Stirile din ziua: 22 mai 2013

Redescoperiti Austria pe timp de vara! / FOTO

Redescoperiti Austria pe timp de vara! / FOTO

Spa, cine romantice pe lacuri, camere de răsfăț și peisaje care-ți taie răsuflarea. E oferta Austriei pentru vacanțele de vară ale românilor, care sunt invitați să se convingă că aceasta nu e cu nimic mai prejos decât faimoaisele sejururi de schi, atât de căutate pe timp de iarnă.

Conferință de presă cu tema „Banatul Istoric, Spaţiul Intercultural Româno-Sârb”

”Uniunea Europeană Banat din România”, organizație neguvernamentală, vă invită la o conferință de presă cu tema ” Banatul Istoric, Spaţiul Intercultural Româno-Sârb”, în cadrul Programului IPA de Cooperare Transfrontalieră România-Republica Serbia, Axa prioritară 3.3 Promovarea activităților ”people to perople”, în colaborare cu partenerii din Serbia – Comuna Literară Vârseț – Knjizevna opstina Vršac (KOV) și

Holender: „Cum sa fie Timisoara Capitala Culturala Europeana in aceasta stare de paralizie?”

Ioan Holender crede că, în momentul de față, Timișoara e prea indiferentă și prea plictisită pentru a deveni Capitală Culturală Europeană. Fostul director al Operei de Stat din Viena s-a supărat, miercuri, și pentru că la întâlnirea cu el n-au fost prezenți mai mulți ziariști din presa tipărit. Asta, în condițiile în care în urbea de pe Bega mai există doar un singur cotidian pe hârtie.

Prefectul Dogariu: Mutarea Dermatologiei nu e o prioritate

Prefectul Eugen Dogariu nu crede că mutarea Clinicii de Dermatologie nu este o prioritate pentru Timişoara. Exact ca și medicii de acolo, Dogariu susține că mult mai importantă este rezolvarea situației clinicilor care funcționează în spații revendicate. Singurul care nu e de acord este primarul Nicolae Robu.

De ce printul supravietuieste!

După cum știți, reclama tiparită este un format bine cunoscut de către publicul larg. Nu întâmplător este cel mai direct și palpabil suport. Anual mii de păduri dispar datorită acestui trend ce încă este slab reglementat. Comunicarea cu clientul încă se face sub formă de pliante, broșuri sau flyere. Există nenumărate formate de coală ce reproduc mesajul celui ce vinde.

Intalnire a consiliului de cartier Steaua-Fratelia

Consiliul de cartieri Steaua – Fratelia se întrunește joi, de la ora 17, la Școala Generală nr. 15. Vor fi discutate probleme curente ale cartierului, legate de spații verzi, drumuri și patrimoniu. Sunt invitați să participe membrii consiliului consultativ de cartier, dar și cetățenii din zonele Steaua și Fratelia interesați de subiectele discutate.

apă caldă

Fara apa calda

Colterm anunță că, din cauza unor defecţiuni de pe reţeaua termică primară la P.T. 45, va întrerupe, miercuri, între orele 8 și 12, furnizarea apei calde de consum. Vor fi afectaţi o parte a consumatorilor de pe străzile: Bucovina, I. Ianculeţ, Constantin Stere, I. Vidu, Învăţătorului, Matei Basarab, M. Tănase, Soroca, Operetei, Al. Hotinului şi

Top