Stirile din ziua: 18 mai 2013

„Dumnezeu e un mafiot” s-a jucat fara politie, dar cu popi / FOTO

„Dumnezeu e un mafiot” s-a jucat fara politie, dar cu popi / FOTO

Fără poliție la vedere, dar cu plătitorii de bilete controlați la intrarea în sala de spectacol și un sobor de preoți care a ținut, pe repede înainte, o slujbă în Piața Victoriei. Așa s-a jucat, sâmbătă seară, la Teatrul Național, piesa „Dumnezeu e un mafiot”.

Sanse pentru cresterea absorbtiei: n+2 devine n+3

Ministrul Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici, nereușind să deblocheze birocrația excesivă în derularea proiectelor cu finanțare nerambursabilă, a insistat la CE, și are șanse mari de a obține, pentru creșterea perioadei limită de implementare a acestora, de la doi ani la trei ani, față de anul de alocare a sumelor din actualul ciclu financiar.

Clauzele penale stipulate in facturile fiscale pot fi invalidate in instanta

Prin Decizia nr. 583/2005, Curtea de Apel Cluj, secția comercială și de contencios administrativ și fiscal, a statuat că factura semnată de delegatul pârâtei, care avea puteri limitate, servește doar ca probă a îndeplinirii obligației de preluare a mărfii contractate, fără a avea semnificația acceptării clauzei penale prevăzute în factura respectivă.

Puscariasii tund gazonul pe „Dan Paltinisanu”, subalternii lui Romeo Malac se relaxeaza!

Consiliul Judeţean Timiş are mai mulţi angajaţi care ar trebui să se ocupe de îngrijirea arenei „Dan Păltinişanu”, inclusiv de gazonul. Pentru că administratorul stadionului e foc de supărat că a fost sărit de la prime, subordonații lui nu fac nimic toată ziua, lăsând terenul de joc să se degradeze.

„Dumnezeu nu e mafiot”, dar pentru slujitorii Lui nu bag mana în foc

Preocupările șefilor din Mitropolia Banatului sunt pe zi ce trece tot mai diverse. După ce au alocat 100.000 de euro (dintre care 50.000 de la primărie) schimbării treptelor Catedralei (fără ca nimeni să înțeleagă de ce atâta risipă!), acum s-au pus și pe cenzurat. Popilor nu le place titlul piesei de teatru „Dumnezeu e un mafiot”, care se joacă pe scena Naționalului timișorean.

Scandal la Liceul de Arte: un elev se masturbeaza in ore si nu poate fi pedepsit! / FOTO

Internat la psihiatrie și reîntors în sala de clasă, un elev de clasa a VIII-a de la Liceul de Arte Plastice își terorizează de luni bune colegii. Băiatul a ajuns să se masturbeze în timpul orelor, fără ca împotriva lui să poată fi luată vreo măsură! Cazul e cunoscut de direcțiunea școlii și Inspectoratul Școlar, care susțin că nu pot face nimic, din cauza legislației.

Top