Stirile din ziua: 19 septembrie 2013

La pedalat cu angajatii primariei

La pedalat cu angajatii primariei

Pe o vreme destul de potrivnică, în jur de 30 de angajaţi ai Primăriei Timişoara s-au pus astăzi să pedaleze cu ocazia Săptămânii Mobilităţii. Printre cei care au pedalat s-a numărat şi viceprimarul Dan Diaconu, de fapt singurul dintre aleșii locali care a participat la eveniment. Angajaţii primăriei au urmat traseul de pedalare din faţa

Senatorul Iovescu pleaca din PP-DD doar daca e racolat de cineva mai tare ca Bojin

Sub presiunea racolărilor, aleșii PP-DD Timiș susțin că rămân pe baricade. PP-DD rămâne pe zi ce trece fără tot mai mulţi deputaţi şi senatori. Până acum, 19 parlamentari ai „domnului Dan” au părăsit corabia. Premierul Victor Ponta a anunţat că lista parlamentarilor PP-DD care vin spre PSD nu se va opri aici. În Timiş situaţia pare a fi alta.

„Wild Carpathia”, poveste din Banat spre Delta Dunarii / VIDEO

România e încă pitorească și extraordinar de frumoasă. Trebuie doar să știi să vezi dincolo de măruntele necazuri de fiecare zi. Face asta, pentru români și străini deopotrivă, Charlie Ottley, în documentarul „Wild Carpathia”, realizat pentru Travel Channel. Cea de-a doua parte a filmului începe pe Clisura Dunării.

Dascalii Colegiului Tehnic asalteaza primaria

Scandalul de la Colegiul Tehnic de Vest nu dă semne că ar înceta. Acum profesorii vor să picheteze primăria împotriva mutării liceului în clădirea fostei Școli Generale nr. 9, având cu ei și o soluție pentru rezolvarea scandalului. Primarul Nicolae Robu a declarat, la sfârşitul săptămânii trecute, că este deschis pentru orice soluţie, dacă se găseşte una.

Lorin Fortuna cauta cunoscatori de lupta ezoterica si „blestemizare”

Ezotericul Lorin Fortuna se întoarce. De această dată, Misiunea Astrală „România”, organizație pe care o conduce cu mână de fier, caută persoane interesate de „blestemizarea” corespunzătoare a celor care au distrus un monument dedicat Răscoalei din 1907! Statuia se află la Craiova, dar, evident, lupta ezoterică nu ține cont de granițele județene.

Boncea si Herzog au primit cartonas galben de la Vali Moldovan

Soarta consilierilor locali PNŢCD, Flavius Boncea şi Bogdan Herzog este incertă. Valentin Moldovan, preşedintele PNŢCD Timiş, este nemulţumit de activitatea lor, arătându-le cartonaşul galben. Moldovan nu crede că aleşii locali ai PNŢCD fac opoziţie adevărată. El i-a convocat la discuţii cu prilejul Biroului Permanent Judeţean al PNŢCD Timiş din 30 septembrie.

Top