Stirile din ziua: 11 mai 2013

Cercetare aplicata finantata prin ARTIE

Programul ARTIE (Applied Research, Technological Innovation and Entrepreneurship), al Fundației Româno-Americane, al cărui obiectiv general este de a „constitui o comunitate de cercetători și antreprenori inovatori în vederea dezvoltării de tehnologii de ultima generație, aplicații vandabile și noi afaceri cu impact social și economic transformațional”, a fost lansat la 23 aprilie 2013 și are un buget total de peste 600.000 USD.

Matei Suciu, convins ca-l bate pe Sorin Grindeanu la alegerile din PSD Timis

Senatorul Matei Suciu şi-a depus oficial candidatura pentru funcţia de preşedinte executiv în PSD Timiş. El îl va avea ca adversar pe deputatul Sorin Grindeanu, care părea să nu aibă concurență. Matei Suciu l-a învins, surprinzător, pe Vasile Blaga la alegerile parlamentare din 2012 și e convins că va repeta performanța și în propriul partid.

Robu: alcoolul si tigarile, interzise pe terasele inca virtuale din parcuri

Pentru că e weekend și are mult timp liber, primarul Nicolae Robu clarifică, pentru prietenii lui virtuali de pe Facebook, o parte din dilemele legate de posibilitatea deschiderii de terase în parcuri. Liberalul explică, punctual, unde dă dezlegare la bere și unde nu crede că se poate deschide vreo terasă. Oricum, peste tot, fumatul va fi interzis!

PD-L Timis le arata usa primarilor „tradatori”

Primarii portocalii din Timiş care au obţinut rezultate foarte slabe la alegerile parlamentare de la sfârşitul lui 2012 vor fi schimbaţi de la conducerea organizaţiilor locale. Conducerea PD-L Timiş susţine că a găsit şi înlocuitori pentru primarii care au mimat lupta şi au făcut înţelegeri pre-eletorale cu preşedintele PSD Timiş, Titu Bojin.

Travka va asteapta in Daos

Travka revine la Timișoara, orașul unde are numeroși fani, pentru un concert care se anunță cu casa închisă. George Gâdei (voce), Alexei Turcan (chitară, acordeon), Misha Gâlcă (chitară), Sorin Erhan (bass) și Cristi Chirodea (tobe) au lansat anul trecut „Okean”, cel de-al treilea album.

Conditiile in care administratorii pot sa atace hotararea AGA privind revocarea lor

Înalta Curte de Casație și Justiție a hotărât ca, potrivit dispozițiilor art. 132 alin. (4) din Legea nr. 31/1990, membrii consiliului de administrație nu pot ataca hotărârea adunării generale privitoare la revocarea lor din funcție, însă, în cazul în care administratorul revocat este și acționar al societății, devin aplicabile dispozițiile art. 132 alin. (3) din aceeași lege.

Top