Credinciosii se pot ruga la icoana Sfintei Fecioare Maria de la Guadalupe

Timp de 5 zile, începând de miercuri, 12 decembrie, icoana Sfintei Fecioare Maria de la Guadalupe, Protectoarea Copilaşilor Nenăscuţi, va fi expusă în Biserica Sf. Maria Regina Păcii din Timişoara (str. Ghe. Doja nr.25A, zona Bălcescu).

Reprezentanții bisericii invită credincioșii să i se roage și să mediteze la sacralitatea vieţii umane, ca fiind darul cel mai preţios de la Dumnezeu, vrednic de toată grija şi protecţia noastră. „Şi s-a arătat din cer un semn mare: O femeie înveşmântată în soare, şi luna era sub picioarele ei, şi pe cap purta cunună din douăsprezece stele. Şi era însărcinată şi striga, chinuindu-se şi muncindu-se să nască. Şi alt semn s-a arătat în cer: iată un balaur mare, roşu, având şapte capete şi zece coarne, şi pe capetele lui, şapte cununi împărăteşti.  Iar coada lui târa a treia parte din stelele cerului, şi le-a aruncat pe pământ. Şi balaurul stătu înaintea femeii care era să nască, pentru ca să înghită copilul când îl va naşte. Şi a născut un Copil de parte bărbătească, care avea să păstorească toate neamurile cu toiag de fier. Şi Copilul ei fu răpit la Dumnezeu şi la tronul Lui, iar femeia a fugit în pustie, unde are loc gătit de Dumnezeu, ca să o hrănească pe ea acolo o mie două sute şi şaizeci de zile.  Şi s-a făcut război în cer: Mihail şi îngerii lui au pornit război cu balaurul.  Şi se războia şi balaurul, şi îngerii lui. Şi n-a izbutit el, nici nu s-a mai găsit pentru ei loc în cer. Şi a fost aruncat balaurul cel mare, şarpele cel de demult, care se cheamă diavol şi Satana, cel ce înşeală toată lumea, şi aruncat a fost pe pământ, şi îngerii lui au fost aruncaţi cu el.”

 

Autor
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Gauss topografie timisoara

Administratie vezi arhiva Administratie

MNB – Muzeul Național al Banatului

Politica vezi arhiva Politica

adrian pau

Deputatul PSD Adrian Pau, despre Robu: Mă întreb dacă nu am avut și eu doza mea de cretinism în 2012

Amintirile îl chinuiesc. Deputatul PSD Adrian Pau spune că e posibil să fi avut, la rândul lui, „o doză de cretinism”când i-a făcut campanie electorală, în 2012, actualului primar Nicolae Robu. El i-a luat apărarea colegului Matei Suciu, despre care spune că este și absolvent de Politehnică, și cu doctorat!
Citeşte tot articolul Citeste articolul Deputatul PSD Adrian Pau, despre Robu: Mă întreb dacă nu am avut și eu doza mea de cretinism în 2012
CCIAT

Sport vezi arhiva Sport

scm timișoara

SCM Timişoara, sub asediu. Vine prima sancţiune, dar se poate ajunge la retrogradare

Tribunalul Federal Elveţian a dat dreptate Tribunalului Arbitral de Baschet în disputa cu SCM Timişoara, care trebuie să plătească peste 150.000 de euro către foştii jucători ai echipei Kyle Shiloh, Derrick Low, Hristo Nikolov şi Nenad Milosevic. FIBA a luat act de decizia instanţelor şi a început să pedepsească gruparea bănăţeană.
Citeşte tot articolul Citeste articolul SCM Timişoara, sub asediu. Vine prima sancţiune, dar se poate ajunge la retrogradare

Social vezi arhiva Social

Economic vezi arhiva Economic

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

Error, no Ad ID set! Check your syntax!
Top