Stirile din ziua: 20 septembrie 2013

PDL Timis vrea sa adopte peste iarna palmierii lui Robu

PDL Timis vrea sa adopte peste iarna palmierii lui Robu

N-au fost de acord cu achiziţia palmierilor primarului Nicolae Robu, dar acum au prins drag de ei. Deputatul Alin Popoviciu caută casă pentru palmieri pe perioada iernii și pregătește deja CD-uri cu muzică simfonică, pentru a-le asigura arborilor condiții perfecte de creștere.

Popoviciu il suspecteaza pe Marian Vasile ca vrea sa se lepede de PSD

Deputatul PDL Alin Popoviciu susţine că vicepreşedintele CJ, liberalul Marian Vasile, ar fi vrut să se apropie de PDL, după ce a înţeles că USL nu poate funcționa la nesfârşit. Vasile l-ar fi sunat pe Constantin Ostaficiuc, liderul PDL Timiş, pentru a-i cere un favor. În schimb, i-a făcut o promisiune.

Liceul de arte

Liceul de Arte Plastice a facut o „gaura” de 2,7 milioane de lei la primarie

Primăria va contesta decizia de neîncepere a urmăririi penale față de Eugenia Drăgoi, fostul director al Liceului de Arte Plastice, şi inspectorul şcolar adjunct Halasz Francisc. Municipalitatea are o pagubă de 2,7 milioane de lei din cauza Liceului de Arte Plastice, care funcționează într-o clădire pentru care chiria ajunsese, la un moment dat, la 31.000 de euro.

Ca sa previna chiulurile, Robu vrea pauza de masa la primarie

Supărat că timișorenii reclamă chiulul practicat de unii funcționari din primărie, Nicolae Robu vrea să schimbe orarul de lucru al acestora. Liberalul se gândește la introducerea unei pauze de masă și ar prefera ca angajații PMT să n-o mai rupă la fugă în clipa în care li s-a terminat programul.

Profesorii de la Colegiul Tehnic protesteaza la primarie! / Liceul nu se mai muta / FOTO

Profesorii de la Colegiul Tehnic s-au ținut de promisiune: ei protestează, alături de elevi, în curtea Primăriei Timișoara, împotriva deciziei autorităților de a muta școala pe Bd. Rebreanu. Primarul Nicolae Robu a ieșit să discute cu dascălii care contestă mutarea, dar nu le-a acordat prea mult din timpul lui. Totuși, edilul șef a spus că liceul va rămâne în actualul sediu.

„Made in TM”, trei seri de concerte live pe malul Begai / VIDEO

Pentru că, spun unii, „nu se întâmplă nimic în Timișoara”, sunteți invitați să vedeți că lucrurile nu stau chiar așa. De vineri până duminică, vă așteaptă trei seri consecutive de concerte live, cu 18 trupe locale, două scene pe vapor, o instalație interactivă ce sondează istoria muzicală timișoreană și un exemplu de excelență „made in TM”.

gradinita

Alarma falsa: Gradinita 16 nu a fost vanduta!

Părinţii copiilor care merg la Grădiniţa nr 16 din Timişoara pot să stea liniștiți. Deși aceștia aflaseră că imobilul de pe strada Abrud ar fi fost vândut unei persoane fizice, informația este total falsă. Viceprimarul Traian Stoia explică exact cum stau lucrurile în acest caz și de ce proprietarul nu poate face nicio tranzacție fără știrea municipalității.

Top