Stirile din ziua: 5 septembrie 2013

CRBL, Corina Chiriac si Seki Turkovic, la Zilele orasului Sannicolau Mare

CRBL, Corina Chiriac si Seki Turkovic, la Zilele orasului Sannicolau Mare

Orașul Sânnicolau Mare se distrează în weekend. De vineri până duminică, la Teatrul de Vară, vor fi concerte pentru toate vârstele și gusturile muzicale. Pe scenă vor urca Ruby, Alexandra Ungureanu&Crush, CRBL, Corina Chiriac și mulți alții. La final vor fi focuri de artificii.

Firma sefului de cabinet al senatorului Ben-Oni Ardelean, stapana peste parcuri

Firmele de casă ale fostului primar Gheorghe Ciuhandu, Drufec și Bindalim, încep să fie debranșate de la bugetul primăriei pe zona de parcuri și spații verzi. Încet- încet, ele sunt înlocuite de o altă firmă de casă, de această dată a PNL. Este vorba despre SC Rogera, aparținând familiei lui Răzvan Anheliuc, lider la TNL Timiș și șef de cabinet al senatorului liberal Ben-Oni Ardelean.

Din cauza mutarii, Colegiul Tehnic de Vest ramane si fara elevi

Profesorii de la Colegiul Tehnic de Vest au formulat o plângere împotriva HCL care îi mută în clădirea fostei școli nr. 9. Oricum, mutarea efectivă n-a început încă, deși noul an școlar bate la ușă, iar primarul Nicolae Robu a promis că se va ocupa imediat de problemă. Între timp, părinţii au început să depună cereri pentru a-şi retrage copiii de la această unitate de învăţământ.

Viceprimarul din Recas, acuzat de intimidare la adresa unui ziarist

Patronul unei televiziuni on-line din Timișoara susţine că a fost reţinut ilegal de polițiști, la intrarea în Primăria Recaș. Ovidiu Icobescu voia să-i ia un interviu viceprimarului Alin Neamţu, pe tema atribuirii unor lucrări fără licitaţii. El s-a ales și cu o amendă de 500 de lei, pentru că ar fi intrat în curtea primăriei, după terminarea programului de lucru.

Toamna se numara somelierii, la Cramele Recas

Vreți să învățați istoria vinului, să vă specializați în tehnici de degustare și de servire sau să știți cum să asociați vinul cu bucatele? Școala de somelieri organizată, în această toamnă, de Cramele Recaş vă poate oferi răspunsurile la orice întrebări legate de domeniul vinului. Dacă știți să răspundeți la întrebările de la preselecție, puteți face cursul gratuit.

Fara apa calda in zona de sud

Colterm anunță că, pentru pregătirea condiţiilor de realizare a investiţiei pe magistrala II de termoficare de pe strada Musicescu, va întrerupe joi, între orele 8 și 22, furnizarea apei calde la punctele termice 62, 63, 69, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 98, Văcărescu, Rusu Şireanu, Vasile Lupu şi SDM. Vor fi

Intreruperi de curent

Enel nu a programat, joi, întreruperi de energie electrică în Timișoara. Acestea vor avea loc în județ, după cum urmează: Giarmata (p), orele 9 – 17; Checea, Cărpiniș (SC Agrospes), orele 9 – 15; Lugoj (Zona Pohalma, Coșteiu), orele 9 – 20; Voiteg (p), orele 8 – 15.

Top