Sâmbătă sunteți invitați să faceți pâine. Codruța Popa, o adevărată specialistă în domeniu, are să vă fie gazdă și o să vă învețe cum să faceți pâine frumoasă și rumenă.
Atelierul de Pâine are loc sâmbătă, de la ora 15, la Pizzeria Maria, pe strada E. Gojdu nr. 6. Amatorii de pâine făcută în casa au ocazia să-și îmbunătățească, alături de Codruța Popa, tehnica de shaping (dat forma pâinii) și scoring (crestarea pâinii).
Codruța va exersa trei tehnici de shaping: batard, boule și mini baghete, fiecare cu scoring-ul aferent. Grupul de lucru va fi format din cel mult zece persoane, pentru ca fiecare să poată fi supravegheată îndeaproape. Trebuie să vă înscrieți, printr-un e-mail.
Costul atelierului, 70 de lei, se achită la sosire și acoperă toate ingredientele necesare. Participanții sunt rugați să aducă și două banetoane de maxim un kilogram: unul rotund și unul oval. Cei care nu au sunt rugați să menționeze acest lucru în e-mailul de înscriere.
Comentarii prin facebook