Stirile din ziua: 9 mai 2013

Taxa pe tranzit, platita prin SMS, chiar de acasa de la soferii de TIR!

Taxa pe tranzit, platita prin SMS, chiar de acasa de la soferii de TIR!

Plata prin SMS trece la un alt nivel. Primarul Nicolae Robu vrea ca șoferii care tranzitează Timișoara cu TIR-urile să plătească taxa de tranzit în valoare de 200 de lei prin intermediul telefonului mobil, chiar de la ei de acasă. Taxa urmează să fie introdusă de anul viitor.

Timisoara – capitala culturala a „jupanilor” Cristescu si a crasmelor din parcuri

Sub înțeleapta și luminoasa conducere a lui Emil Cristescu, cel cu care peste ani ne vom lăuda nepoților că i-am fost contemporani (apud Traian Stoia), în urbea noastră există un fel de asociație care și-a propus să facă din Timișoara capitală culturală în anul 2021. Asociația funcționează de vreo doi ani, perioadă în care a reușit să producă o siglă.

Cat de plictisitor e bilantul USL fara o cearta cu Basescu!

Convinși că la ultimul scrutin general au făcut cea mai bună alegere dintre câteva variante nu foarte strălucite, cei mai mulți dintre români încă își leagă încrederea într-o bună guvernare USL. Chiar dacă a trecut un an plin de guvernare PSD-PNL, era atipic pentru un popor mioritic ca o majoritate să-și prăpădească bagajul de simpatie atât de repede.

Cristian Busoi incearca sa forteze alegerile din PNL Timisoara!

Situaţie ciudată în filiala PNL Timişoara. Europarlamentarul Cristian Buşoi încearcă să forţeze alegerile pentru funcţia de preşedinte la PNL Timişoara. Actualul preşedinte, Petru Ehegartner, ar mai avea un an de mandat, dar Buşoi & co vor să treacă peste reguli şi să organizeze alegeri pe 23 mai.

Taxa de tranzit pentru TIR-uri, in dezbatere publica la primarie

Dacă vreți să știți ce taxe și impozite vă pregătesc aleșii locali pentru anul viitor, nu treceți cu vederea dezbaterea publică organizată joi, de la ora 16, la Primăria Timişoara. Vor fi discutate, printre altele, o nouă taxă de mediu, precum și o taxă de tranzit pentru mașini, propusă și în timpul administrației Ciuhandu.

Top