Stirile din ziua: 2 februarie 2016

Prinsi la furat tone de… bomboane agricole si miez de nuca!

Prinsi la furat tone de… bomboane agricole si miez de nuca!

Patru persoane din Timiș au fost prinse de polițiștii Secției 2 Rurale Săcălaz după ce au furat… semințe de floarea soarelui, miez de nucă și nu numai. Nu e vorba despre o cantitate oarecare, ci de tone! Pentru fapta lor, hoții s-au ales cu dosar penal.

Incredibil: bugetul Timisoarei, la un vot sa pice in CL!

După aproape trei ore de discuții, consilierii locali au votat, marți după-amiază, bugetul Primăriei Timișoara pe anul 2016. S-a înregistrat, cu această ocazie, o situație în premieră: bugetul a trecut la mustață, abia adunând cele 14 voturi necesare, cu sprijinul independentului Flavius Boncea și al viceprimarului PSD Traian Stoia.

Cojocari invoca ajutorul… divin! Cu un plen cu 65 de proiecte la CL Timisoara

Cu aproape 700 de plenuri la activ, secretarul Primăriei Timișoara, Ioan Cojocari, le-a făcut pe toate. Marți, în timp ce aleșii locali dezbăteau ce e mai important, metroul sau acquapark-ul, „nea Jean” a simțit nevoia unui moment de evadare, astfel că… a trecut la citit Biblia!

Kirschstein ramane la Poli, depinde de Florin Marin daca il cheama la prima echipa

Poli Timişoara a făcut patru transferuri în această iarnă, un fundaş, doi mijlocaşi şi un atacant, dar nu a adus nici un portar, chiar dacă Eduard Pap, titular în câteva jocuri la începutul sezonului, a plecat în Ungaria, în timp ce neamţul Sascha Kirschstein a fost trimis la echipa a doua.

Primaria vrea turnir in Cetate! Festivalul Medieval Banat ar putea primi bani de la UE

Cum ar arăta Cetatea Timișoarei invadată, din nou, de cavaleri, vrăjitori și, poate, de domnițe? Foarte bine, crede primăria, care vrea să obțină bani europeni, pe programul transfrontalier cu Serbia, pentru organizarea unui festival medieval cum nu s-a mai văzut în România.

Efectul Candea: val de demisii la MP Timis

Insistențele Roxanei Iliescu de a-l avea alături, în Mișcarea Populară, pe Dorin Cândea au efecte serioase asupra organizației de Timiș a partidului. Mai mulți membri din conducerea MP Timiș au decis să renunțe la funcții și și-au dat demisia în bloc. Pe de altă parte, Iliescu ar fi rămas și ea fără funcția pe președinte… însă nu vrea să accepte!

Cei mai buni dintre cei buni! Elevii de elita de la Colegiul Banatean, premiati la Gala Excelentei

Pentru al treilea an la rând, cei mai buni elevi ai Colegiului Național Bănățean vor fi răsplătiți pentru eforturile depuse în timpul anului școlar. Vorbim despre tineri care au obținut rezultate deosebite la olimpiade și concursuri, reprezentând astfel Timișoara la cel mai înalt nivel.

Italienii care au distrus drumul Faget – Dragsinesti il peticesc, CJ baga apoi un milion de lei in asfalt

Constructorul autostrăzii A1 repară și… nu prea, pe banii lui, DJ 681, bucata Făget – Drăgsinești, pe o lungime de 10,2 kilometri. Președintele CJ Timiș, Titu Bojin, spune că protocolul încheiat cu firma respectivă nu prevede decât peticirea drumului, pentru ca acesta să fie cât de cât circulabil, nu reabilitarea acestuia.

Care meserie e cea mai veche din lume, a Roxanei sau a lui Dorin?

Nu-l cunosc pe Dorin Cândea și probabil că nici n-aș fi auzit de el dacă liderii politici locali și presa nu l-ar fi băgat în seamă peste măsură. Era și culmea să aud de acest individ, de vreme ce el se învârte în niște cercuri de personaje de o calitate atât de îndoielnică încât n-aveam cum să le frecventăm împreună.

Top