Stirile din ziua: 10 mai 2013

Boli Cardiovasculare

Donatiile de la Cardiologie, un nou motiv de raca intre Gaspar si Szuhanek

Donatiile de la Cardiologie, un nou motiv de raca intre Gaspar si Szuhanek

Șeful Clinicii de Chirurgie Cardiacă, Marian Gaşpar, a anunțat, vineri, că spitalul a primit donații în valoare de câteva zeci de mii de euro din Germania. Acum o lună, chirurgul declara că spitalul se închide, din lipsă de fonduri. Ce s-a întâmplat atunci nu e clar nici acum, pentru că nu a fost efectuat niciun control al Ministerului Sănătății, așa cum s-a anunțat. Situația nu e clară nici acum, pentru că directorul spitalului susține că i-a fost băgată pe gât o donație, despre care nu știe în ce constă.

Familia Timisoreana s-a largit cu o „Bruna”

Blonda de Timișoara este deja un personaj cunoscut în lumea iubitorilor de bere. De la începutul lunii mai, ea are o „soră” care o va însoți în toate aventurile de acum încolo. Bruna de Timișoreana își propune să cucerească piața, începând din vestul României, unde va fi disponibilă exclusiv în următoarele luni.

Robu nu prea vede terase in parcuri, dar nu vrea sa fie „taliban”

Înfiinţarea de terase în parcuri a fost un subiect care i-a contrariat, în ultima perioadă, pe timișoreni. Primarul Nicolae Robu afirmă că nu a luat nici o decizie clară, dar că nu se pune problema ca parcurile să fie pline de birturi. Pe de altă parte, viceprimarul Traian Stoia spunea, acum câteva zile, că problema e ca și rezolvată.

Maternitatea „Bega”, inca necontrolata de minister, dupa moartea fiului fotbalistului Bud

Corpul de Control al Ministerului Sănătății, anunțat cu surle și trâmbițe acum o săptămână, nu a ajuns încă la Maternitatea „Bega”. Ministrul Eugen Nicolaescu pare să-și facă un obicei din a emite declarații fără acoperire, pentru că, după mai bine de o lună, nici la Institutul de Cardiologie n-a venit niciun control.

poluare

Primaria va taxa marii poluatori din Timisoara cu 500 de lei!

Timișorenii nu s-au prea înghesuit la dezbaterea publică privind proiectul de hotărâre de stabilire a impozitelor locale pe 2014. Municipalitatea va taxa, de anul viitor, firmele care poluează, dar suma e atât de mică, încât nu va ridica probleme și cu atât mai puțin va determina societățile comerciale să ia măsuri.

apă caldă

Fara apa calda

Colterm anunță că, din cauza unor defecţiuni de pe reţeaua termica primară la P.T. 72, va întrerupe, vineri, între orele 8 și 14, furnizarea apei calde de consum. Vor fi afectaţi timișorenii care locuiesc pe străzile Lugojului, S. Bărnuţiu, Telegrafului şi Tibiscum.

Top