Gura „pacatosului” Orza adevar graieste: ASU Poli, proiect politic

Într-o postare pe forumul Druckeriei, omul politic Adrian Orza recunoaște că este un mare susținător al echipei din Liga a V-a. Acest lucru vine după ce atât Cristi Brâncovan, cât și alți membri ai galeriei ASU Politehnica s-au tot zbătut să arate cât de curat și nepolitizat este proiectul lor și cât de politizat este cel numit ACS Recaș.

Adrian Orza este un vechi politician, activând în acest domeniu de 20 de ani. El se pregătește acum să candideze la Senat pe un colegiu din Timișoara, după ce a pierdut lamentabil competiția pentru scaunul de primar al municipiului. Mai mult, șef al Druckeriei este consilierul municipal Bogdan Herzog, coleg de partid (PNȚCD) cu Orza.

„Nu vin la meciuri pentru că aș da prilej unor loaze să atace și mai mult proiectul ASU. Oricum o fac, pentru că acest proiect stă în gâtul șefilor politici și sponsorilor care îi finanțează. Și chiar dacă acum e campanie electorală, vor continua și după. ASU e un pericol pentru ei. De asta nu vin la meciuri, deși mi-aș dori. Și de asta nu am acceptat așa-zisa ofertă otrăvită a lui Robu care îmi oferea postul de președinte la ASU. De asta nu mai ies public să susțin ASU. Pentru a nu da acestor ticăloși motive. Văd însă că le găsesc singuri”, a postat Orza pe forumul Druckeriei.

Dincolo de limbajul colorat, fostul viceprimar ar trebui să știe că, atunci când folosești expresia „așa-zisa ofertă otrăvită”, sensul e exact invers. Putea să spună simplu „așa-zisa ofertă”. Altfel, Orza demonstrează, prin discursul său totalmente politicianist, fără nicio legătură cu fotbalul, că Druckeria și, prin extindere ASU Politehnica, nu reprezintă decât o platformă politică pentru el. Că nu toți din galerie s-au prins de acest lucru este o altă discuție.

Autor
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

50 comentarii pentru acest articol

drukeria-membriidepartid a spus: (octombrie 2nd, 2012 at 10:32 )

nu o sa-i iert NICODATA pe acei politicieni care puteau salva acea echipa extraordinara a lui Poli cu care am dominat fotbalul romanesc in ultimii ani,.. puteau salva licenta si lotul de jucatori,.. puteau salva fotbalul banatean si NU au facuto!.. Istoria ii va pedepsi!.. Nu o sa-i iert NICIODATA pe acei asa zisi ‘drukeri’ care apareau la televiziunile locale cot la cot cu unii politicienii si sustineau ca echipa si licenta NU ar trebui salvate si invocau tot felul de motive… motive care ar fi trebuit sa paleasca in fata dorintei de a salva simbolul banatului!

marian a spus: (octombrie 2nd, 2012 at 10:37 )

pai sa o luam incet, fara sa ne grabim. psd-ul aduce aek bucuresti la timisoara, orza, in calitate de viceprimar, le spune timisorenilor ca e vorba de un hibrid, care nu are nicio legatura cu poli, desi echipa a fost girata de universitatea politehnica prin ioan cartis. etapa doi – vine iancu la timisoara, adrian orza isi schimba discursul. evident, dupa ce intra in consiliul de adiminstratie, unde a incasat, vreo doi ani, circa 2ooo de euro pe luna. la fel de evdent este ca si discursul orzului a suferit modificari semnificative. de acum fosta aek bucuresti este poli, ca asa spune orza. incepe idila dintre orza si marian iancu. iubire mare! dupa ce iancu da chix cu solventul, principalul mitiv pentru care a venit la timisoara, orza le propune timisorenilor si consiliului local de atunci, anul 2007, adevaratul mar otravit. mai exact, vorbim despre un teren din zona mehala pe care ar fi urmat ca primaria sa-l dea gratis iancului pentru a face cartierul viola. noroc cu unii consilieri locali, car enu au muscat din marul lui orza. etapa 4 – iancu incepe sa incaseze bani de la primarie. miliaone de euro a incasat iancu, dar a lasat echipa in pragul desfiintarii. domnul orza, daca are coloana, asa cum pretinde, ne va prezenta o lista a cheltuielilor facute din acesti bani de iancu, ca doar vorbim de banii timisorenilor, deci de bani publici.
ma intreb de ce oare nu l-am auzt pe brancovan sa se arate deranjat de felul defectuos in care fosta administratie a aruncat cu banul public, asa cum o face in cazul actualei administratii. raspunsul e simplu, va las pe voi sa trageti concluziile necesare.

Noni - pierzatorZA a spus: (octombrie 2nd, 2012 at 10:39 )

Sigur ca trebuie sa fii barbat si sa iti asumi un proiect cu riscul de a gresii daca crezi cu adevarat in el. Robu i-a propus lui Orza sa fie presedinte ASU adica sa isi asume ca e in stare si chiar sa faca ceva pentru acesta echipa. Cum ne-am obisnuit Orza a procedat ca un las, a dat din gura ca el sustine ASU dar cand a fost vorba sa preia fraiele si sa faca ceva concret pentru echipa, s-a facut ca ploua si invocat tot felul de motive care nu au nici un sens ca si acum! Apropo ASU a fost infintata de mai multi printre care si Robu in 2005. Orza cred ca in 2012 a aflat de ea (ca si multi mazgalitori de pereti) si e mare sustinator…dar din umbra..nu vrea sa fie si responsabil..

Gina Dina Trambulina a spus: (octombrie 2nd, 2012 at 10:44 )

Acum stim cine a comandat mazgalirea peretilor cu sloganul AC Recas E Poli….Brancovan, Orza, Herzog, etc…interesant e ca astia sustin echipa ASU fondata de Robu in 2005

Cristi Brancovan a spus: (octombrie 2nd, 2012 at 11:03 )

Herzog sef la Druckeria? :))))

Orza a candidat o singura data in nu stiu cati ani de administratie ….si a pierdut, in fata omului care intrase in Senat de pe locul 3 in colegiul lui si care timp de 4 ani, fiind in opozitie nu s-a putut lauda cu vreo realizare ca parlamentar. Orza poate a acumulat ceva experienta in administratie, dar nu e facut pentru a candida.

@Cristi Brancovan a spus: (octombrie 2nd, 2012 at 11:12 )

daca afirmi ceva, trebuie sa si argumentezi. in acest sens te rog sa ne spui si noua ce il recomanda pe orza sa faca administratie, in afara de experienta, care se rezuma la discutii pe forumul lui poli in timpul serviciului, chiar din birul de viceprimar, ha? concret, ce a facut baiatul asta in viata lui, in afara ca a fost tinut in spate de ciuhandu, caruia acum nici macar nu-i multumeste?

drukeria-membriidepartid a spus: (octombrie 2nd, 2012 at 11:17 )

@ il recomanda faptul ca a avut proiecte impreuna cu unii membrii ai drukeria!

Cristi Brancovan a spus: (octombrie 2nd, 2012 at 11:23 )

L-am criticat pe Orza si o sa-l mai critic, doar ca la momentul asta e o persoana fizica fara niciun fel de sustinere. Partidul lor nu mai exista… Impresia mea e ca Orza nu stie sa piarda. L-am urmarit si la sedinta in care se votau banii pe ACS… era la fel de duplicitar ca si consilierii PSD care pana de curand nici nu voiau sa auda pe Poli, dar care din vara pozau in mari polisti.

Orza nu pare sa mai aibe vreo autoritate nici asupra colegilor ce i-a pus pe listele din Consiliu Local. De exemplu atunci cand s-au votat banii pt ASU, colega lui de la Forumul German a votat in mod decisiv pentru alocarea banilor pe ACS, in timp ce Orza nu era de acord. Herzog nici macar nu a venit la sedinta.

Aud ca alt consilier local de-al lui, Boncea il paraseste si el pe Orza…..si atunci despre ce mai vorbim? Orza e singur !

Insa voi uselistii nu va luptati cu Orza ci va luptati cu voi insiva. Ca tot vorbiti de Orza….nu l-am vazut nicaieri sa se exprime legat de problema manelizarii parcurilor prin amplasarea de terase, care terase, la final de sezon o sa se transforme in acvarii…. cum nu va vad nici pe voi postaci de partid…. doar ca parerea timisorenilor este cunoscuta….ei nu doresc terase in parcuri.

Il provoc pe seful vostru sa faca un sondaj pe propriile pagini de Facebook ( sondaj ce nu poate sa fie masluit) in privinta amplasarii teraselor in parcuri….nici macar prietenii lui nu sunt de acord cu asta.

AC Recas ESTE Poli, dar o Poli pe care politica o sa o distruga.

Cristi Brancovan a spus: (octombrie 2nd, 2012 at 11:35 )

Orza si Ciuhandu sunt unii dintre vinovatii pt care PSD-PNL au pierdut totul in 2009 (+ prezenta lui Ponta la Vantu). Pai au venit ei sa faca manifestatie pro Geoana intr-un loc sfant pentru timisoreni – Piata Operei, iar o parte din acestia au reactionat, schimband mult sondajele nu doar in Timisoara ci si in restul tarii. Cu toata propaganda televiziunilor proprii, adevarul nu a putut sa fie schimbat.

Acum Orza e cu Basescu si merge pe listele lor parlamentare….tare nu? Scutiti-ma cu Orza si cu voi, toate curvele politice. Nu o sa intelegeti niciodata cum de mai sunt oameni carora le pasa de oras si nu intra in politica.

drukeria-membriidepartid a spus: (octombrie 2nd, 2012 at 11:48 )

Cristi baiete.. esti mult prea preocupat de politica! se vede de la o posta ca voi astia de la druceria aveti valente de politicieni!
PSD=PDL=PNL=PNTCD=PPDD=ACEEASI MIZERIE!
Cristi baiete.. subiectul e altul aici: unii politicieni (indiferent de la ce partid) si unii drukeri politizati care au vrut acel „de la ZERO”! si au distrus acel vis frumos numit Poli! Poli a fost cam singurul lucru in acest oras in ultimii ani in care banatenii s-au regasit si le-a adus bucurii!
Ce am fost si ce-am ajuns… de la a domina fotbalul romanesc…. la a face mascarade pe la sate!…

Cristi Brancovan a spus: (octombrie 2nd, 2012 at 11:55 )

Amice, ia-te cu Iancu de mana si sustineti in continuare ce doriti voi. Eu nu am sustinut niciun politician in campanie….Iancu a sustinut si i-a iesit. Atunci in campanie Iancu sustinea ca in cazul in care iese preferatul lui renunta si la orice pretentie asupra palmaresului, pentru ca zilele trecute sa spuna ca totul trebuie sa-i plateasca o suma de cateva sute de mii.

@@Cr.Brancovan a spus: (octombrie 2nd, 2012 at 11:57 )

Ce a facut ORZA? A PUS PE BUTUCI fca de Tigari, lasand pe strazi, in foame MII DE MUNCITORI, CU FAMILII, CU COPII, etc, si acum vine sustinut de niste PAPAGALI PENIBILI(gen acest Brancovan…) si face tocmai pe SFANTA FECIOARA ?!? Pe asta il aparati si il ridicati in slavi ? Mama da prosti mai sunteti !

ASU Poli nu e POLI a spus: (octombrie 2nd, 2012 at 12:01 )

ASU Poli nu e POLI

Haiduc de Tastatura a spus: (octombrie 2nd, 2012 at 12:07 )

oameni buni …la orza asta ai pute gura si la propriu si la figurat….ma tot intreb cum a ajuns baragan asta sa se tot lipeasca la primarie….va dati seama ca lingator de anus este….pe langa asta ia prostit cu bautura pe unii usuraticii din peluza care il vad ca pe un idol …un jesus …pacat ca nu ai mai creste parul …ca barba are…..

drukeria-membriidepartid a spus: (octombrie 2nd, 2012 at 13:16 )

un lucru este clar: drukeria si unii politicieni a vrut ca fotbalul timisorean sa ajunga la ‘ZERO’
Dupa ce au facut ZERO din fotbalul timisorean si au ajuns consilieri locali, au mazgaliit peretii timisoarei,.. acum fac mascarade pe la sate..
Au ajuns sa fie un fel de ansambu de ‘calusari’ care fac spectacol pe la sate, ei nu au nevoie nici macar de echipa, efectiv se duc ca si un ansamblu folcloric sau ca un ansamblu de circ. … mai devreme sau mai tarziu majoritatea ‘drukerilor’ isi vor da seama de peibilul in care au ajuns.. si vor dor sa se intoarca in Temlul de pe Dan Paltinisanu!

Prazel Zaibarescu a spus: (octombrie 2nd, 2012 at 13:33 )

Aflaram si noi, de la nou galerie ca ne zisa domnu Robu ca Orza este nasol. Deci huo ba, hotii

deBanat.ro a spus: (octombrie 2nd, 2012 at 13:42 )

Mama prostilor e mereu gravida, o dovedeste elocvent cel care se semneaza „druckeria-membriidepartid”.
Nu te mai ambala mai flacau, va doresc sa va iasa tot ce v-ati propus la laegeri numai sa taceti dracu din raturile alea si sa lasati lumea in pace

gimi a spus: (octombrie 2nd, 2012 at 13:46 )

frumos spus, domnule cristi brancovan. daca si credeti in ce spuneti, e si mai bine. tot respectul. hai poli!

drukeria-membriidepartid a spus: (octombrie 2nd, 2012 at 13:55 )

@ eu va doresc voua sa va iasa ce v-ati dorit la alegeri!!!
iar noua, la anul sa promovam in liga 1 si sa luptam cu spurcatii: cu fostele cluburi ale lui ceausescu si postelnicu!
intre-timp voi sa faceti mascarade pe la sate si sa iasa la alegeri cine vrea brancovan, herzog, etc…

calin a spus: (octombrie 2nd, 2012 at 15:51 )

Nici AC Recas nu e Poli si nici ASU Poli nu e Poli. Si atunci dintre 2 echipe care niciuna nu e Poli, normal ca o sustin pe aia care joaca pe Dan Paltinisanu si care joaca si mult mai bine decat cealalta. Dar ii respect si pe cei care sustin pe ASU Poli si le doresc mult succes.

adevaratorza a spus: (octombrie 2nd, 2012 at 15:55 )

ce nasol. avem o echipa fara suporteri. si un grup de suporteri fara echipa, pentru ca ce se intampla in campionatul judetean nu se poate numi fotbal. trist, dar adevarat.

Tot Laurentiu a spus: (octombrie 2nd, 2012 at 16:21 )

Iar Orza, parca ar fi clona lui Naslau cu observatia ca asta nu e peste si nu asculta manele. Alt destept! O nulitate ! Bai Orza ne lesi? Cauta-ti un job serios si lasa gargara!!!

Cristi Brancovan a spus: (octombrie 2nd, 2012 at 16:48 )

Eu sunt curios dupa ce va scapati si de Orza, care politic e cam la pamant, pe cine mai gasiti sa dati vina. Cine o sa mai conspire impotriva voastra? Dan Diaconescu? O sa ziceti ca suntem oamenii lui Basescu?

Voi aveti o problema cu voi !

@c.Brancovan a spus: (octombrie 2nd, 2012 at 16:59 )

Dan Diaconescu esti tu ! Bineinteles pt. Timisoara!

Nu inteleg a spus: (octombrie 2nd, 2012 at 17:01 )

Un singur lucru nu inteleg, cum ati reusit sa va strangeti toti looserii sub comanda lui Orza?

Pop a spus: (octombrie 2nd, 2012 at 17:25 )

Brancovane esti tot mai PENiBIL pe zi ce trece!!!

andrei a spus: (octombrie 2nd, 2012 at 18:21 )

eu as fi foarte curios sa ne spuna domnul brancovan cu ce se ocupa dansul. vad ca ne da lectii de viata. ba ca suntem uselisti, ba ca uneltim impotriva echipei lui de suflet cu care tine de cateva luni, ba ca presa e nu stiu cum, ba ca primaria e de rahat, ba ca robu minte. iar exemplele pot continua. domnule brancovan, dumneavoastra cu ce va ocupati, daca nu e cu deranj? sunteti intretinut de parinti? de iubita? de socrii? pentru ca nu-mi explic cum de aveti atata timps sa postati tot felul de trairi. sunt sigur ca imi veti raspunde, domnule brancovan. sau imi ve-ti raspunde? sunt curios.

Optick a spus: (octombrie 2nd, 2012 at 18:28 )

Ce penibil sunteti, atat voi care va credeti jurnalisti, cat si publicatia d-voastra. Hai spune cat va da Robu sa scrieti asta ?

sebaviola a spus: (octombrie 2nd, 2012 at 18:32 )

@Cristi Brancovan: nu poti sa le explici nimic la astia, nu vor intelege niciodata ce se intampla in filmul lor, dar mai in alte filme. Oamenii astia care posteaza pentru politicieni si politica nu mai au coloana vertebrala, nu mai au libertatea de a gandi. Probabil clocotesc prin colturi cu speranta la vreun birou prin primarie. S-a cam umplut de tigani Timisoara noastra draga! Singurul lucru uman este POLI. Oh da SS POLI!

„Mamă, mamă, mamă, ştii de ce
Bate aşa de tare inima din piept?
O văd pe Poli jucând
Din nou în alb-violet!”

corona a spus: (octombrie 2nd, 2012 at 18:40 )

boilor, daca nu tin cu asu politehnica inseamna ca sunt implicat politic? sa va ia naiba de nesimtiti ordinari pe toti. chiar intreceti orice masura prin aemenea interpretari, nesimtitilor! iar patetismul asta manifestat de unii dintre voi ma fadce sa cred ca sunteti homosexuali.
mama, mama, mama… du-va naibii cu rahaturile astea. de parca voi sunteti niste soprane intr-o lume a zmeilor. de fapt voi sunteti niste mucosi cacaciosi care se erijeaza in mari suporteri. vai de voi si de aia care v-au adus pe lumea asta. si de noi, cei care trebuie sa suportam astfel de ratati.

Cristi Brancovan a spus: (octombrie 2nd, 2012 at 18:55 )

Andrei, fac comert, nu sunt intretinut nici de parinti si nici de politicieni.

tm1921 a spus: (octombrie 2nd, 2012 at 18:56 )

Doamne,cat ma bucur si ce satisfactie capat cand vad cum incearca unii sa ne puna piedici :* continuati la fel,va rog ,pe zii ce trece o sa fim tot mai frumosi si tot mai uniti!Se vede de la o posta ca deja deranjam,si suntem doar la inceput 😉 Ac recas nu e Poli!!

Ranjilla a spus: (octombrie 2nd, 2012 at 18:59 )

Unii cred ca au uitat cine a inceput prima daca cu politica si cu subiecte astea de retardatii.
Cred ca acestea au fost „Drukeria” ei au inceput cu politica ca suntem sclavii lu’ robu sau nu mai stiu ce.
Tin cu Poli acuma mai presus de toate pentru ca este luata de primarie de un om din Timisoara ! De asta o sa tin cu Poli , care joaca pe Dan Paltinisanu …nu in balarii si in sate uitate de lumee…

Cristi Brancovan a spus: (octombrie 2nd, 2012 at 19:10 )

Baieti, daca intradevar existati va rog eu, stabiliti o zi, o ora si un local unde vreti sa ne vedem si va stam la dispozitie cu orice intrebari, reprosuri…. absolut orice. Noi venim 3 oameni si suntem dispusi sa stam la povesti cu voi pana lamurim cu argumente ultima nelamurire a voastra.

Eugen Sasu, Cosmin Bradu, incercati sa convocati voi lumea?

Ranjilla a spus: (octombrie 2nd, 2012 at 19:22 )

Cristi noi 2 ne cunoastem am facut cateva deplasarii impreuna . Am fost cu mai multi prietenii in deplasarii si in Peluza Sud. Daca ne vedem face to face ne cunoastem…Oricum ceea ce faceti voi pentru echipa din liga a 5’a ii de nota 10 insa nu mi se pare frumos sa vad injuraturi intre „noi” cum ii pe „viata virtuala ” ….asta ii cea mai mare dezamagire…

Cristi Brancovan a spus: (octombrie 2nd, 2012 at 20:38 )

Ranjilla nimeni nu injura polistii ce merg la ACS. Sunt convins ca fiecare ne cam stim intre noi sau prin apropiati, problema e cu baietii astia de pe la site care nu stiu altceva sa faca decat sa denigreze orice opozant al puterii actuale, prin articole si comentarii anonime.

Crede-ma intru deja de luni bune pe site si pana de curand eram singurul care vedeau lucrurile si altfel. Asta in conditiile in care lumea incepea sa vina spre ASU Politehnica. In mod normal, judecand dupa prezenta la meci parerile probabil sunt impartite 50-50%…. dar aici se doreste unanimitate. Probabil si daca ne-am pune sa boicotam site-ul ar scrie baietii din redactie si din partid si in locul nostru.

Repet…. oricand, oriunde, oricati…. discutii bazate pe argumente. Nu va intrebam cine sunteti, cu ce partid ati votat sau cu ce user postati.

Deja e a 2a provocare dupa provocarea refuzata ca sa faceti dovada in fata unei fete/batran/copil ca Alex Nestor exista.

scolaru' intarziat a spus: (octombrie 2nd, 2012 at 21:45 )

Să trăiască Brancovan care-i şef dă galerie
O făcut secesiune o luat baieţ o mie
O cifra pă care-o cred şi sînt sigur că să poate
Dă numeri din doi în doi,or atunci cînd este noapte
Să trăiască şi domn Robu,galerie o-nchegat
Cu studenţ vreo două sute,dă la stat,dă la privat
Toţ s-arată voluntari,şi-s baieţ care au carte
Dă aia la care noi îi zîcem de identitate
Să trăiască şi domn Orza că îi subiect central
I-să trage pocinogu să pare dă la fodbal
Că şi dînsu cînd o fost edil pă la primarie
O lăsat banii să meargă,la Poli în visterie
Vorbesc numa despre fodbal că s-o dus banii cu sacu
Jucătorii şi echipa or rămas la nenea Iancu
Care i-o valorificat pentru propriu interes
Să trăiască Timisoara că şi-o furat propriu fes

drukeria-membrii de partid a spus: (octombrie 2nd, 2012 at 22:18 )

cei ce au vrut-o pe poli „de la zero” le dorsec :’zero’ sa se aleaga de ei!

Ceausescu Nicolae a spus: (octombrie 2nd, 2012 at 22:47 )

tovarasi …sunt mandru de voi .Sunteti adevarate cadre de nadejde !!!Chiar ma intrebam cu ce mizerii veti contracara povestea deplasarii din weekend.
In incheiere doresc sa va adresez cele mai calde urari.Spor la munca, tovarasi!!!

PS : data viitoare incercati si voi sa latrati IN TIMPUL nu DUPA ce trece caravana…

Drojdieru debusolat a spus: (octombrie 2nd, 2012 at 22:53 )

Se face o confuzie. ASU nu e proiect luat de la 0 . Nu a fost infiintata de suporteri. Mai mult, inultimii ani a promovat de mai multe ori dar s-a renuntat ,pentru a continua in municipiu, ca sa fie jucatofii feriti dd deplasari pe la te miri ce sate

kakaraw a spus: (octombrie 2nd, 2012 at 23:16 )

Alex Nestor – proiect politic esti tu!!!

Cosmin Bradu a spus: (octombrie 3rd, 2012 at 08:51 )

Cristi Brancovan,

Ne intalnim unde si cand vrei tu, nu am nicio retinere. Dar nu pentru a ma justifica in fata ta in vreun fel. Cu tot respectul, provocarile de genul asta nu ma preocupa. Mai degraba dialogul, la care sunt total deschis. Vad ca ai in continuare o problema legata de Alex Nestor, exista sau nu exista. Asta, din nou cu tot respectul, nu e treaba ta, cred ca e o problema strict redactionala. Dar ne putem intalni, chiar m-as bucura. Poate ca un dialog tete-a-tete ar lamuri unele lucruri care sunt mai greu transmise sau transmisibile in scris.

Cristi Brancovan a spus: (octombrie 3rd, 2012 at 10:20 )

Cosmin Bradu eu te invitam sa convoci o intalnire cu baietii ce posteaza la voi pe site si oricine e interesat de o discutie bazata pe argumente. O discutie doar cu tine nu lamureste nimic deoarece nu am citit articole semnate de tine prin care sa fim atacati.

Noi suntem deschisi sa lamurim orice si mi se pare mai ok asa,decat sa mergem pe la nu stiu ce televiziuni obscure si sa ne certam cu unii cu care ne dorim nicio rivalitate.

Ce e atat de greu sa recunoasteti ca Alex Nestor nu exista? Sa vedem insa daca exista comentatori ce suporta dialogul bazat pe argumente

FÂS a spus: (octombrie 3rd, 2012 at 12:44 )

„…ASU Politehnica, nu reprezintă decât o platformă politică pentru el.” ce platformă politică, bre, ce platformă politică? Orza e polist vechi şi bănăţean din tată-n fiu. ce-l tot bălăcăriţi atâta? dacă asu politehnica reprezintă pentru el doar o platformă sportivă? ce, Orza a adus pe aek poli la timişoara sau pe marean iancu? hai să fim seriosi! toate facaturile astea cu Poli apartin unei oculte care umbla sa bage raca intre suporterii lui Poli si ai sportului banatean. aek-aul a fost adus pentru a servi drept rampa de lansare pentru un anumit partid politic care dorea sa puna mana pe judeţul Timiş si pe Timisoara. n-a reusit imediat ci in timp, iacata-i ca au ajuns acum la putere in judet si in Timisoara si isi permit difertie distractii.hai sa lasam oamenii care chiar au suflet pentru sportul banatean, sunt de-ai locului, inteleg ce a insemnat si inseamna Poli Timisoara. sa nu uitam ca facaturi din astea cu fuziuni nu au apartinut nici pnt-cd si nici lui Orza, treaba e inceputa de prin alte parti, asa ca nu merita sa ne balacarim oamenii cu suflet alb-violet si sa indreptam spre ei suspiciuni cum ca ar avea alte intenii decat ducerea spiritului Timisoarei, al galeriei poliste, mai departe, nealterate. acs poli este o continuatoare a fuziunii din 2002, dar este cu jucători de aici din Banat, unii au promovat cu Recasul si si-au gasit loc in echipa formata ca urmare a fuziunii, pe cand aek-ul din 2002, a avut in lot jucatori in exclusivitate din Bucuresti, AS Politehnica din 1998 care in 2001 a promovat in divizia C cu elevi si studenti de-ai locului, in urma fuzionarii cu aek Bucuresti nu a mai pastrat in lotul ei vreun jucator din cei care au promovat in c in 2001, bucurestenii si-au adus si pepeniera lor la Timisoara. asa ca nu are rost sa ne tot balacarim pe aici sau prin alte parti pentru ca asta nu aduce decat bucuria oculte care are interesul sa arunce peste Banat si Timisoara cu noroi. oricum, prin fuziunea din 2002 si prin ce a urmat dupa, ideea de sport s-a cam compromis si pe la noi. suntem datori sa pastram, in ciuda ocultei, spiritul galeriei poliste si al Banatului, nealterate. cat despre echipa suporterilor, ideea e buna, dar putea sa fie si mai buna. daca se pleca din liga a 6-a ce era? renasterea lui Poli ar fi fost bine sa inceapa din temelie, pentru ce s-a preferat sa se mearga cu echipa din liga 5? cred ca pentru a nu fi totul perfect, ca din alte motive… in fine! FC POLITEHNICA TIMISOARA NU E DECAT UNA, IAR GALERIA EI, LA FEL! CVUCS ESTE GALERIA LUI POLI, RESTUL E DOAR SCANDAL! HAI POLI!

polifobia a spus: (octombrie 3rd, 2012 at 15:25 )

Drikeria NU e COMMANDO VIOLA !
COMMANDO VIOLA a luat fiinta in peluza sud , pe Dan Paltinisanu in anii 90 si acolo va ramane pentri totdeauna , chiar daca trebuie sa renasca din propria cenusa !

Commando Viola a spus: (octombrie 4th, 2012 at 12:19 )

drukeria e o caricatura penibila a lui Commando Viola si nu mai are nici o legatura din clipa cand a parasit D.P. Acum e doar o sleahta migratoare!

ALINTM a spus: (noiembrie 3rd, 2012 at 17:24 )

JOS CU ACEST IMPOSTOR SI CRIMINAL CARE A UCIS CU RANGA 8000 DE CAINI COMUNITARI FURAND BANII DE STERILIZARI 1.400.000 EURO A BAGAT CRIMINALU ASTA IN BUZUNAR

gelu a spus: (noiembrie 7th, 2012 at 20:52 )

Singurul politician care s-a dovedit polist adevarat este Robu. Doar el a sustinut pana in ultimul moment cumpararea lui Poli 100 % de la Iancu cand se mai putea obtine licenta si echipa ar fi promovat in Liga I cu un lot foarte bun. Si cand a vazut ca asta nu s-a putut tot el a fost cel care a gasit solutia sa avem echipa in Liga 2 si a avut curajul sa fixeze ca obiectiv promovarea in Liga 1 inca din primul an. Si da si 4 milioane de lei pe an cdde la noua Poli. Restul e gargara. Deci eu il sustin trup si suflet pe Robu si merg la fiecare meci pe DP. Culmea e ca si ASU este infiintat tot de Robu nicidecum de druckeri sau de Orza iar fraierii astia de druckeri sunt impotriva lui Robu. Ma mir ca Robu e atat de rabdator cu ei cand ar putea sa desfiinteze oricand ASU.

Cristi (nu Brancovan, doamne pazaste) a spus: (noiembrie 7th, 2012 at 20:55 )

Robu nu e rabdator frate Gelu ci indiferent adica nu ia in seama pe oricine, intelegi frate?

gelu a spus: (noiembrie 7th, 2012 at 20:58 )

Bai penibililor de ce mi-ati sters mesajul? Il repet si poate il mai stergeti o data. Singurul politician care s-a dovedit polist adevarat este Robu. Doar el a sustinut pana in ultimul moment cumpararea lui Poli 100 % de la Iancu cand se mai putea obtine licenta si echipa ar fi promovat in Liga I cu un lot foarte bun. Si cand a vazut ca asta nu s-a putut tot el a fost cel care a gasit solutia sa avem echipa in Liga 2 si a avut curajul sa fixeze ca obiectiv promovarea in Liga 1 inca din primul an. Si da si 4 milioane de lei pe an cdde la noua Poli. Restul e gargara. Deci eu il sustin trup si suflet pe Robu si merg la fiecare meci pe DP. Culmea e ca si ASU este infiintat tot de Robu nicidecum de druckeri sau de Orza iar fraierii astia de druckeri sunt impotriva lui Robu. Ma mir ca Robu e atat de rabdator cu ei cand ar putea sa desfiinteze oricand ASU.

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Cele mai citite articole


L'architect du beaute

Administratie vezi arhiva Administratie

Fidelity by Iulius Mall

Politica vezi arhiva Politica

Tranziţie rapidă în PNL Timiş. Vasile Blaga a convocat prima şedinţă a BPJ pentru joi după-amiază/Update. Jumătate din primari boicoteză şedinţa

Desemnat marţi preşedinte interimar al PNL Timiş, Vasile Blaga a convocat deja prima şedinţă a Biroului Permanent Judeţean (BPJ) al filialei pentru joi, la ora 17.00. Aminitim că, la pachet cu demiterea lui Alin Nica din funcţia de preşedinte, Biroul Permanent Naţional (BPN) al partidului a dizolvat şi vechiul BPJ al PNL Timiş. Pe de...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Tranziţie rapidă în PNL Timiş. Vasile Blaga a convocat prima şedinţă a BPJ pentru joi după-amiază/Update. Jumătate din primari boicoteză şedinţa
isho.ro

Sport vezi arhiva Sport

Ultimul joc înainte de provocarea primăverii: meciurile pentru evitarea retrogradării

Baschetbaliștii Timişoarei joacă vineri, 29 martie, de la ora 18.00, cu CS Vâlcea, la sala Constantin Jude. Partida contează pentru etapa a 26-a, ultima din faza secundă a Ligii Naționale, grupa 11-18. Cele două formații se află la egalitate de puncte, 21, pe locurile al treilea și al patrulea. Jocul va decide ocupanta poziției a...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Ultimul joc înainte de provocarea primăverii: meciurile pentru evitarea retrogradării
Muzeul National al Banatului

Social vezi arhiva Social

lumina libertății

Disputa Muzeul Național al Banatului – Balvia Development a trecut de Curtea de Apel Timișoara. Contestația MNAB, respinsă

Societatea timișoreană care a contestat rezultatul licitației pentru stabilirea organizatorului Festivalului Luminii, realizat de Muzeul Național al Banatului, instituție subordonată Consiliului Județean Timiș, va putea să concureze din nou pentru a obține acest contract. Comisia Națională de Soluționare a Contestațiilor a decis că procedura licitației trebuie refăcută, iar MNaB a contestat la Curtea de Apel...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Disputa Muzeul Național al Banatului – Balvia Development a trecut de Curtea de Apel Timișoara. Contestația MNAB, respinsă
dermaskin-orizontal
gauss-topografie-timisoara_728x90px

Economic vezi arhiva Economic

Firmele își pot plăti dările către Primăria Timișoara prin intermediul Portalului Unic

După ce a promovat în rândul persoanelor fizice posibilitatea de plată a dărilor către municipalitate prin sistemul online, Primăria Timișoara lansează o secțiune nouă în cadrul Portalului Unic pentru plata impozitelor persoanelor juridice. Companiile au acum opțiunea de a adăuga „Entități juridice” pe Cont , iar astfel își pot achita rapid și sigur impozitele locale....
Citeşte tot articolul Citeste articolul Firmele își pot plăti dările către Primăria Timișoara prin intermediul Portalului Unic

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

Consiliul Județean Timiș a primit confirmarea aprobării cererii de finanțare depuse în cadrul „Programului privind îmbunătățirea calității aerului şi reducerea cantității de emisii de gaze cu efect de seră, prin utilizarea pentru transportul elevilor a autovehiculelor mai puţin poluante de tipul microbuzelor electrice, hibride și alimentate cu gaz natural comprimat”, gestionat de Ministerul Mediului prin...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Timișul primește 25 de milioane de lei pentru cumpărarea a 25 de noi microbuze ecologice, destinate mediului școlar
După ce a promovat în rândul persoanelor fizice posibilitatea de plată a dărilor către municipalitate prin sistemul online, Primăria Timișoara lansează o secțiune nouă în cadrul Portalului Unic pentru plata impozitelor persoanelor juridice. Companiile au acum opțiunea de a adăuga „Entități juridice” pe Cont , iar astfel își pot achita rapid și sigur impozitele locale....
Citeşte tot articolul Citeste articolul Firmele își pot plăti dările către Primăria Timișoara prin intermediul Portalului Unic
Societatea timișoreană care a contestat rezultatul licitației pentru stabilirea organizatorului Festivalului Luminii, realizat de Muzeul Național al Banatului, instituție subordonată Consiliului Județean Timiș, va putea să concureze din nou pentru a obține acest contract. Comisia Națională de Soluționare a Contestațiilor a decis că procedura licitației trebuie refăcută, iar MNaB a contestat la Curtea de Apel...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Disputa Muzeul Național al Banatului – Balvia Development a trecut de Curtea de Apel Timișoara. Contestația MNAB, respinsă
Dorința administrației orașului, de a demara operațiunile pentru ridicarea unui nou spital municipal, a făcut joi primul pas spre realizare. Deocamdată vorbim despre hârtii, nu despre demararea unei licitații pentru construire, primarul Dominic Fritz a semnat acordul de colaborare cu IFC, divizie a Băncii Mondiale, instituție care va realiza un prim studiu de prefezabilitate referitor...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Primăria Timișoara a semnat cu IFC contractul pentru realizarea studiului de prefezabilitate pentru ridicarea unui nou spital municipal
Universitatea Politehnica Timișoara a dat startul campaniei de admitere pe noul an educaţional 2024/2025. În acest context sunt în derulare o serie de activități: caravana UPT prezintă oferta educațională în liceele din jumătatea de vest a țării; meditațiile gratuite la matematică, informatică, chimie, desen, vin în sprijinul elevilor atât pentru examenul de bacalaureat, cât și...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Start campanie de admitere la UPT
O persoană fizică s-a ales cu o amendă de 15.000 de lei pentru că se ocupa cu activitatea de colectare de deșeuri, fără a deține autorizație în acest sens. Sancțiunea vine după un control al Gărzii de Mediu. Comisarii Gărzii de Mediu, Comisariatul Județean Timiș, au efectuat un control la o persoana fizică, care desfășura...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Garda de Mediu Timiș a amendat o persoană fizică, cu 15.000 de lei, pentru colectarea de deșeuri fără autorizație
Județul Timiș deschide ”Lada cu Zestre,” cea mai așteptată competiție a primăverii, cu invitați de seamă: Oana și Adrian Stanca și Ansamblul Profesionist Banatul. Consiliul Județean Timiș prin Centrul de Cultură și Artă al Județului Timiș dă startul celei de-a XVII-a ediții a Festivalului – Concurs ”Lada cu Zestre” și aduce în atenția publicului un...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Timişul, în sărbătoare! Începe un concurs de tradiţie, extrem de apreciat
Top