Stirile din ziua: 28 septembrie 2013

ACS Poli, batuta de Steaua la scor de forfeit

ACS Poli, batuta de Steaua la scor de forfeit

Fără nici șansă la vreun punct – așa a arătat ACS Poli sâmbătă seară pe Arena Națională. Timișorenii au încasat trei „boabe”, au jucat mai bine de o repriză în zece și sunt în mare suferință în Liga I. După un început fulminant de campionat, echipa lui Vali Velcea nu dă semne de revenire, iar următoarele două meciuri vor fi vitale.

Gangsters’ agreement

Consilierul local ASU Poli Bogdan Herzog (ales pe lista PNȚCD) s-a grăbit să-i dea dreptate colegului Eugen Sasu. Într-o declarație pentru deBanat.ro, el a admis că, atunci când e vorba ca partidele să-și tragă sedii moca, există un „gentlemen’s agreement” între aleși. Chiar așa! Ca și când patru bande de lotri, înaiate de-a merge la prăduit împreună, îi zic „gentlemen’s agreement” modului în care vor împărți prada. Sau să-i apunem „onoare mafiotă”?

Desi e impotriva, primaria e obligata sa inceapa eutanasierea cainilor

Decizia Curții Constituționale care a dat liber la eutanasiere dă peste cap strategia Primăriei Timișoara. Liderii administrației locale s-au declarat în repetate rânduri în favoarea sterilizării și a lăsării animalelor libere, însă acum aceasta nu mai este o opțiune. Municipalitatea nu-și poate permite să întrețină mai mult de cele 400 de animale aflate în adăpostul Danyflor.

Modificarile privind contributiile de asigurari de sanatate pentru veniturile din chirii, publicate in MO

Începând cu data de 1 ianuarie 2014 vor intra în vigoare modificările Codului Fiscal potrivit cărora persoanele care realizează venituri din cedarea folosinței bunurilor (chirii și arendă) vor fi obligate la plata contribuțiilor de asigurări de sănătate pentru aceste venituri, chiar dacă persoanele respective obțin și alte venituri pentru care achită contribuții de sănătate.

Top