Stirile din ziua: 17 septembrie 2013

Prefectul Dogariu a fost demis din functie! Apoi renumit

Prefectul Dogariu a fost demis din functie! Apoi renumit

Prefect, subprefect şi din nou prefect. Sunt funcţiile pe care le-a deţinut într-o singură zi Eugen Dogariu. Joi, 12 septembrie, s-au dat nu mai puţin de trei hotărâri de guvern în privinţa prefectului de Timiş. În prima hotărâre, acesta era demis. Apoi, Dogariu a fost numit subprefect, iar în a treia hotărâre a fost numit din nou pe funcţia de prefect.

In zona Continental nu miroase a Chanel, dar pute groaznic a cauciuc ars

Tema eventualei poluări provocate de fabricanții de cauciucuri de la Continental e bună în campaniile electorale. Chiar extrem de bună pentru candidații care vin din zona opoziției, putând astfel ataca pe această temă pe cei care sunt la putere. Spun „eventuală poluare” fiindcă toate măsurătorile făcute până acum, mai mult sau mai puțin măsluite, nu au înregistrat depășiri ale poluării peste limitele impuse în Europa.

„Incasatorul” Daniel Stanciu, atac marsav la adresa lui Calin Rosenblum

Vă mai aduceţi aminte de Daniel Stanciu? Pentru cine l-a uitat, vă amintim noi: e acelaşi personaj crescut în ograda familei Becali care a aterizat la Poli Timişoara în urmă cu patru ani în funcţia de manager sportiv. E acelaşi personaj care, în ultimii ani, s-a dovedit cel mai bun încasator din fotbalul românesc. Încasator de pumni, palme şi picioare, nu de altceva.

Liga I – Ioan Niculae confunda, din pacate, clubul Astra cu o plantatie de bumbac

Vaslui – Poli 1-0. Din păcate, etapa a șaptea s-a încheiat nefericit pentru ACS Poli, care a bifat a treia înfrângere consecutivă. Într-un meci care acum câțiva ani năștea ambiții de titlu, scorul final a fost decis de fundașul-golgeter Celeban, care a reușit al zecelea gol în Liga I (șapte anul trecut și trei în sezonul în curs). Nuno Claro, portarul timișorenilor, își putea schimba numele în Nuno Neclaro la gol, dar s-a revanșat apoi prin câteva intervenții spectaculoase.

Vicele CJ Timis Marian Vasile vrea asociere pentru fonduri europene

Două noi clustere vor fi înfiinţate la Timişoara până la sfârşitul anului. Este vorba despre un fel de grupuri care se vor asocia în domeniul turismului şi al agriculturii. Principalul obiectiv este atragerea de fonduri europene.  Inţiativa aparţine vicepreşedintelui CJ Timiş Marian Vasile care a avut şi o primă întâlnire în acest sens. Clusterele sunt

teze

31 de directori de scoli, schimbati în Timis / Lista numirilor

19 directori generali şi 13 directori adjuncţi au fost schimbaţi în Timiş înainte de începerea noului an şcolar. În multe dintre cazuri s-a acţionat pe comenzi politice dictate de PNL sau PSD. Se spune că până şi liderul Sindicatului “Spiru Haret”, Virgil Popescu, a reuşit să-şi impună aproape zece oameni în noile conduceri ale şcolilor. Pe ultima sută de metri, în cazul unor unităţi şcolare s-au făcut presiuni mari pentru a fi impuşi anumiţi oameni.

Raducanu sustine implicarea francmasoneriei la Rosia Montana

Declaraţie politică uluitoare în Parlamentul României a deputatului UNPR Ion Răducanu. Liderul progresiştilor din Timiş susţine că Roşia Montană ar putea avea legătură cu panul secret al francmasoneriei mondiale de a domni lumea cu ajutorul aurului. Sub sloganul „Corporaţia face legislaţia”, Răducanu face dezvăluiri la prima vedere incredibile despre interesele din jurul Roşiei Montane.

Top