Stirile din ziua: 26 septembrie 2013

PDL-istii n-au prea gasit picior de muncitor pe santierele din Timisoara / FOTO

PDL-istii n-au prea gasit picior de muncitor pe santierele din Timisoara / FOTO

PDL Timiş a luat modelul primarului Nicolae Robu, care trimitea studenţii liberali să filmeze muncitorii din Piaţa Victoriei. Tinerii „portocalii” au luat la pas şantierele din Timişoara, cu predilecţie cel de la Michelangelo. Şi au avut ce vedea.

Liberalii au stricat cvorumul, Stoia promite mobilizare pe viitor

Doi liberali l-au făcut mare pe PP-DD-istul Petrică Folică. Voturile lui Radu Dimeca și Grigore Grigoroiu ar fi putut înclina decisiv balanța și ar fi permis PSD să cumpere imobilul de pe Splaiul Vladimirescu, pentru numai 100.000 de euro. Cei doi erau plecați din țară, dar viceprimarul Traian Stoia promite o mobilizare exemplară a USL la viitorul plen.

Petrica Folica, amenintat telefonic dupa ce a stricat ploile PSD

Venit practic de nicăieri, Petrică Folică (PP-DD) a dat peste cap toate calculele în Consiliul Local Timişoara. De profesie detectiv particular, Folică a fost singurul care a votat împotriva vânzării către PSD a unui sediu la o sumă mai mult decât modică. Votul lui a fost suficient pentru ca proiectul să cadă.

Timisoreanul Corneliu Popa, condamnat alaturi de Voiculescu in dosarul ICA

Corneliu Popa, fost aghiotant al senatorului de Timiș Ilie Sârbu, a fost condamnat de Tribunalul București la șase ani de închisoare cu executare, în același dosar în care fondatorul Partidului Conservator, Dan Voiculescu, a primit cinci ani de pușcărie. Sentința nu este definitivă, putând fi contestată cu apel și recurs.

Dupa 21 de ani, Timisoara are doua echipe in optimile Cupei Romaniei

Timişoara a aşteptat mai bine de două decenii pentru a avea două echipe calificate în optimile Cupei României, după ce, săptămâna aceasta, Poli şi Ripensia au trecut de FC Bihor, respectiv Universitatea Cluj. În 1992, Poli era una dintre echipele bine cotate în primul eşalon, iar CFR Timişoara intra în categoria trupelor cu greutate din cel de-al doilea eşalon.

Weekend de teatru aradean la Timisoara

Un spectacol ca vinul. Vechi și care înveselește. Cel mai longeviv spectacol din repertoriul Teatrului Clasic „Ioan Slavici” din Arad se joacă, duminică, la Timișoara. Și nu e singura surpriză care vine din orașul vecin pentru iubitorii de teatru din urbea de pe Bega. Sunteți așteptați la Casa Artelor și ar trebui să veniți din vreme, dacă vreți să prindeți locurile cele mai bune.

psd

Robu merge in vizita la PSD si vrea contraexpertiza

Primarul Nicolae Robu nu și-a vizitat colegii de alianță în clădirea pe care aceștia voiau s-o cumpere cu 100.000 de euro. Liberalul nu știe în ce stadiu se află imobilul, crede că ADP a umflat facturile și că întreaga responsabilitate aparține firmei care a făcut evaluarea. Robu va merge să vadă clădirea și va cere o contraexpertiză.

Top