Stirile din ziua: 18 septembrie 2013

Velcea are in continuare sprijinul Consiliului Consultativ de la Poli

Velcea are in continuare sprijinul Consiliului Consultativ de la Poli

Cele trei înfrângeri consecutive suferite de Poli Timişoara în Liga I au atras un val de critici la adresa antrenorului Valentin Velcea, acelaşi care, în primele etape, a câştigat cu echipa zece puncte. Consiliul Consultativ al clubului dă însă asigurări că postul lui Valentin Velcea nu este în pericol.

Ultimatum de la Profi: „Ingerii Galbeni” nu-si mai pot face de cap

Clienții magazinelor Profi pot respira ușurați. Ei nu vor mai putea fi bruscați sau sechestrați de angajații firmei de tractări „Îngerii Galbeni”. Aceştia nu mai pot interveni pentru a bloca maşini sau a da amenzi, fără să fie sesizaţi de responsabilii magazinelor Profi. „Îngerii Galbeni” au scăpat ca prin urechile acului, după ce Profi a decis iniţial rezilierea contractului.

1.000 de minute de alergare, cu Alergotura

1.000 de minute de alergare. La asta sunt așteptați, vineri și sâmbătă, timișorenii care iubesc mișcarea în aer liber. Evenimentul „Timișoara, ești în formă?” este organizat cu prilejul aniversării a 1.000 de ture de jogging, cel mai mare număr de alergări în grup din țară, organizare de Alergotura.

Senatorul Ehegartner: „Proiectul Rosia Montana e prost in forma actuala”

Senatorul liberal Petru Ehegartner este singurul parlamentar de Timiş membru al nou înfiinţatei comisii speciale pentru analizarea proiectului Roşia Montană. Comisia are 21 de membri şi va fi condusă de senatorul PSD Darius Vâlcov. PDL a refuzat să facă propuneri pentru comisia creată la nivel de parlament.

Mineriada de catifea

„Mineriada profesorilor”, cum a numit-o primarul Robu, e pe cale de-a se lăsa cu dosare penale și salarii tăiate. Pentru că nu aveau la îndemână galerii, abataje și alte subterane, dascălii de la Colegiul Tehnic de Vest din Timișoara (fostul liceu de Construcții 2) s-au baricadat în cancelarii, săli de clasă, toalete și ce au mai găsit dânșii la îndemână în imobilul din care Consiliul Local Timișoara voia să-i dea afară până șa începerea anului școlar.

Pirtea, Raica si Serban, in „top ten” cei mai bine platiti rectori din Romania

Odată cu începerea noului an școlar, portalul economic Econtext, specializat în publicarea unor clasamente mai mult sau mai puțin inedite, a prezentat un top al celor mai bine plătiți rectori din România. Cei de la Econtext apreciază că, deși universitățile din România sunt comparabile cu cele din lumea a treia, rectorii câștigă lunar sume impresionante.

Strada Musicescu, inaugurata pe bucati

Strada Musicescu, aflată acum în lucru, va fi redată circulației pe bucăți. În totalitate, cea mai lungă stradă din Timişoara va fi finalizată în vara anului viitor. Lucrările la strada Musicescu se desfăşoară cu intensitate potrivită, afirmă Nicolae Robu. Societatea de Drumuri Municipale (SDM) nu s-a mobilizat chiar imediat după semnarea contractului, caz în care lucrarea ar fi fost într-un stadiu mai avansat.

Top