druker pe acolo, ba majoritatea habar nu aveau ca exista asa o echipa! Nu-i acuz nici ca nu mai vin pe El Monumental! Il acuz si-i desconsider ca mint! Si anume sustin ca s-au dus acolo, ca aia e adevarata POLI,in loc sa spuna ADEVARUL! Care dupa parerea mea, e doua:1. la indemnul lui Orza si Ostaficiuc(ca prea se potrivesc multe…) 2. dintr-0 frustrare tipica pubertatii, ca Robu nu a tinut cont NUMAI si NUMAI de parerea lor! Astfel aura lor de a se erija in singurii si adevaratii sustinatori ,indrumatori si consilieri a lui POLI, s-a prabusit.

Ba, ce ar fi a spus: (septembrie 28th, 2012 at 15:34 )

Ce tare ar fi sa mergeti in deplasari in patru labe, sau in pasul piticului,sau in pasul strengarului,sau cu genunchii la piept !!!

simion a spus: (septembrie 28th, 2012 at 15:36 )

nu tin cu nicio parte, nci cu druckeria nici cu tabara lui robu. imi place sa cred ca sunt neutru la faza asta. dar, cand vorbim de druckeria, mi se pare suspecta tacerea membrilor de acolo cand vine vorba despre conul orza, care a aruncat cu vreo 10 milioane de euro in iancu fara sa prezinte vreo garantie, cea mai mica din lume. asta e o treaba extrem de suspecta. asta a tocat 10 miliaone de euro, l-a sustinut pe iancu pana in panzele albe, dar nu e luat in suturi. ceva e putred la mijloc. asta e o treaba pe care cei din druckeria trebuie sa o lamureasca, daca se tot dau baieti curati si intangibili, cu domnul brancovan in frunte, care vad ca e portavocea lor.

Aqwilla-Violla a spus: (septembrie 28th, 2012 at 15:40 )

Cat despre cei din Galati,Ploiesti,Craiova, care zic ca POLI e Bragadiru si Recas, etc, lasati-i sa aiba si ei macar aceasta satisfactie, caci in rest sunt destul de batuti de D-zeu, caci sunt nevoiti sa traiasca in orasele alea!

polistu violet a spus: (septembrie 28th, 2012 at 15:42 )

eu imi fac abonament la asu poli in judet, cica este gratis daca cotizezi doua lazi de bere!!!

deBanat.ro a spus: (septembrie 28th, 2012 at 15:51 )

@mamelistul – Precine, din cate vad Mama Prostilor ti-e ruda de gradul I

noe a spus: (septembrie 28th, 2012 at 16:13 )

Hai sictir, ACS Poli / ASU Poli 10-0, pe putin

drukeria-membriidepartid a spus: (septembrie 28th, 2012 at 16:20 )

Recunosc, sunt doar un biet poponar si vreau sa mi-o traga Mihalcea si toti cei de la druckeria!

drukeria-membriidepartid a spus: (septembrie 28th, 2012 at 16:21 )

Cel de mai sus nu am fost eu. Totul este o minciuna. Nu sunt poponar. SUNT ZOOFIL !!!!!!!!!

deBanat.ro a spus: (septembrie 28th, 2012 at 16:23 )

Nu te mai lauda, esti…doar prost si cum Mama Prostilor e mereu gravida ai fff multi fratiori.

Cristi Brancovan a spus: (septembrie 28th, 2012 at 16:26 )

baieti puteti schimba pseudonimele la doua minute…. tot nu o sa influentati pe nimeni… cum nu ati influentat nici macar un om sa mearga intr-o deplasare foarte la indemana, cum era deplasarea de la Pancota (jud Arad). La fel o sa se intample si in cazul deplasarii de la Brasov.

Hotarati-va ….odata ne acuzati ca din cauza noastra a plecat Iancu, dupaia ca din cauza noastra a primit bani de la buget…..hotarati-va. Puteti sa-i atacati cat vreti pe Orza si Ostaficiuc….nu o sa le luam apararea. De fapt puteti propune si o hotarare de consiliu local prin care sa-i fie ridicata o statuie lui Marian Iancu. Propun ca localtie daramarea statuii eroului necunoscut ridicata de comunisti in Parcul Cental.

Si apropo de betivani…. ascultati-va idolul Marian Iancu „putin parfumat” http://youtu.be/jDIIK-Fj6u8

vali a spus: (septembrie 28th, 2012 at 16:45 )

bine cristi, asa e, sunt niste verze

Pantera MOV a spus: (septembrie 28th, 2012 at 16:51 )

Domnul Cristi Brancovan, eu nu mai postez prea des pe aici, caci vad ca „treaba” merge, dar acum nu vreau sa deranjez cu parerile mele, dar vreau sa punctez ceva. Voi ati preluat de la galeria stelei o „strigatura” pe care ati adaptat-o: Poli suntem noi, ADICA VOI. Nu stiu cum au inventat-o si au folosit-o stelistii, dar la voi , pe langa ca e lisa totala de cel mai elementar bun simt, nu-i inteleg sensul? Pe Chita si ceilalti i-ati eliminat ca erau Dacia Pitesti, pe Buia, Mansy si altii ca erau AEK, pe Gigel Coman,Caramarin, pana la Gigel Bucur,Magera,Zicu etc, etc ca erau Iancu, dar pe Curcan,Branzei,Ciosescu s. a. ca au existat si astia, de ce i-ati aruncat la gunoi ? Dar pe Igna,Manolache de ce?Dar pe Lata,Sunda,Stoicov chiar de ce i-ati aruncat la gunoi si doar VOI SUNTETI POLI? A mai fost unul prof.dr.ing.Traian Lalescu, care a infiintat pe POLI in 1921, si care avea statuie in curte la Mecanica(sper ca nu i-ati demolat-0….) el de ce nu e POLI, ci numai voi? Sa mai spun ceva am avut prieteni si cunoscuti, care ani de zile au mers in deplasari cu Poli, cu Nedelcu II, cu Bolba, care dadeau goluri in diferite perioade si care (acesti prieteni) au decedat: ei de ce nu mai sunt POLI, ci doar voi sunteti POLI? Iar acum ACS POLI nu mai e POLI ca nu mai sunteti voi? Prietene, te numesc asa din simpatie, de-a lungul istoriei au mai fost astfel de cazuri: a fost unul Hitler, care a sters toti savantii,scriitori,fizicieni etc, etc, lasand doar pe cei care i-a vrut el! Au mai fost comunistii care au facut la fel! In 1952 cartea de literatura romana(caci universala se considera ca nu exista, doar sovietica..) avea vreo 4-5 poeti:Dan Desliu,M.Beniuc, etc si Eminescu cu doar doua poezii:Imparat si proletar si Scrisoarea a III-a. Deci dragilor, POLI a existat, exista si v-a exista cu sau fara voi! Unii aveti o varsta, la care ar trebui sa realizati ca si voi ati fost doar VREMELNIC in aceasta „postura”, in care au mai fost si multi altii si vor mai fi multi altii ! Deci POLI nu sunteti voi, ci sunteti SI VOI ! Multumesc pt. atentie si rabdare!

drukeria-membriidepartid a spus: (septembrie 28th, 2012 at 16:54 )

ne vedem.. si mai povestim peste vre-un an doi! cand poli va fi in prima liga, cu palmaresul recunoscut oficial tinand stindardul sus si luptand impotriva spurcatilor de la steaua si dinamo, …in timp ce pe la leucusesti si ictar budint nu vor mai merge decat 7..8 insi blazati! …pana atunci mai incercati diversiuni inutile gen mersu pe bicicleta in deplasare cu scopul de a aparea in presa si de deveni cat mai vizibili!

OARE E ADEVARAT ? a spus: (septembrie 28th, 2012 at 17:12 )

Oare chiar E ADEVARAT? Miercuri MARE MATCH MARE pe Electrica? RIPENSIA – ACS POLI ?(desi cica ripensistii ii zic ACS Recas?

Cristi Brancovan a spus: (septembrie 28th, 2012 at 22:50 )

Pantera MOV slogandul „Poli suntem noi!” nu este preluat de la Steaua. Apoi el a fost folosit si cu multi ani inainte de scindarea din vara. Stelistii au folosit si ei respectiva scandare fix in contextul scandalului cu Becali, adica mult mai tarziu. Oricum respectivul slogan se potriveste tuturor suporterilor din tara. Nu Becali e Steaua, nu Badea e Dinamo, nu Mititelu e Craiova, nu Mircea Sandu e Romania, nu Iancu era Poli. Poli si restu’ sunt stari de spirit intretinute de suporteri, ce nu le cumperi odata cu un loc in campionat sau cu un lot de jucatori.

Pantera MOV a spus: (septembrie 29th, 2012 at 09:12 )

Dl.C.Brancovan – vad ca esti adeptul unor idei „de peste munti”, Craiova deci: oechipa in spirit,chiar daca ea nu mai exista in realitate, e de preferat in locul unei echipe concrete, care traieste,joaca ?!? Ma rog, la ei poate ca se poate, dar noi timisorenii avem asa ceva – CHINEZUL !(ca RIPENSIA s-a reinfiintat, in alt spirit, ma rog…) si atunci sa o trecem in acest „insectar” (sau album de amintiri….) si pe POLI ? Iar tampenia asta cu „de jos” e tot „de peste munti”! Nu stiu de ce esti „cinstit” DACA PLECI DIN SPORTUL DE MASE ?(probabil influenta spartachiadelor si a daciadelor)

Cristi Brancovan a spus: (septembrie 29th, 2012 at 10:37 )

E o mare diferenta intre Craiova si Poli. Craiova are continuitate atat din punct de vedere sportiv (nu au apelat la solutii gen Dacia, AEK, Recas) si cu toate ingineriile pe care si ei le-au mai facut de-a lungul timpului si-au pastrat Certificatul de Identitate Sportiva (CIS) emis in baza legii sportului ….. in timp ce noi am avut un CIS intre 2002-2006 altu intre 2006-2012 si in cazul ACS-ului inca unu intre 2009 si in prezent. Practic daca vrei sa vezi daca exisa continuitate juridica (palmares) in cazul unor cluburi sportive urmaresti numarul si data emiterii CIS-ului (se gaseste pe site-urile directiilor de sport judetene)

SC Fotbal Club U Craiova SA exista si chiar daca a fost exclusa abuziv de FRF lucrurile se vor indrepta in instanta, iar consecintele asupra FRF ajung pana la desfiintare in baza art 48 (1) c din legea 69/2000 (legea sportului). Doar ca suporterii Univeristatii Craiova nu au nimic de castigat din asta. Ei daca nu s-ar certa intre ei ar putea sa infiinteze un club sportiv pe care sa-l inscrie in competitii si pe care sa-l declare prin statut ca si un club satelit, urmand ca in momentul in care Mititelu castiga procesul cu FRF, iar SC Fotbal Club U Craiova o sa fie repusa in drepturi, echipa lor sa functioneze in continuare ca echipa satelit sau in cazul in care Mititelu uita de promisiunile de retragere, sa mearga in continuare pe cont propriu.

Ma rog, e problema lor, dar ei bazandu-se doar pe promisiunea verbala a lui Mititelu, o sa stea destui ani in afara oricarei competitii, o sa se destructureze ca si comunitate a suporterilor si nu o sa mai aibe nicio putere de negociere ulterior cand Mititelu obtine decizia definitiva a instantei in cazul masurii dispuse de Adunarea Generala a FRF in luna mai 2012.

Trebuie stiut, majoritatea suporterilor activi pe forumul nostru au inteles inca din vara anului trecut ca alta solutie decat a o lua de la capat nu prea avem. In acest sens i-am si solicitat lui Marian Iancu sa ne predea SC Fotbal Club Politehnica 2002 SA (divizia D – club ce nu avea vreo legatura cu datoriile echipei ce tocmai fusese retrogradata in B) si sa-si continue negocierile in vederea vanzarii SC Fotbal Club Politehnica SA (FC Timisoara), pentru ca multi dintre noi eram convinsi ca acestea nu se vor concretiza, iar falimentul e aproape imposibil de evitat. Ce a facut Marian Iancu? A retras din competitie Poli 2002 ca sa ne constranga sa mergem alaturi de el pentru ca, fara noi, forta de negociere scadea mult.

Ideea repornirii de jos nu este una „de peste munti” pentru ca nimeni dintre ceilalti suporteri, nu a avut curaj sa faca asta (toti doar sa conteste si injure patronatul).

adrian a spus: (septembrie 29th, 2012 at 11:35 )

s-au aruncat rahatii de politicieni sa-si faca abonamente la pret de boschetari. sa va fie rusine bai nesimtitilor. la cat ciorditi ar trebui sa dati pentru echipa asta de la 5000 de lei pe luna in sus. huooooooooooooooooooo. va mai mirati de ce nu merge lumea la stadion. pai cum sa mearga cand ati facut o echipa pentru voi si pentru interesele voastre, luavar naiba sa va ia de ordinari.

@Cristi Brancovan a spus: (septembrie 29th, 2012 at 12:47 )

asa.. si? care e treaba? s-a cheltuit prea mult? sau? ca nu inteleg.

Cristi Brancovan a spus: (septembrie 29th, 2012 at 13:11 )

Operator informatic ( in timp ce in mediul online ACS-ul aproape ca nu exista), responsabil pe relatia cu suporterii ( relatie inexistanta – om platit degeaba), responsabil cu ordinea si siguranta (in timp ce pe stadion mai vin 500 de oameni), operator marketing (ce nu a adus nici macar un contract de sponsorizare care sa-i acopere macar lui salariul), inspector in domeniul protectiei (?!?!?!) si multe alte posturi … interesant, nu?

@Cristi Brancovan a spus: (septembrie 29th, 2012 at 13:30 )

domnule brancovan, te iei de un coleg de suferinta? ma refer la bambi. urat din partea ta.

asu a spus: (septembrie 29th, 2012 at 15:01 )

nu inteleg de ce toti cei care au parasit peluza din proprie initiativa nu au altceva de lucru decit sa arunce cu noroi in ceilalti. de ce zilnic ei au ceva cu cite cineva. voi va-ti ales drumul ,lasatii pe ceilalti in pace ca asa e normal,nimeni nu v-a dat afara, nimeni nu v-a trimis in liga a 5 a,voi ati decis sa plecati. tu brancovane esti atotstiutor ,ce dracu tot ai cu oamenii aia. zine mai bine de cite ori te-au fugarit cei din peluza ca te-au prins cu mana la cascaval.intelegi tu ce vreau sa spun. tu esti cel ce le sti pe toete.de ce nu spui ca acele posturi pe care le enumeri tu sunt obligatorii intr-un club de fotbal ce vrea sa promoveze in liga 1, pt ca tu sti treaba asta dar nu spui tot. esti tare agitat,mai dute si tu sa te „descarci”,iti face bine. descarcate natural nu virtual.

muttziloi a spus: (septembrie 29th, 2012 at 16:58 )

da ce va mirati atat-la revolutie au participat cateva mii da revolutionari cu ‘acte’sunt cu zecile de mii.astia-s timisorenii……sper ca n-am suparat pe nimeni!

@mutziloi a spus: (septembrie 29th, 2012 at 17:33 )

nesimtitule, daca nu erau timisorenii te frecai si acum de ma-ta sa te incalzesti.

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Cele mai citite articole


L'architect du beaute
L'architect du Beaute

Administratie vezi arhiva Administratie

Fidelity by Iulius Mall
Fidelity by Iulius Mall

Politica vezi arhiva Politica

Pentru Alin Nica, speranța moare ultima. El solicită Biroului Politic Național să se opună deciziei din ședința coaliției

Confruntat cu decizia deja luată în ședința coaliției PNL – PSD, de a-l impune pe candidatul PSD ca și reprezentant al coaliției în lupta pentru șefia CJT, Alin Nica mai are o ultimă speranță pentru ca decizia liberalilor timișeni să fie aplicată. El speră că Biroul Politic Național va întoarce decizia luată în ședința coaliției...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Pentru Alin Nica, speranța moare ultima. El solicită Biroului Politic Național să se opună deciziei din ședința coaliției
isho.ro
isho.ro

Sport vezi arhiva Sport

Din rău în mai rău! SCM Poli, ameninţată cu retrogradarea directă

Nici revenirea antrenorului Pero Milosevic nu a creat „şocul” necesar la prim-divizionara de handbal SCM Poli, care pierde meci după meci. Alb-violeţii au fost învinşi într-un meci foarte important de HC Buzău, chiar pe teren propriu. SCM POLITEHNICA TIMIȘOARA – HC BUZĂU 27-31 (13-15) Arbitri: Doru Manea / Radu Iliescu Timișoara: Stojkovic, Lazăr – Sadoveac...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Din rău în mai rău! SCM Poli, ameninţată cu retrogradarea directă
Muzeul National al Banatului

Social vezi arhiva Social

Aveţi grijă la cine predaţi deşeurile! Amenzi mari

Sancțiuni de 20.000 de lei, aplicate de polițiștii locali pentru colectare și predare către un operator neautorizat de deșeuri, provenite din amenajarea unui garaj. Polițiștii locali din cadrul Serviciului Protecția Mediului aflați în patrulare au observat, în aceste zile, pe Strada Zurich, o camionetă încărcată cu deșeuri amestecate, inclusiv resturi de la materiale din construcții....
Citeşte tot articolul Citeste articolul Aveţi grijă la cine predaţi deşeurile! Amenzi mari
dermaskin-orizontal
gauss-topografie-timisoara_728x90px

Economic vezi arhiva Economic

Două microîntreprinderi din Arad și trei din Timișoara primesc milioane de lei prin Programul Regional Vest

Cinci microîntreprinderi vor beneficia de finanțare din fonduri europene, din Programul Regional Vest, lansat anul trecut. Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest a semnat primele contracte de finanțare a unor întreprinderi private prin Programul Regional Vest. Astfel, peste 1,66 milioane de lei, dintre care 877.000 lei fonduri nerambursabile, vor fi investiți la o societate timișoreană, specializată...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Două microîntreprinderi din Arad și trei din Timișoara primesc milioane de lei prin Programul Regional Vest

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

Jumătate dintre timișorenii care au fost somați să își dărâme vechile garaje au decis să facă singuri această operațiune. Sunt peste 120 de garaje vechi, incluse în programul Primăriei Timișoara de amenajare de noi locuri de parcare, care au fost demolate înainte de expirarea termenului de 30 de zile prevăzut în notificare, iar altele sunt...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Primăria Timișoara promite 300 de locuri de parcare și spații verzi in locul a 231 de garaje demolate
Confruntat cu decizia deja luată în ședința coaliției PNL – PSD, de a-l impune pe candidatul PSD ca și reprezentant al coaliției în lupta pentru șefia CJT, Alin Nica mai are o ultimă speranță pentru ca decizia liberalilor timișeni să fie aplicată. El speră că Biroul Politic Național va întoarce decizia luată în ședința coaliției...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Pentru Alin Nica, speranța moare ultima. El solicită Biroului Politic Național să se opună deciziei din ședința coaliției
Din primele informații ”transpirate” din ședința coaliției PSD – PNL, cele două partide au decis să aplice în Timiș soluția deja adoptată, cu un candidat comun, atât la Primăria Timișoara, oferit de PNL prin Nicolae Robu, dar și la șefia CJT, cu un candidat social-democrat. În concluzie, Alfred Simonis are liber în competiția în care...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Rămâne cum am stabilit. Coaliția a decis să aibă candidați unici la locale: PNL la Primăria Timișoara, PSD la CJ Timiș
Mai multe unități de învățământ din Timiș vor primi microbuze electrice, acestea vor fi achiziționate cu fonduri europene, prin PNRR. Mijloacele de transport ecologice vor fi livrate până la finalul acestui an. Deocamdată nu se știe unde vor ajunge acestea. Contractul de finanțare privind achiziționarea de microbuze electrice pentru elevi a fost semnat de către...
Citeşte tot articolul Citeste articolul A fost semnat contractul pentru achiziția a 24 de microbuze electrice, cu fonduri din PNRR, destinate județului Timiș
Cinci microîntreprinderi vor beneficia de finanțare din fonduri europene, din Programul Regional Vest, lansat anul trecut. Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest a semnat primele contracte de finanțare a unor întreprinderi private prin Programul Regional Vest. Astfel, peste 1,66 milioane de lei, dintre care 877.000 lei fonduri nerambursabile, vor fi investiți la o societate timișoreană, specializată...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Două microîntreprinderi din Arad și trei din Timișoara primesc milioane de lei prin Programul Regional Vest
Sancțiuni de 20.000 de lei, aplicate de polițiștii locali pentru colectare și predare către un operator neautorizat de deșeuri, provenite din amenajarea unui garaj. Polițiștii locali din cadrul Serviciului Protecția Mediului aflați în patrulare au observat, în aceste zile, pe Strada Zurich, o camionetă încărcată cu deșeuri amestecate, inclusiv resturi de la materiale din construcții....
Citeşte tot articolul Citeste articolul Aveţi grijă la cine predaţi deşeurile! Amenzi mari
O nouă recunoaștere pentru un cadru didactic al Universității Politehnica Timișoara! Prof.univ.dr.ing. Liviu Marșavina, membru corespondent al Academiei Române și prorector al UPT responsabil cu cercetarea științifică, inovarea și transferul tehnologic, a primit vineri, 22 martie 2024, în cadrul unei ceremonii solemne, titlul de Doctor Honoris Causa al Universității Tehnice din Cluj-Napoca, cea mai înaltă...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Recunoştere şi respect. Academicianul Liviu Marșavina, prorector al UPT, Doctor Honoris Causa al Universității Tehnice din Cluj-Napoca
Chiar dacă nici măcar nu a demarat perioada oficială de înscriere în cursa de obținere a mandatelor pe patru ani în urma alegerilor locale, candidatul independent Marian Vasile a stabilit deja cine îi vor fi contracandidați la alegerile pentru postul de primar al Timișoarei. El spune că vrea o dezbatere și are în vedere doar...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Marian Vasile a stabilit cine sunt unicii săi contracandidați la funcția de primar al Timișoarei. Robu și Fritz sunt chemați la discuții
Speranțele oficialilor prezenți vineri pe șantierul Centurii Sud a Timișoarei, ca proiectul centurii vest, ultima rămasă neîncepută, să meargă ca uns se împotmolesc deocamdată. Societatea ARL din Cluj, deținută de cei de la Strabag, care a licitat pentru proiectarea și execuția tronsonului de centură amintit, a contestat licitația lansată pe SEAP. Optimismul ministrului Transporturilor, Sorin...
Citeşte tot articolul Citeste articolul La licitația pentru Centura Vest Timișoara a fost depusă o contestație
Top