Stirile din ziua: 1 februarie 2016

Vrem sa facem bani de pe urma lui Tarzan, dar… avem voie?

Tarzan s-a născut la Timișoara, însă nu știm să facem bani de pe urma unui astfel de simbol. Cel puțin până acum! Lucrurile sunt destul de complicate, din cauza drepturilor de autor, dar Asociația pentru Promovarea și Dezvoltarea Turismului Timiș încearcă să facă primii pași.

Bojin: Poli nu mai rezista, daca nu primim raspuns favorabil de la Curtea de Conturi in trei saptamani!

Situația de la Poli rămâne tot complicată, iar președintele CJ, Titu Bojin, spune că ia în calcul acum și varianta nenumirii unui președinte din exterior. În plus, dacă răspunsul Curții de Conturi la contestațiile depuse de autoritățile locale nu vine în trei săptămâni, este pusă în pericol însăși existența echipei!

Montessori… scoala de rang regal si la Timisoara! Kate si Printul William au optat pentru aceasta varianta

Școala Montessori a devenit o opțiune tot mai căutată pentru părinții care vor ca micuții lor să învețe la cele mai înalte standarde. Această alegere au făcut-o și Ducesa Kate și Prințul William, care au anunțat că Prințul George va merge la o grădiniță de acest tip în Anglia. O astfel de unitate de învățământ există și la Timișoara.

aquatim

Fara apa rece la Mosnita

Aquatim anunță că luni, 1 februarie, între orele 9 și 11, va întrerupe furnizarea apei în Moșnița, pentru remedierea unui defect de conductă. Se va lucra la intersecția Calea Moșniței Vechi cu DJ 592. „La reluarea alimentării cu apă rece este posibil să apară apă tulbure la robinetele consumatorilor din zonele menţionate. Deoarece această perturbare

Top