Stirile din ziua: 8 februarie 2016

La un pas de moarte! A scapat cu cateva zgarieturi, dupa ce a fost tarata de tren

La un pas de moarte! A scapat cu cateva zgarieturi, dupa ce a fost tarata de tren

O angajată a CFR a fost la un pas de moarte! Femeia făcea curățenie într-un tren care circulă pe ruta Timișoara – Arad, când garnitura a plecat din Gara de Nord Timișoara. Ea de serviciu se afla încă înăuntru și a decis să sară din tren.

Daca Stoia zboara din PSD, PNL mai castiga un consilier local la Timisoara

PNL ar putea ajunge la 13 consilieri locali în CL Timișoara și, cu votul unuia dintre independenți, și-ar asigura majoritatea pentru proiectele care nu sunt de patrimoniu. Asta, dacă PSD îl exclude pe Traian Stoia, actualul „vice” urmând să-și piardă și postul de consilier municipal.

oituz

Campusul Lenau depinde doar de fonduri europene! Ministerul Educatiei nu investeste in scoli noi

Unde dai și unde crapă! Niciun leu de la București pentru construcția campusului școlar de pe strada Oituz! Ministerul Educației nu are bani, aruncând responsabilitatea la Ministerul Dezvoltării Regionale. Deputatul Ovidiu Ganț a vrut doar să afle dacă investiția face parte din strategia națională privind infrastructura educațională.

Totul pentru o tigara! Proprietarii de cluburi cauta solutii sa fenteze Legea antifumat

Din 16 martie intră în vigoare Legea antifumat, care îi va trimite în stradă pe „vicioși”, dacă vor să tragă o țigară în timp ce se află în club. Legea îi îngrozește şi pe proprietarii de cluburi. La Timișoara, un astfel de local a încercat să interzică, în toamna trecută, fumatul, dar a renunțat după nici o lună.

Amintiri pentru o viata: concert Andre Rieu la Budapesta / FOTO

O excursie la Budapesta cu Agenţia de Turism Ultramarin este, în orice perioadă a anului, o experienţă extraordinară. Aflat la doar câteve ore de mers pe autostradă, Budapesta este un oraş de o frumuseţe incredibilă, cu atracţii pentru toate gusturile. Iar un concert Andre Rieu este chiar un eveniment special.

Masina care se parcheaza singura si casa automatizata – solutiile viitorului, oferite de studenti

Proiecte parcă desprinse din filme, dar și multă muncă! Așa a fost ediția din 2016 a EMECS, o competiție europeană pornită de la Politehnica Timișoara. Studenții de la cinci instituții de învățământ superior din Europa au avut la dispoziție 48 de ore pentru a da viață unor idei inovatoare.

Intreruperi de curent

Enel a programat luni întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – Bd. Revoluției nr. 8, Teiului nr. 1, orele 9 – 17; Lenauheim (p), Giarmata (p), Dumbrăvița (p), Dudeștii Noi nr. 530, Sînandrei nr. 595, orele 9 – 17.

Top