Stirile din ziua: 1 septembrie 2013

Rezultate foarte proaste la Bac-ul de toamna

Rezultate foarte proaste la Bac-ul de toamna

Ministerul Educaţiei Naţionale a centralizat, duminică seară, peste 64% din rezultatele parţiale ale sesiunii de toamnă a examenului de bacalaureat. La nivel național, acestea se anunță dezastruoase, doar puțin peste 21% din candidaţi obţinând nota minimă, 6.

Unirea Sannicolau Mare nu e ASA Targu-Mures

„Politehnica Timişoara joacă un amical de gală”, au exclamat suporterii şi reprezentanţii formaţiei din Liga a IV-a Timiş după ce au aflat de jocul cu ASA Târgu-Mureş. Ceea ce nu ştiu cei mai mulţi dintre aceştia – sau, în cazul unora, se prefac că nu ştiu şi ocolesc adevărul – este că ASA Târgu-Mureş, echipa cu care a jucat Politehnica Timişoara duminică, nu are nici cea mai mică legătură cu formaţia la care se afirma Ladislau Boloni.

Timisorenii spun categoric „NU” cianurilor! / FOTO

Timișorenii s-au ținut de promisiune și, duminică după-amiază, s-au prezentat cu sutele la protestul împotriva exploatării cu cianuri de la Roșia Montană. Cu bannere și pancarte, protestatarii au strigat împotriva Guvernului Ponta și a deciziei acestuia de a da verde companiei canadiene Roșia Montană Gold Corporation.

Arca lui paranoe

A mai trecut o vară cu guvernare Ponta „made in USL”. A doua vară. Fără să studiez vreun sondaj de opinie, aș paria că poporul român crede că ne îndreptăm într-o direcție greșită, că Victor Ponta a mai scăzut la capitolul încredere, că Antonescu s-a prăbușit într-un asemenea top, dar, în ciuda acestui fapt, lumea ar vota voios vreo 60% cu forța conducătoare a USL.

Top