Stirile din ziua: 17 mai 2013

Sorin Grindeanu ataca Carpatair in parlament

Deputatul PSD Sorin Grindeanu l-a intepelat pe ministrul liberal al Transporturilor, Relu Fenechiu, în legătură cu problemele create de compania Carpatair pe Aeroportul Internațional Timișoara. În adresa sa, fostul viceprimar al Timișoarei ridică mai mult probleme privind siguranța pasagerilor care apelează la cursele Carpatair.

Inca o promisiune degeaba: nu sunt bani de la guvern pentru pasajele Jiul si Popa Sapca / VIDEO

Pasajele Jiul, Popa Şapcă şi Solventul să fie realizate din banii firmei care câștigă licitația, iar apoi primăria să ramburseze sumele în rate. Asta propune acum primarul Nicolae Robu, care, anul trecut, și-a făcut din aceste lucrări cap de afiș în campania electorală. La vremea respectivă, liberalul susținea că obiectivul „este susținut de guvernul USL, angajat fiind de însuși Ministrul Transporturilor”.

Fara gratare si spirtoase, Stoia nu renunta la terasele din Parcul Rozelor/ FOTO

Terasele din parcuri vor fi un succes uriaș din punct de vedere turistic și economic. E convingerea viceprimarului Traian Stoia, care nu renunță la ideea de a deschide terase în Parcul Botanic și Parcul Rozelor. Fără mici, fără grătare și fără spirtoase, dar posibil și pentru fumători – așa vor fi viitoarele terase ale Timișoarei, unele nu mai mari decât un apartament cu două-trei camere.

Alexandru Tomescu și vioara lui Stradivarius canta gratis la Timisoara

Turneul Stradivarius 2013 ajunge și la Timişoara. Alexandru Tomescu și vioara lui fermecată vor concerta sâmbătă seară în Biserica Romano-Catolică Millennium din Piața Traian. „Stradivarius Bach to Basics” are o importantă componentă socială, în care sunteți invitați să vă implicați.

Poli largeste organigrama cu un post nou la centrul de copii si juniori

Conducerea Poli Timişoara scoate la concurs posturile de antrenori de la Centrul de Copii şi Juniori. Toţi actualii tehnicieni vor fi examinaţi împreună cu alţi pretendenţi care au patalama în antrenorat şi aptitudini pentru dificila muncă cu juniorii. Surprizele sunt înfiinţarea unui nou post de director tehnic, care încarcă organigrama și așa stufoasă a clubului, dar şi reînfiinţarea postului de antrenor cu portarii.

Piesa „Dumnezeu e un mafiot” supara popii si aduce politia la teatru

Teatrul Național Timișoara cheamă poliția să protejeze actorii și spectatorii. Măsura extremă vine în urma unor amenințări primite din cauza spectacolului „Dumnezeu e un mafiot”. În plus, cultele din Timișoara, în frunte cu Arhiepiscopia Ortodoxă, au cerut ultimativ schimbarea titlului piesei. Aceasta se joacă de jumătate de an, fără nicio problemă până acum.

Intreruperi de curent

Enel a programat, vineri, întreruperi de energie electrică după cum urmează: Timișoara – str. Aeroport, Aeroportul Militar (hangare), orele 9 – 12; Giarmata Vii (blocuri aeroport, Aeroport Civil, SC California Fitness, Calea Aviatorilor, blocuri aeroport militar, drum Aeroport, str. Parcului, Cerna, Viorelelor, Teilor, Izlaz, Bisericii, Înfrățirii, Margaretelor, Teilor), orele 9 – 12; Nerău, Teremia Mare,

Top