Stirile din ziua: 15 mai 2013

Astazi, despre marketing

Din experiența mea acerbă de consumator consider că am o opinie demnă de a fi împărtășită cu voi. Simplist, marketingul reprezintă „arta și știința de a vinde”. Implicit, dacă nu vinzi nu exiști. Indiferent de domeniul de activitate, ai cu siguranță ceva de oferit pentru a îți susține afacerea, pentru a avea profit. Căci despre

Alin Popoviciu dezvaluie cumetriile USL, dar le ignora pe cele ale PDL

Șeful de facto al PDL Timiș, Alin Popoviciu, se pune din nou pe lucru. Asta, după ce ar fi muncit cică din greu la „Cartea neagră” a guvernării USL. De această dată, el vrea să producă un adevărat bestseller, o carte ce va fi vândută/dată precum pâinea caldă. E vorba de un volum care să cuprindă toate cumetriile din USL.

Ilie Sarbu, intre bodega si Hotel Timisoara

Gata, pe mine cel puțin, Ilie Sârbu m-a convins. Nu-i place politica de bodegă și gata! Având și o anumită vârstă, omului nu-i mai cad bine la lingurică micii, ceafa la grătar, șprițul sau berea la halbă. Așa că preferă politica cu dichis, de restaurant de fițe cum e cel de la Hotel Timișoara. Ei, aici să tot faci politică înaltă, cu salate de anghinare, fructe de mare, apă plată și multă lămâie.

Targul de carte Gaudeamus, refuzat de primarie, se muta la mall / UPDATE: Lui Robu nu i-a placut cortul!

În drumul său spre Capitală Culturală Europeană, Timișoara își mută manifestările culturale la… mall. Primăria nu a dat Radio România autorizație pentru târgul de carte Gaudeamus, ajuns la ediția a noua. Pentru prima dată, acesta nu va mai fi deschis în centrul orașului. UPDATE: Primarul Nicolae Robu spune că a fost deranjat de „cortul mare și urât” al târgului.

„Fostul” rege si viitorul presedinte

Casa Regală a României, prin Principesa Margareta, l-a decorat zilele trecute pe Sorin Oprescu cu ordinul Coroana României în grad de Ofițer. Seamănă a troc. Anul trecut, primarul Capitalei s-a băgat în seamă și a dezvelit în București o statuie a Regelui Mihai, iar astăzi nu putea să refuze întoarcerea acestui favor. „Merite deosebite”.

Consilierii locali au trantit proiectul care face ordine in cimitire

Cimitirele din Timișoara au îmbogățit administratorii, dar au sărăcit primăria. Conform declarațiilor lui Nicolae Robu, paguba este de un milion de euro. Proiectul care ar urma să reglementeze situația n-a trecut însă de consiliul local, din lipsă de cvorum. Edilul șef speră ca el să treacă data viitoare.

apă caldă

Fara apa calda

Colterm anunță că, din cauza unor defecţiuni de pe reţeaua termică primară, va întrerupe, miercuri, între orele 8 și 16, furnizarea apei calde de consum în mai multe zone din Timișoara. Întreruperea va afecta punctele termice 1A, 1B, 2, 3, 4, 4A, 4B, 6, 7A, 7B, 7C, 12, 24, Madgearu, Mugurii şi Siret, respectiv timișorenii

Statie noua pe linia Expres 3

RATT anunţă că, de miercuri, 15 mai, va înfiinţa o nouă staţie pe traseul liniei Expres 3, sensul de mers Calea Martirilor – Gara de Nord. Staţia se numeşte Pod Mitropolit Andrei Şaguna şi este comună cu linia troleibuzului 19, Expres 7 şi Linia 22. Orarul Expresului 3 rămâne neschimbat.

Intreruperi de curent

Enel a programat, miercuri, întreruperi de energie electrică după cum urmează: Timișoara – str. Muzicescu (p), Minotaurului, Drubeta (p), Pavlov, orele 9 – 15; Bucovăț (p), Bazoșu Nou, Bazoșu Vechi, Chevereșu Mare (tabăra, cabana), orele 9 – 15; Cărpiniș (str. VIII și IX), orele 10 – 18; Deta (Bl. P5, P1, Sc.A+B – Zona Tg.

Top