Stirile din ziua: 22 septembrie 2013

Mars anti-cianura la Timisoara: „Daca va pasa, nu stati la terase” / FOTO

Pentru a patra duminică la rând, timișorenii au ieșit în stradă, în semn de protest față de proiectul minier de la Roșia Montană. Acțiunea, la care au participat câteva sute de oameni, s-a desfășurat concomitent cu evenimente similare din mai multe orașe din România. Se anunță o nouă ieșire în stradă, duminica viitoare, în același loc.

Ce gogorita uriasa a mai inventat Victor Ponta ca sa ne bage pe gat cianura de la Rosia Montana

Se știe deja, Guvernul României condus cu atâta diletantism din studiourile de televiziune de către Victor Ponta (vorba reclamei de la Carlsberg: probabil cel mai slab premier din istoria României, de la Barbu Catargiu încoace) a refuzat să-și asume proiectul Roșia Montană, aruncându-l în parlament. Probabil, fiindcă se cunosc urmările catastrofale ale acestuia, așa că, pe post de cartof fierbinte, guvernanții l-au azvârlit în mâinile parlamentarilor, pentru ca răspunderea să fie cât mai difuză.

Muzeul CFR din Jimbolia a ramas fara locomotiva, fiindca asa a vrut Marcel Vela

Liberalul Marcel Vela, primarul din Caransebeș, și-a îndeplinit dorința: sâmbătă și-a luat locomotiva cu abur de la Jimbolia. Vela vrea să-și facă o garnitură istorică, pe care s-o expună în fața gării din Caransebeș, iar un secretar de stat i-a aprobat cererea. N-a contat că locomotiva era expusă într-un muzeu și nici că a fost reparată la Jimbolia.

Dupa Poli – Viitorul, o singura intrebare: la ce se pricepe Furtado ala?

ACS Poli a făcut vineri de departe cel mai slab joc din acest sezon, în fața Viitorului Constanța. Un meci nul din toate punctele de vedere, după trei eșecuri consecutive. Dincolo de meciul extrem de anost practicat de timișoreni, cu un punct norocos scos datorită Nuno Claro, o altă chestiune a fost extrem de frapantă. Și anume, tipul acela de-l cheamă Furtado, care l-a înlocuit pe golgeterul Szekely. Un individ înalt, închis la culoare (nu zic negru, să nu fiu acuzat de discriminare), împiedicat până la Dumnezeu și înapoi.

Treceri de pietoni alb-violete, ultima idee a lui Robu

Odată cu venirea toamnei, traficul din Timișoara a redevenit de coșmar, asta și din cauza lucrărilor de reparații de mari dimensiuni. În loc să grăbească muncitorii, șefii primăriei se „duelează” în culorile cu care să vopsească asfaltul, în zona trecerilor de pietoni. Nicolae Robu nu renunță nici aici la… violet!

Top