Stirile din ziua: 6 septembrie 2013

Nicolae „I’ll be back”

Frumos ar fi ca primarul Nicolae Robu să dea un exemplu din clasa conducătoare când va porni cu a sa poliție locală să amendeze proprietarii de imobile mâzgălite cu graffiti. După ce se va amenda ca edil pentru desenele de pe Spitalul de Dermatologie și alte stabilimente deținute de municipalitate, liberalul ar trebui să-i tragă o strașnică sancțiune colegului de alianță Titu Bojin.

Robu, deranjat de speculatiile privind licitatia pentru parcuri

La Primăria Timișoara, toate licitațiile sunt cinstite și perfect transparente. O certifică primarul Nicolae Robu, iritat de speculațiile făcute în jurul SC Rogera, firma care a câștigat licitația pentru întreținerea parcurilor. Societatea din Chișoda are experiență, după ce, în mai, a câștigat la Arad o licitație similară, în asociere cu Drufec.

Maidanezii din Timisoara nu vor fi eutanasiati

Sterilizarea câinilor fără stăpân din Timișoara este suficientă pentru a preveni incidentele tragice de genul celui petrecut la începutul săptămânii în București. Primarul Nicolae Robu nu susține eutanasierea animalelor și consideră că, oricum, o astfel de decizie nu poate fi luată decât prin referendum. În curând, municipalitatea va declanșa recensământul câinilor din gospodării și se va trece și la amenzi.

Si totusi, cine-i tine in spate pe „Ingerii Galbeni”?

Mărturisesc că nu prea știam multe lucruri despre „Îngerii Galbeni”, până în momentul în care deBanat a publicat o știre despre o tânără sechestrată de ei în parcare la magazinul Profi din Calea Șagului. O infracțiune extrem de gravă, penală, pentru care chiar și un Gigi Becali face acum masaje și dușuri în pușcărie. Dar se pare că nu foarte gravă pentru autoritățile timișorene, care nu au luat nicio măsură împotriva acestor adevărați „îngerași” cu cefe late, mulți mușchi și puțin creier.

„Îngerii galbeni” cad la pace cu timisorenii abuzati

De la începutul anului, „Îngerii galbeni” au fost reclamați de mai multe ori la Inspectoratul Judeţean de Poliţie și la Protecţia Consumatorului, iar mai nou o plângere a fost înregistrată şi la Garda Financiară. Firma a fost amendată de câteva ori anul trecut, dar, în 2013, „Îngerii galbeni” au găsit o modalitate să scape de sancțiuni. Oricum, legea nu mai permite OPC, de exemplu, să sancționeze intervențiile nocturne.

Intreruperi de curent

Enel a programat, vineri, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Vasile Loichița, orele 9 – 12; 0Giarmata (casnici, SC Valeo SRL), orele 9 – 17; Lugoj (str. Livezilor, Salcâmului), Barna, Sărăzani, Jurești, Drinova, Botești, Pogănești, Tapia, Armadia, orele 8 – 18; Sânnicolau Mare (str. Vânătorului, Iorgovici, 16 Decembrie 1989 ), Variaș (Comcereal și

Top