Stirile din ziua: 23 mai 2013

Robu l-a facut frustrat, apoi l-a pupat pe Ehegartner

Robu l-a facut frustrat, apoi l-a pupat pe Ehegartner

Senatorul Petru Ehegartner, de acum fostul preşedinte al PNL Timişoara, a avut un discurs care l-a deranjat pe primarul Nicolae Robu, la alegerile liberalilor de la municipiu. Ehegartner a explicat de ce nu a candidat pentru un nou mandat şi le-a bătut finuţ obrazul celor care au grăbit alegerile cu un an, dar şi celor ce au complotat pentru înlăturarea sa.

Dan Diaconu, ales presedinte al PNL Timisoara cu doar 391 de voturi

Mai puţin de jumătate din liberalii cu drept de vot s-au prezentat la Adunarea Generală a Organizaţiei Municipale PNL Timişoara, desfăşurată joi seara la Sala „Capitol” a Filarmonicii Banatul. Din cele 434 de voturi exprimate, singurul candidat la funcţia de preşedinte al filialei, Dan Diaconu, a obţinut 391 de voturi.

De ce-or fi vrand Stoia/Cristestii birturi in parcuri?

La început părea doar o idee trăsnită a noii administrații, în lipsa unor proiecte reale și temeinice. Apoi, s-a dovedit că nu e o glumă, poate doar una extrem de proastă pe care actualii edili țin morțiș s-o pună în practică. Și mă refer aici la controversatul proiect de amenajare a unor terase/birturi în parcurile din oraș. De parcă marea problemă a Timișoarei și timișorenilor e lipsa cârciumilor.

Vremea l-a dovedit din nou pe Robu: ruta ocolitoare nu e gata din cauza ploii

Ruta ocolitoare a șantierului Michelangelo, promisă încă din luna februarie, nu e încă deschisă traficului. De vină este vremea, inamicul permanent al primarului Nicolae Robu. Acesta declara că, la finele săptămânii trecute, va fi turnat stratul de asfalt. Operațiunea nu a fost efectuată, deși, la Timișoara, nu plouă decât de miercuri.

Doi ani dupa gratii pentru Lucian Caraiman, asociatul lui Georgica Cornu

Lucian Caraiman, asociatul lui Georgică Cornu la grupul de firme Izometal, va sta la închisoare doi ani. Sentința a fost dată de Înalta Curte de Casație și Justiție, care a condamnat definitiv și fosta conducere a Electrica, la pedepse între unul și patru ani cu executare sau cu suspendare. Toți inculpații făceau parte din dosarul Electrica II.

Un nou concurs tematic marca Robu: cea mai frumoasa terasa

Terasele din Piața Unirii și din Piața Victoriei se vor bate pentru titlul de „cea mai frumoasă terasă” din oraș. Câștigătoarea va primi o diplomă, care, crede primarul Nicolae Robu, va duce la creșterea spectaculoasă a numărului de clienți. Terasele din Piața Unirii primesc, în acest an, autorizații doar pe câte o lună.

Banatul Istoric, Spaţiul Intercultural Româno-Sârb

Uniunea Europeană Banat din România lider de proiect în cadrul Programului IPA de Cooperare Transfrontalieră România-Republica Serbia, Axa prioritară 3.3 Promovarea activităților ”people to perople”, cu titlul ”Banatul Istoric, Spaţiul Intercultural Româno-Sârb”, alături de partenerii din Serbia – Comuna Literară Vârseț  – Knjizevna opstina Vršac (KOV) și Liceul “Borislav Petrov Braca” Vârseț și România –

Intreruperi de curent

Enel a programat, joi, întreruperi de energie electrică după cum urmează: Timișoara – str. Aeroport, orele 9 – 12; Giarmata Vii (blocuri Aeroport, California Fitness, blocuri aeroport civil, blocuri aeroport militar, hangare aeroport militar, Calea Aviatorilor drum aeroport, str.Parcului, Cerna, Viorelelor, Teilor, Izlaz, Bisericii, Înfrățirii, Margaretelor), orele 9 – 12; Lenauheim, orele 10 – 16;

Top