Stirile din ziua: 8 septembrie 2013

bega bulevard

Cursa ratustelor pentru… SMURD / FOTO

Cursa ratustelor pentru… SMURD / FOTO

Cursa răţuştelor de pe Bega a avut loc şi anul acesta, în cadrul celei de-a şasea ediţii a Festivalului Bega Bulevard. Aproximativ 5.000 de răţuşte de plastic s-au întrecut, sub ochii a sute de spectatori, într-un scop nobil. Banii obținuți din vânzarea „concurentelor” au mers către ISU Banat.

Protest cu manusi si mars, impotriva cianurilor / FOTO

Timișorenii au ieșit în stradă pentru a doua duminică la rând, mai vocali și mai deciși să-și exprime nemulțumirea față de proiectul Roșia Montană. S-a plecat într-un marș spre primărie, care a blocat un pic circulația, iar muzicienii prezenți au oferit un nou spectacol. Strigarea pentru protest s-a dat, și de această dată, pe rețelele

Ministrul Plumb nu simte poluarea de la Continental

Cu date din 2011, Ministerul Mediului susține că la Timișoara nu se poate vorbi de poluare cauzată de producătorul de anvelope Continental. Mai mult decât atât, mirosul degajat pe coșurile companiei a scăzut simțitor față de acum cinci ani! Rovana Plumb îi răspunde astfel deputatului Ion Răducanu, care a interpelat-o în parlament pe această temă.

Nicolae Robu Chis Culita

Directorul din primarie Culita Chis intra puternic in afaceri

Ca să nu rămână mai prejos decât fratele său, mare om de afaceri cu legături indirecte cu bugetul municipalității, vajnicul director din Primăria Timișoara Culiță Chiș se pregătește intens pentru a-și face un debut spectaculos în tulmultoasa lume a business-ului.

Nasterea Maicii Domnului, Sfanta Maria Mica

Nașterea Maicii Domnului este prima mare sărbătoare din cursul anului bisericesc care a început la 1 septembrie. De Sfânta Maria Mică, credincioşii merg la biserică, pentru a asculta slujba şi pentru a se închina la icoana Maicii Domnului. Naşterea Maicii Domnului (8 septembrie), Intrarea în biserică (21 noiembrie), Buna Vestire (25 martie) şi Adormirea Maicii Domnului (15 august) sunt cele patru mari sărbători creştine închinate Sfintei Fecioare Maria.

Top