Stirile din ziua: 30 mai 2013

Dupa doi ani, Poli a promovat in primul esalon

Dupa doi ani, Poli a promovat in primul esalon

Incredibil, dar adevărat: Poli a promovat totuși în Liga I, cu o etapă înainte de finalul sezonului! Când toată lumea se aştepta ca promovarea să se joace în ultima etapă, pe teren propriu, în faţa lui FC Bihor, situaţia s-a schimbat radical.

Cojocari, vazut de PSD: un functionar public care se comporta ca o precupeata

Ieșirea publică a secretarului PMT, Ioan Cojocari, a stârnit nemulțumiri printre social-democrații timișoreni. „Nea Jean” s-a simțit obligat să facă precizări în urma declarațiilor viceprimarului Traian Stoia, legate de situația unui imobil vândut pe o sumă infimă farmacistei Rodica Vlad. Deputatul Sorin Grindeanu și consilierul Radu Țoancă l-au taxat imediat.

Consilierii locali PSD nu mai vor proiecte bagate pe gat in ultimul moment

Timișoara riscă să piardă finanțarea pentru spitalul de copii, în timp ce consilierii votează finanțări pentru opere rock. Consilierii locali social-democrați se alătură democrat-liberalilor: cu toții sunt nemulțumiți de faptul că pe ordinea de zi a CL apar mereu în ultimul moment o proiecte pe care nu apucă să le parcurgă. Primarul Nicolae Robu are, și de această dată, o explicație.

Calin Rosenblum, file din poveste

Aflat ca tot arădeanul cu treburi prin Iulius Mall, săptămâna trecută am avut parte de o întâlnire de gradul trei. Un domn cu familia se plimba agale, probabil venit de la cumpărături. Blugul apretat, cămașa albastru închis bine întinsă pe corp, trupul legănat accentuat de pe un picior pe altul… toate îmi înfățișau o persoană chiar mai grea decât funcția care o ocupă. Era Călin Rosenblum, fostul jucător al Politehnicii Timișora, actual director la același club.

Mos Stoia si nea Jean – tusea si junghiul din coastele lui Robu

De multe ori poziția primarului Nicolae Robu nu ar trebui invidiată. Și nu vorbesc aici doar de presiunile care se exercită asupra lui pentru tot felul de chestiuni, de la contracte, licitații, lucrări până la recepționări de lucrări. Dar când ai doi principali colaboratori (sau cel puțin așa ar trebui să fie) precum viceprimarul Traian Stoia și secretarul Ioan Cojocari, nu ești nici pe departe într-o situație extrem de agreabilă.

De 1 iunie, Zumbathon® pentru Kassandra Rotariu

Mai mulți instructori de Zumba® Fitness din Timișoara, Oradea, Arad, Hunedoara, București și Iași pregătesc un eveniment special. Acesta este organizat cu scopul de a o ajuta pe Kassandra Rotariu, fețita înfiată de familia fostului international român Iosif Rotariu. Copila a trecut printr-o adevărată dramă până să fie adoptată de Daniela și Iosif Rotariu.

Cojocari: „Am actionat cu viteza luminii in cazul Rodica Vlad”

Ioan Cojocari a ținut să lămurească public situația legată de imobilul de pe strada Eugeniu de Savoya nr. 16, vândut Rodicăi Vlad. De 22 de ani secretar al PMT, Cojocari nu a mai făcut niciodată un astfel de gest. El a fost scos din „bârlog” de declarațiile viceprimarului Traian Stoia, referitoare la felul în care a fost pierdută clădirea cu pricina.

Desi crede ca e „o prostie”, Robu face si el o strada care se spala singura

Mașinile nu vor mai avea voie, în următoarele șase luni, pe jumătatea nemodernizată a străzii Iancu Văcărescu. Aici vor începe lucrările de reabilitare, care costă 8,2 milioane de lei și includ, printre altele, un sistem de spălare automată a străzii pe care primarul Nicolae Robu îl consideră ineficient.

Promisa de cel putin trei ori, ruta ocolitoare inca nu e gata

Ruta ocolitoare a pasajului Michelangelo nu s-a deschis nici acum, deși primarul Nicolae Robu o promisese, din nou, pentru săptămâna trecută. Alte detalii nu sunt cunoscute în prezent, deoarece municipalitatea nu are purtător de cuvânt, iar edilul șef nu a făcut declarații în ultima săptămână. A fost, probabil, foarte ocupat: chiar de ziua lui, a participat la o emisiune la televiziunea celui care se ocupă şi de lucrările la ruta ocolitoare.

Farmecul verii in capitalele europene: Londra si Paris / FOTO

Ce-ar fi dacă am mai copilări puţin? Ce-ar fi dacă ne-am îngădui, pentru câteva zile, să trăim frumos, să ne bucurăm de lumea în care ne-am născut şi să-i admirăm frumuseţile? Ce-ar fi dacă am lăsa deoparte planurile elaborate de vacanţă şi ne-am permite o escapadă cât un weekend prelungit într-una dintre capitalele superbe ale lumii? Poate că acest mic răgaz ne-ar readuce pofta de viaţă, de bucurie, ne-ar reinspira şi ne-ar ajuta să vedem partea frumoasă a vieţii.

Top