Stirile din ziua: 24 mai 2013

Hoti saltati de politisti, dupa ce au dat trei spargeri intr-o noapte / FOTO

Hoti saltati de politisti, dupa ce au dat trei spargeri intr-o noapte / FOTO

Polițiștii au săltat, vineri după-amiază, trei persoane suspectate că au spart, într-o singură noapte, mai multe magazine. Cei trei au fost ridicați din zona Badea Cârțan, acolo unde locuiau și unde au dat și „loviturile”.

„Niciun parinte nu e in conflict cu antrenorul Iulian Prodana”

Iulian Prodana este unul dintre antrenorii Centrului de copii şi juniori care ar putea fi pus pe făraş de conducerea lui Poli Timişoara după examenul de la începutul lunii viitoare. Motivul nu este unul profesional, ci un presupus conflict cu părinţii copiilor din grupa sa. Unul dintre părinţi dezminte însă conflictul.

Dumnezeu nu pune sechestru pe avere

S-a terminat emoția încarcerării lui George Becali pentru complicitate la o infracțiune practicată de ministrul Babiuc și șeful Statului Major Cioflină pe la mijlocul anilor ‘90. Bine, acest sport se practică pe scara largă cu statul în rol de fraier, de la vânzarea flotei, cumpărarea de către Adrian Năstase a fregatei britanice, șurubul achiziționat la preț de lingou de CFR, la energie și până la scenele de pe litoral ale Monicăi Iacob Ridzi.

Camatarii cimitirelor au tras tepe monumentale primariei si sunt departe de a fi terminat / FOTO

Primăria lui Nicolae Robu nu pare să fi învăţat nimic din greşelile fostei administraţii, care a luat nişte ţepe colosale din concesionarea cimitirelor. Firmele care se ocupă de locurile de veci au instaurat un monopol de toată frumuseţea în acest domeniu, au ridicat preţurile, au construit ilegal şi au datorii enorme. Marile firme de pompe funebre le cer acum consilierilor locali să nu voteze noul regulament al cimitirelor.

Intreruperi de curent

Enel nu a programat, vineri, în Timișoara, întreruperi de energie electrică. Acestea vor avea loc în județ, la Chișoda (Imobiliare Italiana), orele 11 – 15, Cenad (p), orele 10 – 14, și Ficătari (SNIF), orele 10 – 17.

Top