Stirile din ziua: 21 septembrie 2013

Vulturii Lugoj castiga cu Millenium Giarmata si urca pe podium

Vulturii Lugoj castiga cu Millenium Giarmata si urca pe podium

Vulturii Lugoj a trecut lejer de Millenium Giarmata, în derby-ul etapei în seria a IV-a a eşalonului al treilea. Eroul jocului a fost Denis Radosav, un fost junior la Poli Timişoara care făcea cuplu în atac cu mult mai cunoscutul Cristi Bărbuţ, acum titular în Liga I.

Deputatul Samartinean si tinerii pedelisti au facut curatenie in Calea Lipovei

Tinerii democrat-liberali și deputatul Cornel Sămărtinean au făcut curățenie, sâmbătă, pe mai multe străzi din Calea Lipovei. Acțiunea a fost organizată cu prilejul Zilei Mondiale a Curăţeniei, în urma mai multe solicitări făcute de timișoreni din zonă la cabinetul parlamentar al lui Sămărtinean.

Poli Timisoara, cea mai „ingalbenita” echipa din Liga I

Alături de o altă nou promovată, Poli Timişoara se poate „lăuda” cu performanţa că jucătorii săi au primit cele mai multe cartonaşe galbene în cele opt etape ale Ligii I. Lotul lui Poli este destul de subţire, iar în cazul în care unii jucători vor fi suspendaţi din pricina cumulării de cartonaşe galbene, Valentin Velcea nu va avea opţiuni pentru înlocuirea lor.

Mirosurile Timisului, intre cauciuc si rahatul de porc

Nu știu ce i-a venit primarului Robu cu dezideratul ăsta ca Timișoara să miroasă a parfum Chanel, că mie, ca cetățean contribuabil, nu mi-ar plăcea să miros toată ziua dulce-amărui sau suav-vanilie. Plus că tot chimicale ar fi. Atunci să vedeți proteste ale nevestelor care nu mai pot să facă diferența între Chanelul amantelor și Chanelul de la fabrica din apropiere!

Top