Stirile din ziua: 16 mai 2013

Seful sindicatului politistilor il face praf pe noul adjunct al IPJ Timis

Numirea noului adjunct interimar al IPJ Timiș pare să fi stârnit o adevărată furtună printre polițiștii timișeni. Comisarul şef Doinel Malcoci, şeful sindicatului poliţiştilor din Timiş, contestă desemnarea în această funcție a comisarului şef Florin Enache, care mai are doar jumătate de an până la pensie.

Desi Robu sta cu biciul pe muncitorii de la SDM, strada Closca e departe de a fi gata

Cu trei vizite ale primarului pe săptămână și doar dacă vremea va fi bună, lucrările de pe strada Cloșca vor fi încheiate la finele lui iunie, cu o lună întârziere. Societatea Drumuri Municipale a lucrat în stilul propriu și, în plus, a avut probleme financiare. Teoretic, acestea au fost rezolvate luna trecută, după ce municipalitatea a cadorisit firma cu patru milioane de lei.

Stoichkov, Hagi, Romario si Koeman, intr-un joc demonstrativ la Dudestii Vechi!

Stadionul din Dudeştii Vechi va găzdui, la mijlocul lunii august, un joc în care vor evolua fotbalişti de legendă. Cu ocazia împlinirii a 275 de ani de la sosirea bulgarilor în Banat, comuna timişeană va fi gazda unui joc între generaţiile de aur ale Bulgariei şi României. Nu vor lipsi de pe teren Hristo Stoichkov, Emil Kostadinov, Yordan Lechkov, Krasimir Balakov, Gheorghe Hagi, Gheorghe Popescu, Dorinel Munteanu, Bogdan Stelea sau Dan Petrescu.

Sambata e Noaptea Muzeelor

Timișorenii sunt invitați, sâmbătă, să facă vizite nocturne la muzee. Noaptea Muzeelor este un eveniment iniţiat de Ministerul Culturii şi Comunicării din Franţa şi se află deja la a doua ediție, fiind patronat de Consiliul Europei, de UNESCO și de Consiliul Internațional al Muzeelor (ICOM).

Intalnire a consiliului de cartier din Circumvalatiunii

Timișorenii care locuiesc în zona Circumvalațiunii sunt invitați joi, de la ora 17, la Școala Generală nr. 18, la o nouă întrunire a consiliului consultativ din această zonă. Cu această ocazie vor fi discutate aspecte și probleme de mediu și ordine publică, precum și probleme legate de starea drumurilor. Vor participa reprezentanți ai Primăriei Timișoara

Intreruperi de curent

Enel nu a programat, joi, întreruperi de energie în Timișoara. acestea vor avea loc în județ, astfel: Giarmata Vii (Gădean, Sura), Dumbrăvița (Zona Macilor, SC Apa Dumbrăvița), orele 9 – 16; Știuca, Racovița, Căpăt, foraje apă AQUATIM din Buziaș și Racovița, SNIF, orele 8 – 18; Beregsău Mare (p), orele 12 – 15.

Top