Stirile din ziua: 14 februarie 2016

Poli ia bataie in duelul codaselor

Poli ia bataie in duelul codaselor

Poli a jucat aproape jumătate de oră în inferioritate numerică și a pierdut primul meci oficial din 2016, cel cu FC Voluntari, colegă de suferință în subsolul clasamentului. A fost 2-1 pentru oaspeți, cu două goluri în ultimul din cele trei minute de prelungire. Pentru timișoreni a marcat Zicu.

Timisorenii au vrut statui cu printul de Savoya sau cadane, dar au primit… Eva si Supermam

Ce au cerut timișorenii și ce-au oferit proiectanții din Cetate? În materie de statui, diferența e de la cer la pământ. În loc de prințul Eugeniu de Savoya sau contele Claudius Florimund Mercy, avem Eva sau Supermam. Timișorenii au avut și cereri ciudate, cum ar fi o tânără valsând sau o… cadână.

Cursele cu vaporetto de pe Bega vor incepe in martie si vor fi gratuite pana in 2021

Tramvaiele și troleibuzele sunt deja banale. Se va „purta” în curând mersul cu vaporașul. O spune primarul Nicolae Robu, care se declară încântat de prima ambarcațiune construită la Galați. Edilul susține că Timișoara va fi primul oraș din România cu atât de multe tipuri de transport în comun.

Visul oricarui copil: inginer mecanic, specialitatea Sport, la Primaria Timisoara

Am observat cu viu interes că două importante instituții ale administrației publice locale timișene anunță angajări din belșug. Nu mai știu dacă algoritmul ăla al lui Boc cu o angajare la șapte plecări mai este valabil. Mă gândesc că nu, doar de atunci a mai fost PSD la guvernare.

Top