Stirile din ziua: 27 septembrie 2013

Ziua de curatenie Let’s Do It Romania, la a patra editie in Timis

Ziua de curatenie Let’s Do It Romania, la a patra editie in Timis

Timișenii sunt așteptați, sâmbătă, să facă din nou voluntariat pentru curățenie. Let’s Do It România a ajuns la a patra ediție în Timiș, iar inițiatorii nici nu se gândesc să se oprească aici. Munca lor dă rezultate, pentru că, de la an la an, cantitatea de gunoaie continuă să scadă.

Ben-Oni Ardelean isi da demisia, cu o singura conditie

Senatorul Ben-Oni Ardelean își dă demisia, dacă vreo persoană confirmă public ipoteza potrivit căreia vrea să-i ia locul lui Nicolae Robu la primărie. Liberalul neoprotestant nu recunoaște că ar avea astfel de gânduri, deși unele voci din PNL Timiș ar susține că s-ar fi declarat foarte interesat de biroul de pe CD Loga 1.

Pe Take Ionescu, soferii nu vad semnele de circulatie din cauza florilor

Aranjamentele florale de pe Bd. Take Ionescu daunează grav semnelor de circulație. Aceasta este concluzia la care a ajuns o comisie din primărie care, în numai trei zile, a identificat 34 de astfel de semne pe care șoferii nu pot să le vadă din cauza… florilor. Culmea este că florile sunt puse tot de angajații PMT.

Referendum: cine vrea gratis sa ridice creierul sus!

Dacă nu se răzgândește, primarul Nicolae Robu ne va chema la referendum în primăvara lui 2014. Să-i spunem referendum, pentru că așa-i zice și legea. Însă la cum se va pune în discuție problema gratuităților pe mijloacele de transport în comun, inițiativa pare mai degrabă o mostră de infantilism din gama „Ana are mere”.

Intreruperi de curent

Enel nu a programat, vineri, întreruperi de energie electrică în Timișoara. Acestea vor avea loc în județ, astfel: Răchita (p), orele 9 – 15; Ghilad (p), orele 8 – 16; Dumbrăvița (str. F. Zoltan, Gh. Doja), orele 9 – 12; Drăgoiești (p), orele 8 – 18; Dumbrăvița (str. Kos Karoly, M. Eminescu, Silvana, J. Attila,

Top