Stirile din ziua: 18 februarie 2016

Pentru cultura da, pentru Poli ba! Curtea de Conturi a respins contestatia Primariei Timisoara

Pentru cultura da, pentru Poli ba! Curtea de Conturi a respins contestatia Primariei Timisoara

Fără bani pentru Poli, dar cu finanțare pentru Asociația Timișoara Capitală Culturală Europeană! Asta a decis Curtea de Conturi, ca răspuns la contestația făcută de primărie la un raport al Camerei de Conturi Timiș. Unitatea de măsură este însă diferită față de, de exemplu, Primăria Alexandria…

Ca la noi la nimeni: Primaria vrea sa opreasca Ingerii Galbeni… cu trei luni prea tarziu!

Pe principiul „nu lăsa pe azi ce poți face mâine, lasă pe poimâine, poate nu mai trebuie”, un proiect de hotărâre depus acum aproape trei luni va prinde ordinea de zi a viitorului plen al CL. El nu-și mai are însă rostul și va fi retras de inițiatorul său!

Alin Nica, presat sa candideze la presedintia CJ Timiș

Nemulțumiți de lista candidaților la președinția CJ Timiș, mai mulți liberali încearcă să-l convingă să intre în cursă și pe primarul comunei Dudeștii Noi, Alin Nica. Printre cei care fac presiuni se numără atât liberali vechi, cât și foști PDL-iști. Ei consideră că niciunul dintre actualii aspiranți la șefia CJT n-are nici șanse de victorie și nici atuurile unui președinte județean.

Eugenii, crenvursti, ciocolata: Colegiul Ungureanu cumpara mancare pana la vara

20 kilograme de cremă de ciocolată, peste o tonă de carne de pui și cam tot atâtea mezeluri, dar și mii de melcișori cu nucă sau vanilie. Toate figurează pe „lista de cumpărături” a Colegiului Ungureanu și sunt destinate cantinei unității de învățământ. Mâncarea trebuie să ajungă până la vacanța mare.

Florin Marin: Poli nu retrogradeaza, dar e greu sa antrenezi jucatori neplatiti

Poli Timişoara trece printr-o perioadă nefastă din punct de vedere financiar şi al rezultatelor. Cu o singură victorie în ultimele 11 jocuri, echipa a intrat serios în hora retrogradării. Antrenorul Florin Marin a povestit, pentru deBanat.ro, despre relaţia pe care o are cu managerul sportiv Daniel Stanciu, cum e să antrenezi fără preparator fizic sau cum se poate ajunge în situaţia să fie transferaţi jucători văzuți doar pe DVD.

Intrebarea saptamanii la Ghiroda: se pune sau nu taxa pe iguana?

Primari activi pe Facebook sunt o mulțime, dar edil mai hotărât să piardă alegerile din vară decât Vasile Cădariu de la Ghiroda nu există! Postările de pe un cont aparent fals deschis în numele acestuia fac furori. Cădariu ar trimite femeile exclusiv la cratiță și ar vrea să introducă taxa pe… iguană!

aquatim

Apa rece oprita la Liebling

Aquatim anunță că joi, 18 februarie, între orele 9 și 13, va întrerupe furnizarea apei reci în localitatea Liebling, în vederea remedierii unei defecţiuni la staţia de pompare. „La reluarea alimentării cu apă rece este posibil să apară apă tulbure la robinetele consumatorilor din zonele menţionate. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm

Intreruperi de curent

Enel a programat joi întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Aeroport – blocuri, Ștefan cel Mare (p), Bd. Eroilor de la Tisa (p), orele 9 – 17; Giarmata (Aeroport), Ghiroda (str. Aeroport), Giarmata (p), Săcălaz (p), Giroc (p), Bulgăruș (p), Ghilad (p), Pădureni (p), orele 9 – 17; Găvojdia (p), Oloșag, Știuca, Zgribești,

Top