Stirile din ziua: 7 mai 2013

Situatia Romaniei dupa un an de Ponta: intre nasoala si foarte buna

Situatia Romaniei dupa un an de Ponta: intre nasoala si foarte buna

Parlamentarii de Timiş au, evident, viziuni diametral opuse când vine vorba despre activitatea Guvernului Ponta. După un an de guvernare USL, politicienii de opoziție din vestul ţării susţin că România a luat-o serios la vale. Cei ce reprezintă puterea susţin că, dimpotrivă, ţara merge în direcţia perfectă.

Liga I – Dorele, ce facusi, ma, ii facusi pe Steaua campioni?

Gazul și-a arătat încă o dată forma bună pe care o are din iarnă și a învins clar pe Ceahlăul, echipă aflată la numai trei puncte deasupra zonei retrogradării. De notat inspirația lui nea Gigi Mulțescu, care în prima repriză l-a introdus în joc pe Avram, iar acesta a marcat după numai 30 de secunde golul egalizator cu Ceahlăul, a dat pasa de gol lui Bawab şi a fost decisiv şi la golul trei, când a şutat, iar portarul a respins în faţă, pentru reluarea decisivă a lui Breeveld.

Guvernarea Ponta in Timis: un an de (ne)impliniri marete

În urmă cu exact un an, Victor Ponta era validat ca premier al României, având în subordine un guvern USL. Acest lucru se întâmpla după căderea Guvernului Ungureanu printr-o moțiune de cenzură, la care și-au adus contribuția mai mulți parlamentari trădători din PDL. Printre aceștia se număra și deputatul PDL la acea vreme, actualmente PSD, Gheorghe Ciobanu.

Poli are promovarea, dar ce face cu ea?

Indiscutabil, chiar dacă mai sunt câteva etape de jucat, ACS Poli a promovat în prima ligă a țării. E drept, șontâc-șontâc, dar obiectivul fixat în toamnă a fost astfel îndeplinit. Unii vor spune că era și greu să ratezi promovarea dintr-o serie în care cele mai multe echipe trăgeau mai degrabă să nu moară, decât să promoveze, pe post de sperietoare fiind o „măciucă” de prin Oltenia.

platformă

Control la Maternitatea „Bega”, dupa moartea fiului fotbalistului Cristian Bud

Maternitatea „Bega” va fi supusă unui control la sânge al Ministerului Sănătății. Acesta vine în urma dezvăluirilor de presă legate de moartea primului copil al fotbalistului Cristian Bud. Bebelușul a primit nota 10 la naștere, dar, după numai patru zile, a murit.

Top