Stirile din ziua: 23 februarie 2016

Apar martisoarele! Le veti putea cumpara si din Piata Libertatii

Apar martisoarele! Le veti putea cumpara si din Piata Libertatii

Mai sunt câteva zile până la 1 martie, așa că e momentul să vă apucați de căutat cele mai cele mărțișoare. Coloratele simboluri ale primăverii vor putea fi cumpărate din mai multe locuri din Timișoara, chiar de miercuri, 24 februarie. Anul acesta, ele vor putea fi găsite și în Piața Libertății.

In Cetate va creste numarul de banci si de copacei! Numai daca se constata ca mai e nevoie

Alți bani, nu prea mulți teoretic, altă distracție: bănci, flori și ceva copăcei, pe ici, pe colo. Asta spune primarul Nicolae Robu că va apărea în Cetate, dacă „analiza” aflată în curs de desfășurare va arăta că mai e nevoie de așa ceva. Responsabili cu îmbogățirea mobilierului stradal: aceiași arhitecți care au făcut proiectul inițial.

„Die Hard” Stoia și ale sale „gate”-uri

Viceprimarul Traian Stoia nu pare așa de ușor de „ucis” de către foștii săi colegi din PSD. El a ripostat la excluderea sa din partid și a atacat decizia la Comisia de arbitraj și litigii a filialei. Dacă va pierde și aici, are posibilitatea să atace decizia la comisia națională de profil. Ca atare, scandalul dintre Traian Stoia și PSD Timiș pare a fi departe de-a se finaliza.

Centru de Excelenta pentru elevi de top s-ar putea deschide oficial dupa vacanta de Paste

Centrul de Excelență de la Timișoara va fi deschis totuși în acest an, deși inițiativa părea sortită eșecului, din lipsă de fonduri. Primăria a alocat 150.000 de lei, astfel că Inspectoratul Școlar Timiș continuă pregătirile. Centrul ar putea fi inaugurat după Paște.

PSD are oficial candidat la Primaria Timisoara: Birsasteanu a fost validat la Bucuresti

PSD Timiș are de acum oficial candidat pentru Primăria Timișoara, la alegerile locale din vară. Cel care va intra în lupta cu actual edil Nicolae Robu este deputatul Florică Bîrsășteanu, a cărui candidatură a fost validată în Biroul Permanent Național al PSD.

Noua si nu prea pentru presedintia CJ! Robu: Nu inteleg de ce atata pasiune

PNL Timiș începe evaluarea candidaților pentru funcția de președinte al CJ. Copreședintele Nicolae Robu nu înțelege de ce e așa mare agitație în jurul subiectului și susține că nu a fost vorba niciodată ca funcția să revină unui fost „portocaliu”. În cursă sunt, teoretic, trei „pedeliști” și șase „vechi liberali”.

Nu se eutanasiaza niciun caine la Timisoara in urmatoarea saptamana! Taxa de adoptie, la jumatate

Puțini timișoreni au venit să adopte efectiv câini luni, la adăpostul Danyflor. Mai multe asociații, atât din țară, cât și din străinătate, au anunțat însă că vor face adopții la distanță. Pe de altă parte, e sigur că în această săptămână nu vor fi făcute eutanasieri, iar taxa de adopție la distanță a fost redusă la jumătate.

Daniel Stanciu a rabufnit: Daca arbitrajele vor fi la fel in play-out si play-off, va iesi scandal!

Poli Timişoara nu a impresionat în jocul pierdut pe teren propriu în faţa celor de la FC Voluntari. Înfrângerea poate fi pusă însă şi pe câteva greşeli de arbitraj comise de Alexandru Tudor. Daniel Stanciu a avertizat că, dacă maniera de arbitraj în favoarea celor de la Voluntari va fi aceeași şi în play-out, va ieşi scandal.

apa calda

Fara apa calda si caldura

Colterm anunță că, având în vedere o notificare transmisă de Enel, care a transmis că marți, 23 februarie, între orele 9 și 16, are în plan lucrări la rețeaua de medie tensiune, va întrerupe furnizarea apei calde și a încălzirii la CT Polonă. Vor fi afectați consumatorii din imobilele arondate străzii Polonă.

Intreruperi de curent

Enel a programat marți întreruperi de energie astfel: Timișoara – str. Pomiculturii (p), Arh. I. Mincu, I. Roată (p), Iosif Velceanu, Molidului, N. Grivu, C. Davilla, A. Bacalbașa, O. Cotruș, N. Paganini, Podgoriei, I. Slavici, Văliug (p), Sulina (p), Polonă, Gh. Asachi, Noua, orele 9 – 17; Giarmata (p), Ghiroda (p), Izvin nr. 313, Igriș

Top