Stirile din ziua: 10 septembrie 2013

Razboi pe fata intre liberalul Radu Dimeca si seful CCIAT, Georgica Cornu

Razboi pe fata intre liberalul Radu Dimeca si seful CCIAT, Georgica Cornu

Consilierul local PNL, Radu Dimeca, vicepreședinte al CCIAT, îl atacă dur pe omul de afaceri Georgică Cornu, acuzându-l de practici comuniste. În schimb, Cornu crede că liberalul îi vrea scaunul de președinte al CCIAT. Culmea, Cornu este unul dintre oamenii de afaceri agreați în primăria condusă de liberalul Nicolae Robu.

Robu e convins: „Sunt oameni de 80 de ani care nu au inhibitii in fata Facebook-ului”

Primarul Nicolae Robu a ţinut să precizeze din nou că sondajele de opinie pe care le lansează pe Facebook sunt consultări la care se implică peste 1.000 de persoane, nu ca la dezbaterile publice unde vin doar zece persoane. Mai mult, edilul a prins ocazia să se laude că este membru de onoare a două academii şi că nu înţelege cum unele persoane vorbesc la modul negativ despre valoarea ştinţifică a sondajelor pe Facebook, atâta timp cât nu au treabă cu subiectul.

Au inceput epurarile in PP-DD Timis: patru membri din BPJ, pusi pe liber

Patru membri ai Biroului Permanent Judeţean al PP-DD Timiş au fost daţi afară din partid. Motivul oficial este că cei patru nu şi-au plătit cotizaţiile. Neoficial, toţi aceştia au avut o atitudine sfidătoare faţă de partid. Octavian Inoveanu şi Maricel Poteraş au fost schimbaţi în urmă cu două luni din funcţiile de vicepreşedinţi la nivel judeţean al PP-DD.

Nici lui Robu nu i-a placut videoclipul Timisoarei

Primarul Nicolae Robu nu s-a arătat prea încântat de filmul de prezentare a Timișoarei, lansat în urmă cu două săptămâni, şi a anunţat că acesta va fi modificat. Filmul a fost prezentat în perioada în care Robu era în concediu, astfel că el nu s-a putut pronunța asupra calității sale. În schimb, au făcut-o mai multe personaje din anturajul său, care au lăudat videoclipul făcut de un anume Alex Hreniuc, fost fotograf de nunți și botezuri, însă bun amic al unor apropiați ai primarului.

Robu nu e de acord cu eutanasierea maidanezilor

Exact la ora în care deputații votau eutanasierea câinilor fără stăpân, primarul Nicolae Robu prezenta, într-o conferință de presă, rezultatele sondajului pe care l-a lansat pe Facebook, referitor la soarta maidanezilor. Conform sondajului, 529 de votanţi s-au pronunţat că sunt de acord cu soluţia propusă de edil, respectiv sterilizarea câinilor comunitari și întreținerea lor în adăposturi.

Camera Deputatilor a dat unda verde eutanasierii maidanezilor

Plenul Camerei Deputaților a adoptat marti amendamentul la Legea privind câinii fără stăpân care stabilește un termen de 14 zile în care câinii sunt ținuți în adăposturi, după care, dacă nu sunt revendicați sau adoptați, să fie eutanasiați. Autoritățile locale pot să amâne eutanasierea, dacă au posibilități materiale să țină acești câni în adăposturi și să le asigure și hrana zilnică.

Rochii care cresc singure si alte haine din viitor, la Timisoara

Un pulover care îți verifică starea de sănătate sau o rochie din celuloză care crește singură. Nu sunt SF-uri, sunt realități care pot fi văzute de marți la Timișoara. Expoziția Futurotextiles, unde inovația tehnologică se îmbină cu arta și cu moda haute couture, va sta în orașul de pe Bega până la finele lunii septembrie.

Nasleu revine in forta pe Facebook, alaturi de Grindeanu si alti PSD-isti

Liberalul Ionuţ Nasleu revine în forţă pe reţeaua de socializare Facebook. Pe lângă pozele mai vechi, Nasleu face furori printre prietenii virtuali cu poza de profil în care fumează un trabuc. În căutare de loc de muncă după ce a fost demis din funcţia de vicepreşedinte al Autorităţii Naţionale pentru Restituirea Proprietăţilor, Nasleu a ţinut

Coifan a invatat sa scrie cu mana stanga

Unul dintre liberalii emblematici din Timişoara, Viorel Coifan a păţit-o. În timp ce făcea curat în casă a căzut de pe scaun şi şi-a fisurat mâna dreaptă. În doar o săptămână fostul preşedinte al CJ Timiş a învăţat să scrie cu mâna stânga.

Intreruperi de curent

Enel a programat, marți, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – Calea Buziașului (p), orele 9 – 12; Făget (str. Dorobanți, Mihai Viteazu, E. Murgu, Calea Bichigiului, Salcâmilor, Țarinii), Otelec (p), Utvin (p), orele 9 – 17; Buziaș (str. Dorobanți, Soarelui, Brediceanu, Griviței-case, Phoenix SA, Drumco SA), Ciacova (Agricola Benvenati), orele 8 – 16; Cherestur

Top