Stirile din ziua: 25 mai 2013

Ziua Parintilor de Ingeri, marcata din nou la Timisoara

Ziua Parintilor de Ingeri, marcata din nou la Timisoara

Organizatia E.M.M.A. – Eternul Miracol Materna Alinare marchează, și în acest an, Ziua Părinților de Îngeri. E singurul eveniment de acest gen din România și cel mai mare din lume dedicat memoriei micuților plecați prea devreme. La Timișoara, locul de întâlnire este Parcul Crucii.

Rosenblum, Cociu si Pitpaiac, artizanii instrainarii de Poli a celor mai talentati juniori de la LPS Banatul

Liceul cu Program Sportiv Banatul a produs şi încă mai produce fotbalişti pentru orice echipă, mai puţin pentru Poli. Cazul generaţiei 1994, ai cărei cei mai buni juniori au fost cedaţi in corpore la Dinamo Bucureşti, este elocvent. Tinerii fotbaliști nu vor juca prea curând pentru Timișoara, iar școala unde s-au format nu s-a ales cu nimic de pe urma transferului lor. Banii au ajuns în altă parte.

Ultimele apeluri din exercitiul financiar 2007-2014

Începând cu data de 20 mai, instituţiile publice centrale și entităţile aflate în subordinea ori coordonarea acestora pot demara acțiuni de îmbunătățire a serviciilor publice oferite prin punerea la dispoziția utilizatorilor (cetățeni și mediul de afaceri) și administrației publice a unor sisteme informatice de eficientizare şi modernizare a serviciilor publice.

Top