Stirile din ziua: 13 mai 2013

Poli castiga in fata lui FCM Tg. Mures, dar jocul lasa mult de dorit

Poli castiga in fata lui FCM Tg. Mures, dar jocul lasa mult de dorit

Fotbaliştii pregătiţi de Valentin Velcea s-au impus cu 3-1 în faţa formaţiei din Tg. Mureş, iar gândul le stă la ultimele două dispute, cu FC Universitar Baia Mare şi FC Bihor Oradea. Cu încă două victorii, Poli are asigurată revenirea în Liga I, după o absenţă de doi ani.

Emeric Dembrovschi a salvat-o pe Poli cu ajutorul cantaretei Lepa Brena!

Puţini timişoreni ştiu că faimosul concert al cântăreţei Lepa Brena care a avut loc la Timişoara în 1984 a fost posibil datorită unei idei a legendarului Emerich Dembrovschi. Poli Timişoara a promovat în primul eşalon acum 29 de ani, iar jucătorii îşi aşteptau primele promise de conducerea de atunci a clubului pentru îndeplinirea obiectivului.

Robu TV, la primele productii, „spionii cu Ipad” se extind / VIDEO

Casa de producție a TNL Timiș, cunsocută și ca „Robu TV”, a realizat primele filmulețe privind lucrările de la amenajarea zonei unde era amplasat „acvariul” din centrrul Timișoarei. Primarul Nicolae Robu, supărat pe prestația muncitorilor, a decis să-i trimită pe tinerii liberali la filmări. Echipele de operatori ad-hoc vor putea fi văzute, de acum înainte, în tot orașul.

Marian Iancu il da pe Dorin Rotariu la Dinamo, in detrimentul lui Poli

Marian Iancu e în grafic: continuă să vândă cei mai talentați fotbaliști crescuți la Poli Timişoara celei mai hulite echipe din oraşul de pe Bega. Dorin Rotariu, nepotul lui Iosif Rotariu, s-a înţeles pentru următorii cinci ani cu Dinamo Bucureşti, după ce Iancu dădea ca destinaţie posibilă pentru juniorul de 17 ani inclusiv Poli Timişoara.

Robu s-a sucit din nou: vrea ca ELBA si AEM sa ilumineze gratis Opera si Rectoratul UPT

Primarul Nicolae Robu le cere, prin presă, companiilor ELBA şi AEM să ilumineze, gratuit, rectoratul Universităţii Politehnica şi Opera Română. Pentru o lucrare care costă aproximativ 50.000 de euro de căciulă, municipalitatea le oferă câte o plăcuță și posibilitatea de a-și face reclamă. În februarie, edilul liberal spunea altceva.

Pe motiv de asfalt, Robu recunoaste ca a gresit estimarea pentru ruta ocolitoare

Primarul Nicolae Robu declara că, la începutul lunii mai, şoferii vor putea folosi ruta ocolitoare pentru evitarea zonei Michelangelo. Luni și-a reconsiderat poziția și a recalculat: acum, susține că specialiștii care i-au oferit estimările nu au luat în considerare faptul că primăria ar dori şi… un strat de asfalt peste tarla!

Consilierii PD-L au inceput opozitia: „Robu a muscat-o!”

Deputatul PD-L Alin Popoviciu susţine că opoziţia a început să se vadă în Consiliulul Local Timişoara, iar pedeliştii au câştigat prima bătălie cu primarul Nicolae Robu! Amendamentul la proiectul cu mutarea Dermatologiei din centru este considerat o mare victorie, datorită… birocrației!

Minunile naturii din Croatia si Slovenia / FOTO

Natura este o artistă desăvârșită! Din frământările ei interioare și cu o răbdare exemplară ce se întinde pe mii de ani, natura reușește să creeze adevărate opere de artă, folosind toate elementele pe care le are la îndemână. Înainte de a ne relaxa total în vacanța de vară, este nevoie și de o excursie ce are ca prim scop contemplarea naturii.

Ministrul Nicolaescu sustine ca nu exista criza de vaccin antitetanos

„Nu există premisele unei crize de vaccin antitetanos” – aceasta este precizarea ministrului Sănătăţii, Eugen Nicolăescu, după declaraţiile medicilor de la UPU, care spun că vaccinul lipseşte din aproape toate unităţile sanitare din ţară. Stocul anunțat de înaltul oficial nu acoperă nici măcar minimul necesar pentru o lună.

Desi inca n-a primit niciun leu, Robu promite centura de sud pana in 2016

În 2013, șoseaua de centură a Timișoarei a fost sărită cu grație de la finanțare, deși realizarea ei s-a numărat printre prioritățile enunțate în campania electorală de primarul Nicolae Robu. Deși a admis, după alegeri, că lucrarea nu ține de el, edilul șef susține că, până în 2016, centura de sud a Timișoarei va fi încheiată.

Club Interact in Buzias

La finele săptămânii trecute, în Buziaș s-a înființat un club Interact, la â inițiativa Rotary Club, cu sprijinul liceului din localitate. Interact, organizație ce funcționează sub tutela Rotary, este axată pe beneficiile directe și indirecte ale lucrului în echipă, fiind format din tineri cu vârste între 14 și 18 ani.

Doua scoli din Timisoara, printre cele mai cautate din Romania la clasa pregatitoare

Doar două școli din Timiș figurează în Top 50, întocmit de Ministerul Educației, în funcţie de cererile de înscriere la clasa pregătitoare. La nivel național, majoritatea acestor cereri au fost admise, astfel că se anunță un început de an școlar mai liniștit, cu mai puține probleme pentru părinți.

Top