Stirile din ziua: 29 mai 2013

Politehnica Timisoara, pe drumul onoarei sau pe mana compromisului cu Danut Lata?

Politehnica Timisoara, pe drumul onoarei sau pe mana compromisului cu Danut Lata?

Frumoşii suporteri ai Politehnicii Timişoara vor să mărşăluiască pe drumul cinstei, onoarei şi al demnităţii sportive, departe de mârșăviile sforarilor și blatiștilor din fotbalul modern (citat din filosofia proiectului SS Politehnica). Ei se confruntă însă cu o mare dilemă: accceptă sau nu un compromis cu Dănuţ Laţa, preşedintele Asociaţiei Judeţene de Fotbal Timiş (AJF)?

Prietenul Argaseala, motivul pentru care Rosenblum l-ar vrea liber pe Gigi Becali

Numai în pielea lui Călin Rosenblum să nu fi. Vestea încarcerării lui Gigi Becali a venit ca o lovitură de ciocan pentru managerul sportiv de la Poli Timişoara. Bun prieten cu oficialul stelist Valeriu Argăseală, Rosenblum şi-a arătat compasiunea pentru suferinţa provocată de arestarea oierului.

PSD-istul Filip Stancu se vrea sef la Politia Locala

Primăria Timișoara a scos la concurs luna trecută al treilea post de director adjunct la Poliția Locală. Funcția a fost creată încă din anul 2010, în timpul fostei administrații, dar abia acum s-a decis ocuparea ei. Asta, și în condițile în care actualul șef al Poliției Locale, Doru Spătaru, se confruntă cu mari probleme de sănătate.

Pe patura, la citit, in Piata Unirii

Biblioteca Județeană scoate, din nou, timișorenii din case. De această dată, este un eveniment diurn, care deschide sezonul de citit pe… pătură. Acesta urmează „Lecturilor aprinse”, care au pus amatorii de lectură în posturi inedite, în lumina farurilor de motocicletă, a făcliilor pompierilor sau a luminilor din parc.

Intreruperi de curent

Enel a programat, miercuri, întreruperi de energie electrică după acum urmează: Timișoara – str. Lidia (p), Panselelor (p), I. Miloia (p), orele 9 – 15; Parța (p), Ghiroda Nouă (p), orele 9 – 15; Lenauheim, Teremia Mare (p), orele 10 – 16; Gaiu Mic (p), orele 8 – 15.

Top