Stirile din ziua: 6 mai 2013

Dilema romanului in sfanta zi de Paste: Jose Manuel sau Rossler?

De Paști, românul o fi mâncat, flămând cum îi umblă vorba, a băut, setos cum îl știm, dar parcă nu cu șapte guri, ca până acum. N-am nicio statistică de piață, dar asta e senzația culeasă după câteva „cercetări” personale în supermarketurile patriei, prin Timișoara și Petroșani. Fără doar și poate că această sumară concluzie nu are nicio legătură cu disputa aprinsă dintre Jose Manuel Barroso și Philipp Rossler.

Ofertele last minute, varianta optima pentru un concediu la preț de city break

Așteptate cu entuziasm de unii și privite cu neîncredere de alții, ofertele last minute sunt, probabil, serviciul turistic cel mai neînțeles. Prețurile foarte scăzute ale ofertelor last minute îi motivează pe unii și stârnesc valuri de dubii în cazul altor persoane. Cei care își planifică în detaliu orice aspect al vieții consideră, pe de altă parte, că nu îți poți programa un concediu bazându-te pe ofertele last minute.

Jucatorii de la Poli, de meserie studenti

Se spune că pedeapsa cea mai mare pentru un fotbalist este să-l închizi singur într-o bibliotecă. De ce? Pentru că s-ar plictisi acolo de moarte. Zicala nu are trecere şi când vine vorba despre fotbaliştii din lotul lui Poli Timişoara, pentru că aproape toţi sunt absolvenţi de facultate sau frecventează încă cursuri de învăţământ superior.

Poli a dat cinci fotbalisti echipei care a batut cu 3-0 selectionata Bucurestiului

Banatul şi Oltenia respectă tradiţia şi domină autoritar întrecerile fotbalistice destinate juniorilor. În doar câţiva ani, cele două regiuni ar putea da crema fotbalului românesc. Printre marile speranţe ale fotbalului românesc care nu au împlinit încă 14 ani se numără şi şase timişoreni, trei de la Poli Timişoara şi unul de la LPS Banatul.

Top