Stirile din ziua: 23 septembrie 2013

Cele trei operatii de anevrism de la Cardiologie s-au incheiat cu bine

Cele trei operatii de anevrism de la Cardiologie s-au incheiat cu bine

Trei intervenţii complicate de anevrism au fost efectuate luni la Timişoara. Este vorba despre un pacient cu o formă rară de anevrism gigant şi alți doi bolnavi care se află pe lista de așteptare pentru a beneficia de un transplant renal.

Ungurii din Timis nu vor cu niciun pret Coloana Fidelitatii in Piata Balcescu

Reprezentanţii UDMR sunt categorici: Coloana Fidelităţii trebuie să rămână în Cimitirul Eroilor, nu să fie adusă în mijlocul sensului giratoriu din Piaţa Bălcescu. Primarul Nicolae Robu pare să nu mai fie oricum atât de categoric în privința acestei mutări, astfel că va face un nou sondaj pe Facebook.

PSD Timis isi trage sediu la pret de „savarina”

Cum să cumperi cu 100.000 de euro o clădire în care s-a investit mai bine de o jumătate de milion de euro? Simplu, trebuie ca de vânzare să se ocupe Primăria Timișoira, iar la primire să fie PSD Timiș. Cu ceva mai puțin de 100.000 de euro, filiala social-democrată își cumpără sediul în care stă cu chirie de câteva luni.

Antrenorii din Liga I ar putea forma o echipa redutabila, timisoreanul Contra ar fi lider

Cei mai mulţi antrenori din Liga I au avut şi cariere importante în primul eşalon fotbalistic şi ca jucători. Doar doi dintre aceştia fac notă discordantă, în rest, toţi antrenorii lui Liga lu’ Mitică au evoluat la echipe din primul eşalon. Şapte sunt foşti internaţionali, şase bifând jocuri în tricoul naţionalei României, unul lăudându-se cu partide pentru vecinii din Ungaria.

In proportie covarsitoare, prietenii lui Robu de pe Facebook nu vor Proiectul Rosia Montana

Al treilea sondaj propus de primarul Nicolae Robu pe pagina de Facebook „Împreună pentru Timișoara”, inițiată tot de el, a avut drept subiect Proiectul Roșia Montană. După mai multe mobilizări făcute de primar, care a ajuns chiar la amenințări cu excluderea din grup a celor care nu votează, duminică seară se strânseseră peste 1.000 de votanți.

Omul nu este echipat pentru a se hrani cu carne

Odată cu interesul crescut pentru alimentația bazată pe fructe, legume și semințe, eliminând mâncarea bazată pe produse de origine animala (carne, lapte, ouă), mi-am pus și eu, la rândul meu, întrebarea: Omul este ierbivor, omnivor sau carnivor? Unde este adevărul? Care este tipul de alimentație ce se potrivește cel mai bine unui stil de viață sănătos, natural și fiziologic?

Minunile arhitecturale ale Toscanei: Florenta, Pisa, Siena / FOTO

Unul din cele mai frumoase oraşe din lume (după unii cel mai frumos oraş al Italiei, înaintea Romei), Florenţa străluceşte în această perioadă în culorile toamnei, într-o atmosferă nostalgică dar caldă, de neuitat. Se spune că toamna aduce deasupra oraşelor un aer de veşnicie, în care te scufunzi ca într-un album cu amintiri dragi, şi de aceea acesta este anotimpul cel mai potrivit pentru descoperirea oraşelor lumii.

Intreruperi de curent

Enel nu a programat, luni, întreruperi de energie electrică în Timișoara. Acestea vor avea loc în județ, astfel: Timișoara: Dumbrăvița (str. J. Attila, Bobâlna, Mihai Eminescu, F. Zoltan, P. Șandor), Moșnița Veche (p), orele 9 – 17; Valcani (p), Variaș (Comcereal, Banat Variaș), orele 10 – 16; Făget (str. Ștefan cel Mare, Mihai Viteazu, Eftimie

Top