Stirile din ziua: 24 februarie 2016

Cu cateii la primarie! Protest impotriva eutanasierilor / FOTO

Cu cateii la primarie! Protest impotriva eutanasierilor / FOTO

În jur de 100 de timișoreni au răspuns, miercuri seară, apelului lansat pe Facebook și au venit să protesteze împotriva eutanasierii câinilor fără stăpân. Oamenii au spus că primarul Nicolae Robu ar trebui să-și dea demisia și că ar trebui construit un alt adăpost mai mare.

Sansa la educatie pentru cei aflati dupa gratii! Fosti detinuti englezi le vin in ajutor

Deținuții din penitenciarele din zona de vest a țării vor avea parte de o nouă șansă la educație. Totul se datorează unui program care va perfecționa educatori care vor ajunge în centrele de detenție. Proiectul are și parteneri europeni, inclusiv din Marea Britanie. Unul dintre cei implicați în proiect este Garry, un profesor englez, fost deținut.

Burse de 2,7 milioane de lei pentru elevii din Timisoara! Ar trebui de doua ori mai multi bani

Peste 3.500 de elevi vor primi, în acest an, burse din partea Primăriei Timișoara. Banii vor reveni copiilor cu rezultate foarte bune la învățătură, dar și celor care provin din familii cu venituri reduse sau suferă de anumite afecțiuni. Din datele adunate de la școli, suma necesară pentru burse ar fi trebuit să fie de peste două ori mai mare.

Cristi Barbut, mic, dar agresiv! Poli este printre cele mai cuminti echipe din Liga I

Poli Timişoara este una dintre cele mai cuminţi echipe din Liga I şi ocupă locul 4 în clasamentul fairplay. Mai pașnici sunt doar cei de la Viitorul Ovidiu, CSMS Iaşi şi FC Voluntari. Cel mai agresiv fotbalist din lotul pregătit de Florin Marin, după numărul cartonaşelor primite, nu este un fundaş sau un mijlocaş central, ci unul dintre cei mai scunzi jucători din Liga I!

Robu isi ameninta subalternii! Din cauza bazinelor si a terenurilor de sport ramase doar pe hartie

Incompetență și neglijență în serviciu. Despre asta vorbește primarul Nicolae Robu într-o notă internă adresată unuia dintre viceprimari, dar și șefului Direcției Urbanism, respectiv al Biroului Sport-Cultură. Totul, din cauza nerealizării unei promisiuni electorale din campania din 2012.

Poli s-a inteles cu un fost mijlocas de la Manchester City

Ultimii doi fotbalişti cu care s-au înţeles oficialii lui Poli Timişoara sunt englezi, iar unul dintre aceştia a trecut şi pe la Manchester City. Este vorba despre Ros Jenkins, mijlocaş care a semnat deja cu Poli, şi Alex Nimaly, un alt mijlocaş central care va semna în cursul zilei de miercuri.

Unde puteti inscrie copiii direct in clasa I in Timis / LISTA SCOLILOR

Copiii care împlinesc 7 ani până la 31 august 2016, dar nu au fost înscriși în învățământul primar în anul școlar 2015/2016 vor putea să înceapă școala direct din clasa I, dacă părinții solicită acest lucru. Micuții vor fi înmatriculați în clase deja existente, unde sunt locuri libere. ISJ a publicat lista locurilor disponibile din județ.

scm timișoara

Angajari la Sport Club Municipal: se cauta urgent economist si jurist

Poate a doua oară e cu noroc! Sport Club Municipal Timişoara organizează un nou concurs pentru ocuparea a trei posturi vacante. Este nevoie urgentă de economist și jurist, dar și de un inspector, în condițiile în care, la concursul din decembrie 2015, nu a promovat decât directorul Radu Țoancă.

Parcari amenajate printre blocuri, in Calea Sagului si Steaua / FOTO

Dacă nu în zona centrală, măcar prin cartiere. SDM s-a apucat să facă parcări în cartierele Șagului și Steaua, iar lucrările sunt în toi. Banii provin din încasările de la Timpark și, în următoarele săptămâni, urmează să înceapă amenajări similare și în alte părți ale orașului.

S-o ajutam pe Carina! Viitorul unui talent remarcabil sta in mainile noastre

Carina Udriște s-a născut să trăiască pentru muzică. Are 17 ani și o mulțime de premii câștigate la concursurile la care a participat. În 2015, a fost diagnosticată cu o boală grea și singura soluție este o operație pe creier, făcută în Italia. Costă însă 25.000 de euro, bani pe care familia Carinei nu-i are. O putem ajuta să-i strângă.

Intreruperi de curent

Enel a programat miercuri întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Gh. Leahu, Martir Silviu Motohon (p), Divizia 9 Cavalerie (p), Dimitrie Dinicu, orele 9 – 17; Giarmata (p), Săcălaz (p), Ghiroda (p), Diniaș (p), Peciu Nou nr. 213, Variaș (p), orele 9 – 17; Lăpușnic, orele 9 – 19; Iecea Mare (p), orele

Top