Stirile din ziua: 20 mai 2013

Cu cine se mai infoaie Ionut Nasleu si Cristi Busoi? Gigi Becali a intrat la parnaie

Cu cine se mai infoaie Ionut Nasleu si Cristi Busoi? Gigi Becali a intrat la parnaie

Deputatul USL George Becali (Gigi. pentru microbiști) a primit cadou de la Înalta Curte de Casație și Justiție trei ani de închisoare cu executare în dosarul schimbului de terenuri cu Ministerul Apărării Naționale.

Directorul Liceului de Arte: Colegii il provoaca pe elevul exhibitionist!

Consiliul profesoral al Liceului de Arte Plastice s-a întrunit luni. Dascălii au discutat despre cazul elevului de 14 ani, surprins în timp ce se masturba în ora de engleză, dar nu s-a luat încă nicio măsură. Directorul școlii susține că de vină sunt și ceilalți copii, care-l provoacă pe elevul-problemă.

In trei saptamani, clinica mobila de sterilizare a cainilor pleaca prin Timisoara

Campania de sterilizare a câinilor cu stăpân, dar fără pedigree va începe în maximum trei săptămâni. Atunci va porni prin cartiere o clinică mobilă de sterilizare. Așa promite primarul Nicolae Robu, care nu știe însă cât costă operațiunea. Se știu însă amenzile pentru proprietarii care nu-și sterilizează animalele: între 500 și 1.000 de lei.

Pentru prevenirea accidentelor, la Timisoara incepe „marea defrisare”

Primarul Nicolae Robu a dat dispoziţie ca arborii bătrâni, în special plopii, să fie tăiaţi, pentru a preîntâmpina posibilele accidente care pot fi cauzate de viitoarele furtuni de vară. Plopii sunt o specie pe care UE a trecut-o pe lista neagră, considerând-o periculoasă. Edilul șef nu știe ce fel de arbori vor fi plantați în loc și nici cât costă operațiunea.

Concursul de la Centrul de copii al lui Poli, paravan pentru a scapa de antrenorii incomozi?

Câţiva antrenori de la juniorii lui Poli Timişoara au toate motivele să-şi facă griji în privinţa examenului de la începutul lunii viitoare. Cel puţin trei dintre aceştia sunt pe cale să zboare de la centrul de copii şi juniori, dar nu din motive neapărat profesionale.

Paris – feerie la inceput de vara / FOTO

Oraşul luminilor, oraşul dragostei, sau oraşul copilăriei – sunt doar trei definiţii în care Parisul, capitala Franţei, se regăseşte deplin. Pe bună dreptate, nu există călător din lumea aceasta care să nu treacă în destinaţiile sale de top „oraşul luminilor”, nu există îndrăgostit care să nu îşi planifice măcar o scurtă escapadă în „oraşul dragostei” alături de persoana dragă şi nu există copil care să nu îşi dorească să ajungă cel puţin o data în tărâmul basmelor din „oraşul copilăriei”, Disneyland.

Robu vede numai lapte si miere in PNL, inainte de alegerile din organizatia Timisoara

La începutul săptămânii în care se vor desfășura alegeri pentru funcția de președinte al PNL Timișoara, în partid domnește armonia. Cel puțin așa susține șeful PNL Timiș, Nicolae Robu. Deocamdată, doar Dan Diaconu şi-a anunţat intenţia de a candida, în timp ce actualul președinte, Petru Ehergartner, n-a spus nici da, nici nu.

apă caldă

Fara apa calda

Colterm anunță că, din cauza unor lucrări efectuate de S.C. Enel S.A la P.T. 31, luni, între orele 9 și 14, va întrerupe furnizarea apei calde de consum. Vor fi afectaţi o parte a consumatorilor de pe strada Gheorghe Lazar.

Top